Een verdwaalde hond lijdt honger op straat. Gelukkig komen mensen met een goed hart hem te hulp

India is een groot en dichtbevolkt land, waarvan de inwoners vaak geconfronteerd worden met armoede. In deze situatie heeft het lot van dieren een lagere prioriteit, waardoor ze vaak de straat opgaan, en daar jarenlang rondzwerven. Een bastaard hazewindhond maakte deel uit van zo’n groep zwerfhonden in India, en werd maar op het nippertje gered.

Het werk van agenten en vrijwilligers van organisaties die zich bezighouden met het beschermen en redden van dieren in India is heel erg noodzakelijk en eindigt nooit, omdat er altijd wel een dier is dat de hulp van de mens nodig zal hebben. Tijdens één van deze campagnes ontdekten werkers van Animal Aid Unlimited, een organisatie in Udaipur, Rajasthan, een hond die was uitgehongerd. Het dier was er slecht aan toe, maar er werd besloten om hem niet te laten inslapen maar te proberen hem te redden.


De conditie waar de hond zich in bevond is ronduit hartverscheurend.

pies-1


De hond was een bastaard hazewindhond en werd Perry genoemd. De hond had al lang op straat geleefd, en heeft daar een aantal ziekten opgelopen en weinig te eten gehad. De viervoeter zag eruit als een levend skelet, en had jeuk over zijn gehele lichaam. Perry was zo uitgeput dat hij in het begin niet alleen kon eten, dus kreeg hij vocht toegediend en werd intraveneus gevoed. De bezorgde dierenartsen gaven hem medische zorg, en het dier kreeg de tijd om te herstellen.

Het genezingsproces was moeizaam en vergde de nodig tijd.

pies-2


Uiteindelijk slaagde men erin om de hond te redden. Na een paar weken was Perry niet meer het angstige dier dat in de straten van Udaipuru rondzwierf. Het genezingsproces was voor een belangrijk deel te danken aan de liefde en zorg die de hond kreeg. Perry bleek een lieve schat, die graag in het gezelschap van andere dieren en mensen wilde zijn. Hij zal beslist een grote vreugde zijn voor het gehele gezin dat besluit hem te adopteren.

De metamorfose die Perry onderging lijkt ongelooflijk.

pies-3


Zonder de hulp van de mensen van Animal Aid Unlimited, zou Perry binnen korte tijd zijn gestorven.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

4 Ideeën Voor Het Gebruik Van Nutella
Er zijn beslist veel fans van Nutella om je heen. Je kunt het op verschillende manieren eten, maar meestal doe je Nutella op de boterham of op een zoet broodje… jammer, want je verspilt de mogelijkheden van deze zoete lekkernij! Ben je benieuwdDit Verraste Iedereen! Een Groep Zwerfhonden Verschenen Op De Begrafenis Van Een Vrouw.
Dankbaarheid is niet iets dat alleen aan mensen kan worden toegeschreven. Soms dieren kunnen dankbaarder zijn dan andere. Margarita Suarez , een Mexicaanse vrouw, was een grote dierenvriend – vooral van degenen zonder thuis. De dieren vergaten

Iemand kreeg een puppy, maar toen de hond begon te groeien bleek de eigenaar niet alles over zijn huisdier te weten
Iedereen houdt van puppies omdat ze lief zijn, graag aangehaald willen worden en je hart doen smelten. Als je hen vraagt zal het merendeel van de kinderen liever een puppy hebben dan een broer of een zus. Jonge katten, honden en andere jonge dieren z

5 heerlijke desserts die je in 15 minuten kunt bereiden!
Soms hebben we uit verveling en soms ongewild, een verlangen om iets lekkers te proeven. Niet iedereen heeft het talent van een banketbakker die vanuit het niets de heerlijkste lekkernijen bereidt. Maar daar is een oplossing voor! Bekijk maar eens de