Hij dacht dat hij zijn geliefde hond altijd had verloren… Maar wonderen gebeuren noch steeds!

Levenslessen kunnen heel moeilijk zijn. Het neemt ons vaak dingen af waar we met heel ons hart van houden, en geeft er niets voor terug. 

Gelukkig heeft het ook wel eens zijn vrolijke kant. Sommige mensen hebben het geluk om een speciaal moment mee te maken, waarbij het geluk hen breed toelacht. Deze man ontdekte dat uit de eerste hand.

17 april 2007 was een van de slechtste dagen in het leven van Jozua Edward. Na van zijn werk thuis te komen, merkte hij dat de deur naar zijn achtertuin was geforceerd. De dief had niets waardevols gestolen, met uitzondering van een puppy Rottweiler genaamd Duke. Navraag bij de buren, controleren van de surveillance, en een melding bij de politie leverde niets op. Na een paar maanden zoeken begreep Josh dat hij zijn geliefde pup nooit meer zou zien.

Maar het leven had een ander scenario in petto. Een paar dagen geleden zag een vrouw een Rottweiler door de straten zwerven. Ze dacht niet lang na en nam hem mee naar een dierenkliniek. De medewerkers vond al snel de microchip die bij dieren wordt geïmplanteerd, waardoor ze de eigenaar konden lokaliseren.

Joshua zag zijn geliefde hond voor het eerst na 8 jaar terug. De man wist niet eens of Duke zich hem zou herinneren. Wil je zien hoe hun weerzien eruit zag? Het enige wat je hoeft te doen is een kijkje nemen op de video hieronder:
 

Als je dit verhaal leuk vond, deel het dan met je vrienden op Facebook.

Pagina 1 van 1


bron : youtube

Je zult versteld staan van wat er met je lichaam zal gebeuren nadat je er 3 stuks van eet. Het is echt de moeite waard een keer te proberen!
Zowel gedroogd als rauw zijn ze een waardevolle bron van energie en bevatten een schat aan kalium en glycogeen. We hebben het over dadels, die niet alleen een zoete snack zijn , maar ook een rijke bron van veel vitaminen en macronutriënten. Je hoeft12 stuks onveilig voedsel en producten die mensen over de hele wereld eten. Zij riskeren hun gezondheid en hun leven!
Mensen houden ervan risico’s te nemen, en dat komt tot uiting in verschillende aspecten van het leven. Sommige mensen houden ervan snel te rijden, of aan extreme sporten te doen, terwijl anderen liever genieten van de risico’s van het gokken. Het

8 redenen die je ervan zullen overtuigen dat het de moeite waard is om van je hond te houden!
Wie er nog niet van overtuigd is dat een hond de beste metgezel voor het leven is, zowel voor alleenstaanden als voor het gehele gezin, moet dit artikel lezen. Honden hebben zoveel empathie, warmte en vreugde in zich, dat elke dag stukken beter zal z

Een professor haalde $20 uit zijn zak en gaf de studenten een waardevolle les
Tijdens een lezing in een zaal vol met mensen hield een bekende professor een biljet van twintig dollar in de lucht. Er zaten zo’n 200 mensen in de zaal en hij keek hen aan en vroeg: “Wie wil graag deze $20? hebben?” De kamer was gevuld