6 gevallen van hondengedrag die je zeker kent, maar weet je wat ze betekenen?

Honden zijn erg intelligente dieren die gemakkelijk kunnen worden getraind. We vertellen een hond net zolang ons een “poot” te geven totdat hij ons die geeft, en we raken ervan overtuigd dat ons huisdier begrijpt wat we zeggen. Helaas zullen we nooit weten hoe onze woorden door honden gehoord en begrepen worden. Net zoals wij zullen nooit leren hoe we met elkaar kunnen praten door te blaffen. Geen taal gebruiken is geen belemmering voor effectieve communicatie, iets waar hondenbezitters zich terdege van bewust zijn. En hoewel dieren niet met een menselijke stem kunnen spreken, kunnen ze duidelijk communiceren en na verloop van tijd kunnen de eigenaren hun behoeften beter begrijpen.
Honden laten hun bedoelingen zien met hun algemene houding, de positie die ze aannemen, de uitdrukkingen van hun ogen of gezicht. Iedere eigenaar kent het huisdier goed, dus ze kunnen snel en accuraat hun behoeften aflezen. Bepaalde gedragingen van honden zijn echter universeel, dus moet je ze leren kennen, en erachter komen wat ze betekenen, wat weer een positieve invloed op het contact met je viervoeter zal hebben.

zwierz-5


1. De hond brengt geschenken.

Als het dier je verscheidene dingen brengt, dan betekent dat dat hij graag beweging en plezier wil. Het geven van dingen, ook als ze niet geschikt zijn, om bijvoorbeeld te apporteren, toont positieve gevoelens en een uitnodiging om te spelen.

zwierz-1


2. Hond vernielt dingen in het huis.

Puppies bijten op dingen omdat hun tandvlees jeukt, doordat hun tanden groeien en op die manier proberen ze het te verlichten. Maar als een volwassen hond nog steeds dit soort problemen heeft, betekent het dat hij gestrest is of zich verveelt of een sterke verlatingsangst voelt.

zwierz-2bron : curioctopus.it

Het verschil in pensioenuitkeringen is enorm. Kijk maar hoeveel iemand in verschillende landen ontvangt.
Werken is een heel belangrijk onderdeel in het leven van mensen, want het maakt het mogelijk om je brood te verdienen en ook om vaardigheden te ontwikkelen en tevreden te zijn. Na lange jaren van hard en eerlijk werken, verdient iedereen rust en eenDit is de meest waanzinnige prestatie die je ooit in een tv-show hebt gezien! Probeer niet om dit thuis na te doen.
Al jarenlang kijken tv-kijkers liever naar ongelooflijke en schokkende programma’s. Hoe gekker, gevaarlijker en vreemder iets is, hoe meer mensen zich tot hun scherm voelen aangetrokken. Deze aflevering van “Got Talent” veroverde de wer

Een bekende muzikant ging achter de piano zitten en begon te spelen. Dan gebeurt er iets geweldigs! Ik heb nog steeds koude rillingen!
De maker van de muziek voor de film “The Untouchables”, de wereldberoemde componist en pianist Ludovico Einaudi, speelde een bijzonder concert, dat – dankzij de online geplaatste video – miljoenen mensen van over de hele werel

Artsen versnelden de geboorte van hun kind, zodat de stervende vader het kon zien. De opname van de paar korte momenten samen laat zien hoe kostbaar het geschenk van het leven is
Mensen waarderen vaak het meest de dingen die ze kwijt zijn geraakt. Het leven is het kostbaarste geschenk, maar in de drukte van het dagelijks bestaan onderschatten we dat vaak, omdat wij ten onrechte de indruk hebben dat dit goede gevoel altijd zal