Een verdrietige hond ligt op de stoep. Als je ziet wat er naast hem ligt, zul je zelf je tranen niet kunnen bedwingen!

De 23-jarige Leonardo Valdes uit Concepción, Chili wandelde met zijn hond toen hij plotseling door een auto werd aangereden. Helaas kwam de hulp voor de jonge man veel te laat, en stierf hij op straat. Het lichaam werd bedekt met een oranje doek en op de stoep gelegd.

Zijn hond Doki staarde met grote droefheid naar de bedekte lichaam. Hij bleef daar liggen tot het lichaam werd weggehaald. De foto ging in een oogwenk viraal op sociale media, wat voor heel wat beroering onder de toeschouwers zorgde.

1


De trouwe Doki werd achterlaten zonder dak boven zijn hoofd. Gelukkig besloot een lid van de familie van de overledene om hem mee naar huis te nemen. De hond was er ook bij tijdens de wake en bij de begrafenis. Hij keek naar de kist alsof hij hoopte dat zijn meester weer op zou staan en hem mee zou nemen voor een wandeling. Leonardo zal zeker altijd een speciaal plekje in het hart van dit toegewijde huisdier hebben.
3

4


De relatie tussen hond en eigenaar kent een speciaal soort begrip, dat alleen kan worden verbroken door de dood van een van hen. Deze foto is het beste bewijs. Deel hem als je er door geraakt bent.

2

Pagina 1 van 1


bron : likemag.com

Deze dakloze hond zwierf de hele koude winter lang door de straten. Toen er eindelijk hulp kwam, kon ik mijn tranen niet bedwingen.
Bijna elke dakloze hond heeft een probleem met vertrouwen. Het is alsof ze weten dat als ze een mens vertrouwen, het uiteindelijk niet goed voor hen za aflopen. En helaas is dit oordeel vaak gebaseerd op negatieve ervaringen die het dier heeft gehad,Hij deed specie in een rubberen handschoen. Als je ziet wat hij daarmee maakte, zult je versteld staan!
Tuinliefhebbers hebben op warmere dagen vaker de neiging in de tuin te werken. Het is een goed moment voor het zaaien van zaad, de grond te schoffelen of de plantenresten na de winter te verwijderen. Hoewel de komende weken veel werk zullen brengen,

Toen ze werden uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje voor een zesjarige, kwamen de gasten niet opdagen, en de boze moeder schreef er online over… maar zo’n reactie had ze niet verwacht!
Er is niemand die niet graag jarig is. Vooral kinderen zijn erg enthousiast over het feest, de cadeautjes en het plezier dat dit hun dag is. Helaas is dit niet in elke situatie de beste dag. De zesjarige Glenn Buratti kwam daar achter. De jongen is a

WOW! Deze man vond een brief in een fles! Zie hier wat zij hebben geleert!
Het vinden van een geheim brief in een fles is altijd interessant, niet eens gezien in films. Wat zit erin? Is het verzoek om te helpen, de laatste afscheid, een map naar een schat? Er waren witte plekken op de map. Roepen voor hulp kan via een SMS.