12 creatieve manieren om een hotdog te maken! Kijk maar wat voor interessante dingen je ervan kunt maken!

Sommigen zeggen dat de hotdogs niet goed voor je zijn, anderen dat het perfect geschikt is voor een snel ontbijt of avondeten. Je zou kunnen zeggen dat er voor beide standpunten evenveel voor- als tegenstanders zijn.

Hoe dan ook, het is een van de meest verkochte vleesproducten in ons land. Er zijn vele manieren om hotdogs te serveren. Vandaag laten we de 10 meest creatieve ideeën zien.1. Een suggestie voor de vakantie.

Je kunt schattige “vakantiekousen” van hotdogs maken. Het enige wat je hoeft te doen is ze in stukken snijden, er een paar stukken shish kebab in steken, en ze versieren met kaas en peterselie.

parowki

22. Hotdogs in bladerdeeg.

Wikkel de hotdogs in bladerdeeg en kerf ze voorzichtig in. Vorm er daarna een bloem van en bak ze in de oven.

33. Gefrituurde hotdogs.

Steek ze op een stokje en paneer ze naar wens.

44. Hotdog-hond.

Wikkel de hotdogs in deeg en bak ze in de oven. Serveren met je favoriete sauzen.

55. Een harige monster.

Steek spaghetti in de hotdogs en kook ze een paar minuten.

66. Een hotdog teddybeer.

77. Een vrolijke versie. Een budget inktvis :).

8

9bron : icreativeideas.com

Hoewel het geen klassieke schoonheden zijn, bezitten ze meer dan die magere schoonheden. Bekijk de meest onconventionele modellen ter wereld!
Heel veel tieners hebben een laag zelfbeeld. Hun onzekerheden hebben vaak te maken met populaire schoonheidsnormen en het promoten van de perfecte look en een dun lichaam. Jongeren vergelijken zich met zogenaamd perfecte mensen en denken dat ze ver vToen ik dit had uitgevonden, wanneer het gebouw werd gebouwd was ik even geschrokken!
Hoe zou jij een 10-verdiepingen gebouw noemen met 1000 deuren? Een Zuid-Koreaans artiest genaamd Choi Jeon-Hwa stelde de simple naam „Deuren” voor. Het gebouw is gebouwd in 2009 en bestaat geheel uit hergebruikte deuren. Wow. Er zijn veel van dez

Een Simpele Manier Om Een Eivormig Hart Te Krijgen. Kijk Hoe Ze Het Doen!
Decoraties kunnen een saaie maaltijd in iets speciaals veranderen. Gewone wortels kunnen worden omgetoverd tot een bloem, en een meloen in een gezicht. Hoe dan ook, waarschijnlijk heb je dit soort projecten vaak gezien, althans op een foto :). En een

Zitten je schoenen te strak? Geen probleem! Met deze truc ben je in een paar minuten klaar om te gaan!
We komen er meestal pas na het kopen van nieuwe schoenen achter dat ze ongemakkelijk zitten en pijn doen aan onze voeten. Veel mensen nemen er genoegen mee om ze alleen maar “in te lopen”, maar het is een vervelend en moeizaam proces. Er