Elk jaar reist ze 2400 km om honderden honden te redden van een bloedige ceremonie in Yulin. Haar houding is bewonderingswaardig!

In de zuidelijke Chinese stad Yulin, wordt ieder jaar een wreed evenement genaamd ‘Dog Days’ georganiseerd. Het is een erg bloedige ceremonie gebaseerd op het eten van hondenvlees!

Elk jaar tijdens de zomerzonnewende verzamelen  ze honderden of zelfs duizenden honden en katten. De dieren wachten in krappe kooien op hun dood.  Vooraf worden ze brutaal geslagen en met fakkels gebrand…

Gelukkig is er iemand die heeft besloten hun lijden te verlichten. De 65-jarige gepensioneerde lerares Yang Xiaoyun reist elk jaar meer dan 2400 km om de arme dieren te helpen. Sinds een paar jaar werkt ze om de gepijnigde dieren te helpen. Ze heeft een schuilplaats genaamd het “gemeenschappelijke huis voor Zwerfdieren”, waar meer dan 1000 honden verblijven. Ze koopt ze van de slachthuizen in Yulin en geeft ze onderdak.

1

 

2 3

 bron : heftig.co

Hij goot hete thee uit een thermosfles bij een temperatuur van -40°C. Het effect is spectaculair!
Heet water verandert in ijswolken als het plotseling in aanraking komt met een temperatuur onder nul. Michael Davies uit Ontario besloot dit fantastische fenomeen te fotograferen. Samen met zijn vriend Marcus ging hij tot op 20 km van de poolcirkel oTijdens een wandeling begonnen de poten van deze hond te bloeden. De eigenaar waarschuwt nu iedereen niet dezelfde fout te maken!
Iedereen is erg blij in de zomer. Het mooie, zonnige weer maak dat je een wandeling wilt maken en van de zon genieten. Waar we wel aan moeten denken is een goede zonnebrandcrème, iets om je hoofd mee te bedekken en goede hydratatie van het lichaam.

Ze Ontmoette Haar Man Toen Ze Zeven Was… Toen Wist Ze Nog Niet Hoe Het Zou Aflopen!
In 2000 besloot Tyrela Wolfe om de Operation Christmas Child Foundation te ondersteunen door pakketten naar arme kinderen over de hele wereld te sturen. Het pakket van haar zoon bleek naar een Filippijns meisje genaamd Joanna te gaan. De jongen zette

Een man adopteerde een hond met één oog, en zijn reden om dat te doen is aandoenlijk!
Helaas hebben mensen nog steeds de nare gewoonte om dieren achter te laten. Soms is het mogelijk om ze via het asiel te redden, en vinden ze een nieuw tehuis. Dat is niet zo moeilijk als de hond mooi en leuk is, maar het is lastiger wanneer hij een h