12 creatieve manieren om een hotdog te maken! Kijk maar wat voor interessante dingen je ervan kunt maken!

Sommigen zeggen dat de hotdogs niet goed voor je zijn, anderen dat het perfect geschikt is voor een snel ontbijt of avondeten. Je zou kunnen zeggen dat er voor beide standpunten evenveel voor- als tegenstanders zijn.

Hoe dan ook, het is een van de meest verkochte vleesproducten in ons land. Er zijn vele manieren om hotdogs te serveren. Vandaag laten we de 10 meest creatieve ideeën zien.1. Een suggestie voor de vakantie.

Je kunt schattige “vakantiekousen” van hotdogs maken. Het enige wat je hoeft te doen is ze in stukken snijden, er een paar stukken shish kebab in steken, en ze versieren met kaas en peterselie.

parowki

22. Hotdogs in bladerdeeg.

Wikkel de hotdogs in bladerdeeg en kerf ze voorzichtig in. Vorm er daarna een bloem van en bak ze in de oven.

33. Gefrituurde hotdogs.

Steek ze op een stokje en paneer ze naar wens.

44. Hotdog-hond.

Wikkel de hotdogs in deeg en bak ze in de oven. Serveren met je favoriete sauzen.

55. Een harige monster.

Steek spaghetti in de hotdogs en kook ze een paar minuten.

66. Een hotdog teddybeer.

77. Een vrolijke versie. Een budget inktvis :).

8

9bron : icreativeideas.com

Deze portemonnee werd 24 jaar geleden vermist in de oceaan. Onlangs teruggegeven aan de eigenaar!
24 jaar geleden verloor een man zijn portemonnee in de oceaan. Hij was ervan overtuigd dat hij zijn portemonnee en zijn inhoud zoals ID’s, bibliotheekkaarten of ATM-kaarten voorgoed had verloren. De kans om het in het water terug te vinden wasDeze arme puppy belandde in ernstige problemen! Het is moeilijk te geloven wat er daarna gebeurde!
Het Duitse merk Budweiser bracht onlangs een geweldige reclame uit. In een tijdsbestek van slechts enkele weken veroverde het de harten van miljoenen mensen! Het is gewoon uniek! De held van de advertentie is een lieve puppy die met een Clydesdale pa

Ben je fan van grote honden? Ontmoet Hulka, de grootste pitbull op aarde!
Het populaire gezegde is: hoe meer hoe beter. De eigenaren van Hulka, de grootste pitbull op aarde, denken er ook zo over.  Dit ras heeft niet echt een bijzonder positieve reputatie. In de media horen we regelmatig over hun agressieve gedrag. Het is

Toen deze baby uit een hoge boom viel, had niemand verwacht dat hij zou overleven. Na een paar weken was het uitgegroeid tot iets heel liefs.
Dit kleine schepsel werd door een hond gevonden. Het was uit een hoge boom gevallen, en wekte de interesse van het huisdier. Hij deed het gelukkig geen pijn, maar waarschuwde Steve en Terri Irwin. Ze wisten meteen dat het hulp nodig had. Ze brachten