Een verweesde wasbeer werd door een gezin met honden geadopteerd. Nu denkt ze ook dat ze een hond is.

Vorig jaar in de Bahama’s, in de stad Nassau, vond Rosie Kemp een kleine wasbeer die uit een boom was gevallen. Ze kon de moeder nergens vinden, dus besloot ze het mee te nemen. Haar kleine dochter, Laura was erg blij dat ze een nieuwe vriend had en noemde het “Pompoen”.

Pompoen kwam bij hen in huis wonen en sloot vriendschap met hun honden. Rosie zei: “Ze had direct contact met ons en onze twee reddingshonden. Ze loopt me achterna en soms ook de honden.” En haar dochter voegde daar aan toe: “Ze denkt nu dat ze een hond is… ze speelt soms met hen, maar soms moet ze rusten.”Rosie Kemp vond de kleine wasbeer in haar tuin met een gebroken pootje.

1Ze werd door haar moeder verlaten, wat de reden is waarom het gezin heeft besloten haar onder hun dak te nemen.

2“Ze heeft goed contact met ons en met onze twee reddingshonden.”

3“Chodzi za mnÄ… i naszymi psami.”

45bron :

Facebook Comment
Om Een Depressie Te Overwinnen Besloot Hij Een Zeer Moedige Stap Te Zetten! Bekijk De Gevolgen Van Zijn Daden! WOW!
Michael Loffer vocht tegen een depressie door te reizen en prachtige foto’s te maken. Veel mensen gaven commentaar op zijn reizen door te beweren dat alleen iemand die rijk was zich zo’n reis kon veroorloven. Maar dat is niet waar! MichaeWat deed de man in zijn vrouw haar kast, het was zijn grootste drama.
Een man opende de kast met kleren van zijn vrouw. Binnen zeg hij kleding dat zij een paar keer had gedragen, ook voor speciale aangelegenheden. Toen opende hij een doos met sieraden. Daarin vond hij een ketting en oorbellen wat zijn vrouw nooit had g

Vrienden bezochten de verlaten silo. Dat is wat ze vonden, het is een nachtmerrie!
Vorige week, dachten een groep vrienden dat het een goed idee wat om de Titan Intercontinental Ballistic Missile I (ICBM) te bezoeken in het dorp in Colorado. Als deze foto’s niet erg genoeg waren. Wacht meer totdat je de “hydraulische vl

Surfen door Google Street View kan verbazingwekkende situaties laten zien!
Google Maps Street View maakt het leven makkelijker en laat verschillende plaatsen zien, waarvan je de kans om ze persoonlijk te zien, nooit zou hebben gehad. Echter, soms kan de Google camera iets grappigs, moois en soms verbazingwekkends opvangen.