6 gevallen van hondengedrag die je zeker kent, maar weet je wat ze betekenen?

Honden zijn erg intelligente dieren die gemakkelijk kunnen worden getraind. We vertellen een hond net zolang ons een “poot” te geven totdat hij ons die geeft, en we raken ervan overtuigd dat ons huisdier begrijpt wat we zeggen. Helaas zullen we nooit weten hoe onze woorden door honden gehoord en begrepen worden. Net zoals wij zullen nooit leren hoe we met elkaar kunnen praten door te blaffen. Geen taal gebruiken is geen belemmering voor effectieve communicatie, iets waar hondenbezitters zich terdege van bewust zijn. En hoewel dieren niet met een menselijke stem kunnen spreken, kunnen ze duidelijk communiceren en na verloop van tijd kunnen de eigenaren hun behoeften beter begrijpen.
Honden laten hun bedoelingen zien met hun algemene houding, de positie die ze aannemen, de uitdrukkingen van hun ogen of gezicht. Iedere eigenaar kent het huisdier goed, dus ze kunnen snel en accuraat hun behoeften aflezen. Bepaalde gedragingen van honden zijn echter universeel, dus moet je ze leren kennen, en erachter komen wat ze betekenen, wat weer een positieve invloed op het contact met je viervoeter zal hebben.

zwierz-5


1. De hond brengt geschenken.

Als het dier je verscheidene dingen brengt, dan betekent dat dat hij graag beweging en plezier wil. Het geven van dingen, ook als ze niet geschikt zijn, om bijvoorbeeld te apporteren, toont positieve gevoelens en een uitnodiging om te spelen.

zwierz-1


2. Hond vernielt dingen in het huis.

Puppies bijten op dingen omdat hun tandvlees jeukt, doordat hun tanden groeien en op die manier proberen ze het te verlichten. Maar als een volwassen hond nog steeds dit soort problemen heeft, betekent het dat hij gestrest is of zich verveelt of een sterke verlatingsangst voelt.

zwierz-2bron : curioctopus.it

Facebook Comment
Deze dakloze bedacht een baan om zijn verdriet en armoede te vergeten. Tegenwoordig brengt hem geluk. Hij is miljoenen waard!
Je kunt iemand nooit zomaar afschrijven, want het lot van mensen is vaak erg verwarrend, maar soms ook verwonderlijk. Sommige mensen kunnen niet met het leven overweg, en zijn voortdurend op zoek naar hun plaats, waar die niet kunnen vinden. De redenJagers poseren voor een foto met een leeuw als trofee, als er plotseling een tweede wilde kat verscheen! Zijn aanval was onvermijdelijk…
De jacht wordt door sommigen als een sport of hobby gezien, terwijl anderen het alleen maar zien als zinloze barbaarsheid. Bijzonder veel verontwaardiging is er voor de jacht op weinig voorkomende of zelfs bedreigde diersoorten. Helaas zijn er toch m

Een betrouwbaar huismiddeltje, dat hoesten voorkomt en de luchtwegen zuivert
De winter eindigt langzamerhand weer, maar veel mensen hebben nog steeds te kampen met gezondheidsproblemen die met deze tijd van het jaar geassocieerd worden: een kou, een loopneus, of een hoestje. Als er nog steeds slijm in de longen zit en het moe

Door een ziekte kan zij haar zoon niet meer herinneren, maar toen werd het spel onmogelijk! Zie hier en deel de emotie met ons!
De zoon wou een liedje zingen voor zijn moeder. De vrouw leed al Alzheimer, wat ervoor zorgt dat je je man en kinderen niet meer kan herinneren. Maar ze nooit de steun verlaten. De familie is sterker dan deze verschrikkelijk, helaas ongeneesbare ziek