Ze verliet haar huis maar heel even. Toen ze terug kwam zag ze een verdachte koffer staat. Je zal nooit geloven wat erin zat!

Een inwoner van Southampton, Sarah Mills, ging even naar buiten om de vuilnisbak buiten te zetten. Toen ze terug kwam zag ze een verdachte koffer die naast haar huis stond. Er kwamen vreemde geluiden uit. Ze opende hem voorzichtig en keek wat erin zat.

Ze kon haar ogen niet geloven. Ze zag vijftien lieve kittens. Ze keken haar bang aan. Binnenin zat ook hun moeder, maar die liep snel weg zodra Sarah de rits opendeed.

1

De katjes waren maar een paar weken oud en zagen er vreselijk uit. Ze leden aan de niesziekte en hadden veel parasieten.

2Sarah werkt dagelijks voor een goed doel in het Verenigd Koninkrijk – PDSA. Ze wist heel goed hoe ze de bange kittens moest helpen. Momenteel verblijven de katten in het hulpcentrum voor dieren, en wachten op een nieuwe eigenaar.

3bron : circoviral.com

Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.
Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle oHet kostte hem 13 jaar om zo’n verassing voor te bereiden voor zijn dochter haar afstudering! De effecten bewegen!
Deze unieke vader, heeft 13 jaar een cadeau voorbereid voor zijn dochter, hij gaf het toen zij met haar school klaar was. Toen de school begon, gaf hij de boek “Oh The Place You’ll Go”, geschreven door dr. Seuss. En het is vanaf die

Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën.

Er Zijn Van Die Dagen Dat School Zo Slecht Nog Niet Is, Dankzij… Leraren! Zie Waar Ze Mee Kwamen!
Een school wordt voor sommige mensen geassocieerd met iets goeds en voor anderen met iets slechts. Aan de ene kant – quizzen, examens en tests, aan de andere kant – een heleboel vrienden, pauzes en spijbelen. En waar is in dit alles plaat