Een verdwaalde hond lijdt honger op straat. Gelukkig komen mensen met een goed hart hem te hulp

India is een groot en dichtbevolkt land, waarvan de inwoners vaak geconfronteerd worden met armoede. In deze situatie heeft het lot van dieren een lagere prioriteit, waardoor ze vaak de straat opgaan, en daar jarenlang rondzwerven. Een bastaard hazewindhond maakte deel uit van zo’n groep zwerfhonden in India, en werd maar op het nippertje gered.

Het werk van agenten en vrijwilligers van organisaties die zich bezighouden met het beschermen en redden van dieren in India is heel erg noodzakelijk en eindigt nooit, omdat er altijd wel een dier is dat de hulp van de mens nodig zal hebben. Tijdens één van deze campagnes ontdekten werkers van Animal Aid Unlimited, een organisatie in Udaipur, Rajasthan, een hond die was uitgehongerd. Het dier was er slecht aan toe, maar er werd besloten om hem niet te laten inslapen maar te proberen hem te redden.


De conditie waar de hond zich in bevond is ronduit hartverscheurend.

pies-1


De hond was een bastaard hazewindhond en werd Perry genoemd. De hond had al lang op straat geleefd, en heeft daar een aantal ziekten opgelopen en weinig te eten gehad. De viervoeter zag eruit als een levend skelet, en had jeuk over zijn gehele lichaam. Perry was zo uitgeput dat hij in het begin niet alleen kon eten, dus kreeg hij vocht toegediend en werd intraveneus gevoed. De bezorgde dierenartsen gaven hem medische zorg, en het dier kreeg de tijd om te herstellen.

Het genezingsproces was moeizaam en vergde de nodig tijd.

pies-2


Uiteindelijk slaagde men erin om de hond te redden. Na een paar weken was Perry niet meer het angstige dier dat in de straten van Udaipuru rondzwierf. Het genezingsproces was voor een belangrijk deel te danken aan de liefde en zorg die de hond kreeg. Perry bleek een lieve schat, die graag in het gezelschap van andere dieren en mensen wilde zijn. Hij zal beslist een grote vreugde zijn voor het gehele gezin dat besluit hem te adopteren.

De metamorfose die Perry onderging lijkt ongelooflijk.

pies-3


Zonder de hulp van de mensen van Animal Aid Unlimited, zou Perry binnen korte tijd zijn gestorven.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Als Je Ziet Hoe De Hond Haar Verlamde Eigenaar Helpt, Zul Je Tot Tranen Toe Geroerd Zijn! Ik Heb Nog Nooit Eerder Zoiets Gezien!
Een inwoner van China, de 68 jaar oude Laoma Yen, is verlamd vanaf zijn middel. Als kind kreeg hij polio. Sindsdien beweegt hij zich voort op een geïmproviseerde rolstoel, die door hemzelf is gemaakt. Elke dag moet hij meer dan een halve kilometer aWat gebeurt er met je lichaam als je kauwgom inslikt? Dit moet je lezen!
Ik herinner me hoe mijn moeder me van jongs af aan waarschuwde om nooit kauwgom, dat niet oplost, in te slikken. Ondanks de vele inspanningen om dit niet te doen, gebeurt het soms dat kauwgom helaas de maag in gaat en ik moest het een of andere manie

Toen de helikopter over de jungle vloog, zagen ze een vreemd dorp. Toen ze de constructie wat beter bekeken, wisten ze dat ze het beter niet konden benaderen!
De aarde lijkt wel een groot werelddorp, maar er zijn in feite nog een heleboel onontdekte plekken op onze planeet. We leven in de beschaafde wereld: we hebben rechtssystemen, overheden, bewaren onze kennis in boeken en gebruiken dagelijks de product

Ze gingen op een boottour… En verwachtten niet dat ze zoiets in het water zouden vinden!
Tom Satre heeft al veel zeedieren gezien, maar dit exemplaar had hij zeker niet verwacht… Tom en zijn familie waren op ongeveer 1,2 km van de kust af, toen ze herten zagen zwemmen in de richting van de boot. Zonder na te denken pakte hij een la