Een verdwaalde hond lijdt honger op straat. Gelukkig komen mensen met een goed hart hem te hulp

India is een groot en dichtbevolkt land, waarvan de inwoners vaak geconfronteerd worden met armoede. In deze situatie heeft het lot van dieren een lagere prioriteit, waardoor ze vaak de straat opgaan, en daar jarenlang rondzwerven. Een bastaard hazewindhond maakte deel uit van zo’n groep zwerfhonden in India, en werd maar op het nippertje gered.

Het werk van agenten en vrijwilligers van organisaties die zich bezighouden met het beschermen en redden van dieren in India is heel erg noodzakelijk en eindigt nooit, omdat er altijd wel een dier is dat de hulp van de mens nodig zal hebben. Tijdens één van deze campagnes ontdekten werkers van Animal Aid Unlimited, een organisatie in Udaipur, Rajasthan, een hond die was uitgehongerd. Het dier was er slecht aan toe, maar er werd besloten om hem niet te laten inslapen maar te proberen hem te redden.


De conditie waar de hond zich in bevond is ronduit hartverscheurend.

pies-1


De hond was een bastaard hazewindhond en werd Perry genoemd. De hond had al lang op straat geleefd, en heeft daar een aantal ziekten opgelopen en weinig te eten gehad. De viervoeter zag eruit als een levend skelet, en had jeuk over zijn gehele lichaam. Perry was zo uitgeput dat hij in het begin niet alleen kon eten, dus kreeg hij vocht toegediend en werd intraveneus gevoed. De bezorgde dierenartsen gaven hem medische zorg, en het dier kreeg de tijd om te herstellen.

Het genezingsproces was moeizaam en vergde de nodig tijd.

pies-2


Uiteindelijk slaagde men erin om de hond te redden. Na een paar weken was Perry niet meer het angstige dier dat in de straten van Udaipuru rondzwierf. Het genezingsproces was voor een belangrijk deel te danken aan de liefde en zorg die de hond kreeg. Perry bleek een lieve schat, die graag in het gezelschap van andere dieren en mensen wilde zijn. Hij zal beslist een grote vreugde zijn voor het gehele gezin dat besluit hem te adopteren.

De metamorfose die Perry onderging lijkt ongelooflijk.

pies-3


Zonder de hulp van de mensen van Animal Aid Unlimited, zou Perry binnen korte tijd zijn gestorven.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Denk je dat honden geen gevoelens hebben? Kijk hier eens naar! Het is de droevigste video die ik ooit heb gezien. Hartverscheurend…
Er wordt vaak gezegd dat de hond je beste vriend is. Daar zit veel waarheid in. De band tussen huisdier en eigenaar is buitengewoon. Huisdieren zijn meestal erg aan hun meester gehecht. Ze zijn loyaal en toegewijd. Ze willen altijd bewondering en aanEen voorbijganger zag dat er iets uit een grote pijp stak. Gelukkig besloot hij het te controleren!
Een arme kat kwam ongelukkig vast te zitten in een grote metalen pijp, en kon er niet meer uit komen. Het zat daar twee dagen lang zonder voedsel of water. Hij was bijna volledig uitgeput. Zijn kopje zat urenlang in de volle zon. Het is zelfs een won

Weet je waar dat kleine gaatje naast de camera op je telefoon voor is?
Bij aankoop van een smartphone weet je dat je een stukje techniek in je hand hebt waarin alles zorgvuldig is doordacht en het is onmogelijk dat iets ergens per ongeluk zit. Er zijn twee soorten mensen, degenen die gewoon een telefoon willen hebben, e

Hebben deze mensen enig idee hoe dicht zij bij de dood waren? Waarschijnlijk niet!
Deze mensen hebben een ongelofelijk moed.   Ze klommen op hoge gebouwen en torens en maakte daar foto’s van.   (webmirra.com) Dubai.