Een verdrietige hond ligt op de stoep. Als je ziet wat er naast hem ligt, zul je zelf je tranen niet kunnen bedwingen!

De 23-jarige Leonardo Valdes uit Concepción, Chili wandelde met zijn hond toen hij plotseling door een auto werd aangereden. Helaas kwam de hulp voor de jonge man veel te laat, en stierf hij op straat. Het lichaam werd bedekt met een oranje doek en op de stoep gelegd.

Zijn hond Doki staarde met grote droefheid naar de bedekte lichaam. Hij bleef daar liggen tot het lichaam werd weggehaald. De foto ging in een oogwenk viraal op sociale media, wat voor heel wat beroering onder de toeschouwers zorgde.

1


De trouwe Doki werd achterlaten zonder dak boven zijn hoofd. Gelukkig besloot een lid van de familie van de overledene om hem mee naar huis te nemen. De hond was er ook bij tijdens de wake en bij de begrafenis. Hij keek naar de kist alsof hij hoopte dat zijn meester weer op zou staan en hem mee zou nemen voor een wandeling. Leonardo zal zeker altijd een speciaal plekje in het hart van dit toegewijde huisdier hebben.
3

4


De relatie tussen hond en eigenaar kent een speciaal soort begrip, dat alleen kan worden verbroken door de dood van een van hen. Deze foto is het beste bewijs. Deel hem als je er door geraakt bent.

2

Pagina 1 van 1


bron : likemag.com

10 dingen wat moeilijk is om te geloven. Laat jezelf verassen door de wonderen van de natuur!
Onze wereld zit vol met mysteries en fenomenen dat adembenemend is. Verschijnen op de verschijnselen, waarin moeilijk te geloven – uit het brandende tornado om paddenstoelen te gloeien. Je kunt zien dat deze verschijnselen hieronder en hoewel hTijden het wandelen begon haar hond in de sneeuw te graven. Na een tijdje zag ze wat de hond had geroken!
Onze viervoetige vrienden houden van lange wandelingen. Hoewel de eigenaren niet altijd zin hebben om te gaan wandelen, is het moeilijk om nee te zeggen tegen de arme hond. Dus pakken ze de riem en gaan naar buiten, zelfs als het slecht weer is. Met

Een ontroerend verhaal van twee katers die elkaars broer waren. Kijk hoe ze aan een zekere dood ontsnapten!
Ongewenste dieren worden er elke dag gevonden, maar toen Anya Yukhtina haar twee katten vond, wist ze niet wat voor uniek paar broers ze had gevonden. Anya Yukhtina, een manager en producer uit Moskou, vond op een dag twee kleine, weerloze katjes in

Verbazingwekkende Street Art. Zie De Unieke Stijl En Prachtige Werken Van Deze Belgische Kunstenaar.
Dzia is een Belgisch kunstenaar uit Antwerpen, die de omgeving opsiert met prachtige schilderijen van dieren. Hij ontwikkelde zijn eigen grafische stijl die ook zijn handelsmerk is. Hij creëert zijn werken niet alleen in Antwerpen, maar ook in ander