Laat jij je niet voor de gek houden door optische illusies? Je zult van gedachten veranderen als je erachter komt wat deze foto laten zien!

Optische illusies worden waargenomen als visuele beelden die afwijken van de objectieve realiteit. Sommige optische illusies zijn al jaren geleden verklaard, maar er komen steeds weer nieuwe die je hersenen nog meer verbazen. En hoewel we weten dat onze hersenen voor de gek worden gehouden, willen we dat soort puzzels graag oplossen.

Deze illusies zullen je gemakkelijk voor de gek houden en het zal je een tijdje kosten om erachter te komen. Ben je klaar?


1. Waar staat de fotograaf? Onderaan of bovenaan de trap? Loopt de kat de trap op of af?

1


2. Is het een kikker of een paard? Wat zie jij?

2


3. Je zult beslist verrast zijn, maar het is gewoon een op een bepaalde manier gevouwen stukje papier.

3


4. Mooie vrouwen of gruwelijke monsters?

Gezichten zien we zelden ondersteboven, dus de hersenen hebben moeite om eventuele verschillen op te merken.

4 5
Facebook Comment
15 regels van goed gedrag die als je ze volgt laten zien dat je goede manieren hebt
Goede omgangsvormen zijn van alle tijden. De manier waarop we anderen begroeten en aanspreken kunnen veranderen. Het is tegenwoordig gebruikelijk om iemand op een informele manier aan te spreken, zelfs in bedrijven waar dat voorheen onmogelijk was. TEen kleine Rottweiler daagde z’n moeder uit voor een wedstrijdje touwtrekken. Het ziet er ontzettend grappig uit :)
Rottweilers hebben bij leken niet de allerbeste reputatie. Veel mensen denken dat het gevaarlijke en onvoorspelbare honden zijn, die zich op elk moment van hun slechtste kant kunnen laten zien. Dit stereotype is bijzonder oneerlijk. In werkelijkheid

Toen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!
Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deel

Een 21 weken oud kind steekt zijn hand uit en grijpt een dokter bij de vinger. 16 jaar later…
Deze uiterst aangrijpende beelden waren 17 jaar geleden te zien. Op 19 augustus 1999 had een team artsen uit Nashville een operatie uitgevoerd op een 21 weken oude foetus. Het kind van Julie Armas werd gediagnosticeerd met spina bifida. Zonder tussen