Ze Hoorden Een Schreeuw Om Hulp Uit De Afvoerbuis! Dit Verhaal Heeft Mijn Hart Geraakt!

Dit verhaal zal ieders hart raken. Op een koude en regenachtige dag kreeg een groep Bewakers van het Reddingscentrum een telefoontje dat een kat in de afvoerbuis in de buurt van het winkelcentrum was gevallen Het bleek dat de kitten er al twee dagen opgesloten zat! 

Vier uur lang probeerden ze de kat er uit te krijgen, maar het lukte niet. Ze riepen er loodgieters bij uit Roto-Rooter. Dankzij hen werd de actie een succes!

1Loodgieters plaatsten een camera in de buis en zagen de kitten liggen. Hij was erg moe, maar er was verder niets met hem gebeurd. Een van de loodgieters besloot hem de naam Rooter te geven en hem te adopteren.

2Bekijk de video met de reddingsoperatie:


Gelukkig eindigde alles met succes. Geweldig gedaan, jongens! 

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

25 van de mooiste en meest unieke honden in de wereld. We willen ze allemaal! Nummer 8 is geweldig!
Honden zijn een gedomesticeerde versie van de grijze wolf – een roofzuchtig zoogdier van de familie Canidae. Er werden in de loop der jaren vele nieuwe rassen gecreëerd, soms heel erg verschillend van elkaar. Ze worden gekenmerkt door een verschilToen ze vanachter de muur een luide schreeuw hoorde, belde ze de politie. Wat die ontdekte zal ook jou iets doen!
Het is soms erg moeilijk te zeggen waarom we zo weinig tijd doorbrengen met onze dierbaren. Pas wanneer ze er niet meer zijn gaan we de kennis van onze opa of het koken van onze oma waarderen. Maar dan is het te laat. Vorige week werd de politie in A

Een 17-jarige kunstenaar creëert interactieve illusies met behulp van alledaagse objecten. De effecten zijn echt geweldig!
Een 17-jarige kunstenaar uit de Tsjechische Republiek – Krystian Mensa – geprobeerde al toen hij nog maar een klein kind was de wereld en de dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.   Zie zijn opmerkelijke werk! 1. Gevangen. Krystian bes

Ze riskeerden hun leven om een walvis te helpen. Kijk hoe hij hen bedankte!
Menselijke activiteit heeft een zeer grote impact op het milieu, en is vaak destructief en verderfelijk. Een walvis heeft dat zelf ervaren toen hij verstrikt raakte in visnetten en bijna zijn leven verloor. Gelukkig voor het zoogdier waren Michael Fi