Ze Hoorden Een Schreeuw Om Hulp Uit De Afvoerbuis! Dit Verhaal Heeft Mijn Hart Geraakt!

Dit verhaal zal ieders hart raken. Op een koude en regenachtige dag kreeg een groep Bewakers van het Reddingscentrum een telefoontje dat een kat in de afvoerbuis in de buurt van het winkelcentrum was gevallen Het bleek dat de kitten er al twee dagen opgesloten zat! 

Vier uur lang probeerden ze de kat er uit te krijgen, maar het lukte niet. Ze riepen er loodgieters bij uit Roto-Rooter. Dankzij hen werd de actie een succes!

1Loodgieters plaatsten een camera in de buis en zagen de kitten liggen. Hij was erg moe, maar er was verder niets met hem gebeurd. Een van de loodgieters besloot hem de naam Rooter te geven en hem te adopteren.

2Bekijk de video met de reddingsoperatie:


Gelukkig eindigde alles met succes. Geweldig gedaan, jongens! 

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Toen ik zag wat er onder de hoop bont zat, was ik verlamd van schrik!
Het is nooit gemakkelijk een nauwe persoon te verliezen – je moet het feit accepteren dat iemand die er altijd was, nooit meer terug zal komen. Maar rouwen is niet voldoende om de manier te rechtvaardigen waarop een bepaalde familie zich gedroeDeze stad maakt een opwindende indruk. Dit moet je zien!
Elke stad heeft zijn gebreken… misschien behalve Palmanova in Italië. De stad werd ontworpen door de kunstenaar en architect Vincenzo Scamozzi en heeft de vorm van een ster. Deze wereldberoemde stad is bijna in perfecte staat. De stad ziet eru

Ze maakte 18 maanden lang geen gebruik van shampoo. Het resultaat van het experiment ging haar stoutste verwachtingen te boven!
Een jonge huishoudster uit Ontario – Katherine Martinko, werd een paar jaar geleden de gelukkige moeder van twee prachtige kinderen. Met haar groeiende familie kwamen veel huishoudelijke verantwoordelijkheden, welke Katherine maar moeilijk kon

15 redenen die het feit bevestigen dat we door te lezen betere mensen worden!
Lezen is geweldig en van essentieel belang om de hersenen goed te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Lezen heeft veel voordelen, maar de meeste mensen lezen gewoon niet. Dankzij boeken hebben we de mogelijkheid om naar andere eeuwen of naa