Een betrouwbaar huismiddeltje, dat hoesten voorkomt en de luchtwegen zuivert

De winter eindigt langzamerhand weer, maar veel mensen hebben nog steeds te kampen met gezondheidsproblemen die met deze tijd van het jaar geassocieerd worden: een kou, een loopneus, of een hoestje. Als er nog steeds slijm in de longen zit en het moeilijk op te hoesten is, dan kun je een beproefd huismiddeltje gebruiken, dat onze grootmoeders ooit gebruiken, namelijk wortelsiroop.

Een gewone wortel kan helpen om van een hoest en het vastzittende slijm af te komen. Deze gewone groente herbergt veel kracht, die iedereen zal helpen beter te worden.
Wortelen zitten vol stoffen met gezondheidsbevorderende effecten. Antioxidanten bijvoorbeeld verbeteren het immuunsysteem en het risico op kanker. Wortelen zijn ook een goede bron van vitaminen A, B, C, F, B-caroteen en verschillende mineralen: magnesium, ijzer, calcium, fosfor of mangaan.


Wortelen zijn erg voedzame groenten.

marchew-1


De siroop in de wortels is een voedings- en geneesmiddelenbom die fungeert als balsem voor de luchtwegen. Het drinken van de siroop helpt bij het losmaken van de vastzittende slijm en verzacht de keel. De siroop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Hier is het recept voor wortelsiroop:
Ingrediënten: 1/2 kg wortelen, 3-4 eetlepels honing (bij voorkeur biologisch), water
Bereiding: Was de wortelen, schil en snijd ze in stukken, kook ze dan tot ze zacht zijn, en giet ze af, bewaar het water; zeef de gekookte wortelen tot een mousse of gebruik daar een blender voor; los de honing op en voeg de wortelpuree toe aan het water dat overbleef na het koken van de groenten; het mengsel moet op een koele plaats bewaard worden.
Dosering: 2-3 theelepels profylactisch gedurende de dag; bij ziekte gebruiken naar behoefte.

De siroop uit de wortels moet de consistentie van een crème hebben.

 

marchew-2bron : viralsection.com

Deze hond was zo dik dat hij niet meer kon lopen! Een gedaanteverandering redde zijn leven.
Obesitas komt elk jaar steeds vaker voor. Een slecht dieet dat voornamelijk bestaat uit gemodificeerde en veel te zoete producten, en een gebrek aan lichaamsbeweging, zijn de belangrijkste redenen waarom dit ontstaat. Het zijn niet alleen mensen dieJe hond kan jouw gezondheid in gevaar brengen! Dit is geen grap!
Hondenliefhebbers zie er niets verkeerds in om gelikt te worden door hun hond. Hetzelfde geldt voor hondenliefhebbers die kusjes krijgen van kleine honden. Het is zo lief! Maar wees voorzichtig! Hoewel de aanhankelijkheid van je kleine huisdier schat

Hij Plaatste Een Glas Wijn Over Een Kaars. Het Ontkent De Wet Van De Zwaartekracht!
De meeste trucs waarin we als kind geïnteresseerd waren, verbazen in het volwassen leven niet – hier is nog zo’n dom spelletje, dat eenvoudiger is uit te leggen dan je misschien denkt. Dus hoe verras je op een feest je vrienden – a

Hij nam een watermeloen en maakte er een klein gaatje in. Het resultaat zal je kinderen verrukken.
Watermeloen helpt de bloeddruk te verlagen en hartaanvallen te voorkomen; ze zijn een perfecte bron van antioxidanten, die het proces van huidveroudering vertragen. Ze bestaan voor 92% uit water, wat betekent dat ze een perfecte dorstlesser zijn. Maa