Een verdwaalde hond lijdt honger op straat. Gelukkig komen mensen met een goed hart hem te hulp

India is een groot en dichtbevolkt land, waarvan de inwoners vaak geconfronteerd worden met armoede. In deze situatie heeft het lot van dieren een lagere prioriteit, waardoor ze vaak de straat opgaan, en daar jarenlang rondzwerven. Een bastaard hazewindhond maakte deel uit van zo’n groep zwerfhonden in India, en werd maar op het nippertje gered.

Het werk van agenten en vrijwilligers van organisaties die zich bezighouden met het beschermen en redden van dieren in India is heel erg noodzakelijk en eindigt nooit, omdat er altijd wel een dier is dat de hulp van de mens nodig zal hebben. Tijdens één van deze campagnes ontdekten werkers van Animal Aid Unlimited, een organisatie in Udaipur, Rajasthan, een hond die was uitgehongerd. Het dier was er slecht aan toe, maar er werd besloten om hem niet te laten inslapen maar te proberen hem te redden.


De conditie waar de hond zich in bevond is ronduit hartverscheurend.

pies-1


De hond was een bastaard hazewindhond en werd Perry genoemd. De hond had al lang op straat geleefd, en heeft daar een aantal ziekten opgelopen en weinig te eten gehad. De viervoeter zag eruit als een levend skelet, en had jeuk over zijn gehele lichaam. Perry was zo uitgeput dat hij in het begin niet alleen kon eten, dus kreeg hij vocht toegediend en werd intraveneus gevoed. De bezorgde dierenartsen gaven hem medische zorg, en het dier kreeg de tijd om te herstellen.

Het genezingsproces was moeizaam en vergde de nodig tijd.

pies-2


Uiteindelijk slaagde men erin om de hond te redden. Na een paar weken was Perry niet meer het angstige dier dat in de straten van Udaipuru rondzwierf. Het genezingsproces was voor een belangrijk deel te danken aan de liefde en zorg die de hond kreeg. Perry bleek een lieve schat, die graag in het gezelschap van andere dieren en mensen wilde zijn. Hij zal beslist een grote vreugde zijn voor het gehele gezin dat besluit hem te adopteren.

De metamorfose die Perry onderging lijkt ongelooflijk.

pies-3


Zonder de hulp van de mensen van Animal Aid Unlimited, zou Perry binnen korte tijd zijn gestorven.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Een vrouw in Egypte stopt een bulldozer. Zie hier waarom zij dat deed!
WOnder de rook, bloed en geweld, zat een eenzame gesluierde vrouw stond voor een bulldozer naar de liggende man te beschermen. Ze stak haar hand uit en weigerde om te bewegen. Waarom? De onrust in Egypte geleid tot haat en vervolging. De wereld van dDompel je gezicht in een kom met koolzuurhoudend water. De Japanse manier om een mooie huid te krijgen verovert de wereld!
Als je op zoek bent naar een natuurlijke, goedkope en betrouwbare manier om een mooie en gezondere teint te krijgen, hebben we iets speciaals voor jou. Gewoon koolzuurhoudend water zal een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van je huid geven.

De politie waarschuwt: ga niet slapen met een mobiele telefoon onder je kussen!
De NYPD heeft op hun Twitter een foto gepost, die onder de gebruikers van mobiele telefoons grote consternatie heeft veroorzaakt. Wie van ons heeft niet ten minste een keer in hun leven met hun mobiele telefoon onder het kussen geslapen? Het blijkt e

Onze wereld gaat de verkeerde kant uit… Deze foto’s vormen het beste bewijs!
De voortschrijdende globalisering heeft vele slechte gevolgen voor de natuurlijke omgeving. Jaar na jaar worden schadelijke stoffen in de lucht en het water uitgestoten, wat nog grotere verliezen veroorzaakt. Giftige gassen, industrieel afval van fab