Een betrouwbaar huismiddeltje, dat hoesten voorkomt en de luchtwegen zuivert

De winter eindigt langzamerhand weer, maar veel mensen hebben nog steeds te kampen met gezondheidsproblemen die met deze tijd van het jaar geassocieerd worden: een kou, een loopneus, of een hoestje. Als er nog steeds slijm in de longen zit en het moeilijk op te hoesten is, dan kun je een beproefd huismiddeltje gebruiken, dat onze grootmoeders ooit gebruiken, namelijk wortelsiroop.

Een gewone wortel kan helpen om van een hoest en het vastzittende slijm af te komen. Deze gewone groente herbergt veel kracht, die iedereen zal helpen beter te worden.
Wortelen zitten vol stoffen met gezondheidsbevorderende effecten. Antioxidanten bijvoorbeeld verbeteren het immuunsysteem en het risico op kanker. Wortelen zijn ook een goede bron van vitaminen A, B, C, F, B-caroteen en verschillende mineralen: magnesium, ijzer, calcium, fosfor of mangaan.


Wortelen zijn erg voedzame groenten.

marchew-1


De siroop in de wortels is een voedings- en geneesmiddelenbom die fungeert als balsem voor de luchtwegen. Het drinken van de siroop helpt bij het losmaken van de vastzittende slijm en verzacht de keel. De siroop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Hier is het recept voor wortelsiroop:
Ingrediënten: 1/2 kg wortelen, 3-4 eetlepels honing (bij voorkeur biologisch), water
Bereiding: Was de wortelen, schil en snijd ze in stukken, kook ze dan tot ze zacht zijn, en giet ze af, bewaar het water; zeef de gekookte wortelen tot een mousse of gebruik daar een blender voor; los de honing op en voeg de wortelpuree toe aan het water dat overbleef na het koken van de groenten; het mengsel moet op een koele plaats bewaard worden.
Dosering: 2-3 theelepels profylactisch gedurende de dag; bij ziekte gebruiken naar behoefte.

De siroop uit de wortels moet de consistentie van een crème hebben.

 

marchew-2bron : viralsection.com

17 meest interessante plekken in de wereld…. moeilijk te geloven dat ze bestaan!
Onze wereld heeft ongelooflijk mooie plaatsen en gelukkig fotografen, die de kans hadden om deze plaatsten vast te leggen op film. Beneden , 17 uitgekozen plaatsen , over welke moeilijk te geloven is, dat ze echt bestaan. 1. China – Zhangye DanTijdens een wandeling begonnen de poten van deze hond te bloeden. De eigenaar waarschuwt nu iedereen niet dezelfde fout te maken!
Iedereen is erg blij in de zomer. Het mooie, zonnige weer maak dat je een wandeling wilt maken en van de zon genieten. Waar we wel aan moeten denken is een goede zonnebrandcrème, iets om je hoofd mee te bedekken en goede hydratatie van het lichaam.

Maak kennis met het verhaal van Rocky. Een uitzonderlijke hond die duizenden kilometers heeft gereisd om zijn baasje terug te vinden
Een hond is de beste vriend van de mens, altijd trouw aan zijn baas en vergeet hun band nooit. Een voorbeeld van grenzeloze hondenliefde en verlangen is het verhaal van Rocky, een hond die nooit rustte op zijn zoektocht naar zijn baasje.  Ibrahim Fw

De reactie van de menselijke aanraking bij de kikkers kreeg ik tranen van! Bekijk het zelf :)
Mensen houden van een variatie van huisdieren thuis. Katten, honden, ratten, spinnen… Sommige hebben zelfs kikkers! Ik wist niet dat deze dieren zo charmant kan zijn. De amfibie die je hieronder op de foto kan zien, kwam in het huis waarschijnl