Hij dacht dat hij zijn geliefde hond altijd had verloren… Maar wonderen gebeuren noch steeds!

Levenslessen kunnen heel moeilijk zijn. Het neemt ons vaak dingen af waar we met heel ons hart van houden, en geeft er niets voor terug. 

Gelukkig heeft het ook wel eens zijn vrolijke kant. Sommige mensen hebben het geluk om een speciaal moment mee te maken, waarbij het geluk hen breed toelacht. Deze man ontdekte dat uit de eerste hand.

17 april 2007 was een van de slechtste dagen in het leven van Jozua Edward. Na van zijn werk thuis te komen, merkte hij dat de deur naar zijn achtertuin was geforceerd. De dief had niets waardevols gestolen, met uitzondering van een puppy Rottweiler genaamd Duke. Navraag bij de buren, controleren van de surveillance, en een melding bij de politie leverde niets op. Na een paar maanden zoeken begreep Josh dat hij zijn geliefde pup nooit meer zou zien.

Maar het leven had een ander scenario in petto. Een paar dagen geleden zag een vrouw een Rottweiler door de straten zwerven. Ze dacht niet lang na en nam hem mee naar een dierenkliniek. De medewerkers vond al snel de microchip die bij dieren wordt geïmplanteerd, waardoor ze de eigenaar konden lokaliseren.

Joshua zag zijn geliefde hond voor het eerst na 8 jaar terug. De man wist niet eens of Duke zich hem zou herinneren. Wil je zien hoe hun weerzien eruit zag? Het enige wat je hoeft te doen is een kijkje nemen op de video hieronder:
 

Als je dit verhaal leuk vond, deel het dan met je vrienden op Facebook.

Pagina 1 van 1


bron : youtube

Ze voeren met een boot en opeens zagen ze een echt geweldig uitzicht!
Varend over de oceaan, weet je eigenlijk nooit wat er werkelijk schuilt in de diepte. Welke wezens er eigenlijk leven in de buurt van de bodem? Of – nog erger – verbergen zich net onder het wateroppervlak. De gedachte alleen al…. kippenGrappige Ongelukken Met Cheerleaders. Leuke Pret Gegarandeerd – Bekijk Het!
Cheerleaders worden beschouwd als een elite. Mooie en atletische jonge meisjes die teams opvrolijken hebben naar men zegt een gemakkelijk en vrolijk leven. Maar zoals in elke sport kunnen er ook bij het dansen mislukkingen voorkomen en ze worden jare

Deze man bedroog zijn vrouw en besloot van haar te scheiden. Een paar dagen later merkte hij dat er iets verontrustend met haar gebeurde…
Tegenwoordig is echtscheiding niet ongewoon, maar het afscheid van deze man en zijn vrouw was anders dan alle anderen. Het begon vrij “normaal”. De man werd verliefd op een andere vrouw en besloot zijn vrouw te verlaten. Hij besefte al sn

Ontdek Het Verhaal Van Acer, Een Van De Kleinste Paarden Ter Wereld. Glimlach Gegarandeerd!
De populaire stelregel zegt dat klein ook mooi is. Die waarheid werkt helaas zelden in het leven en in relaties. Toch kan niemand de schoonheid van Acer ontkennen. Zijn “indrukwekkende” 22 cm hoogte maakt hem tot het kleinste paard in het