Een betrouwbaar huismiddeltje, dat hoesten voorkomt en de luchtwegen zuivert

De winter eindigt langzamerhand weer, maar veel mensen hebben nog steeds te kampen met gezondheidsproblemen die met deze tijd van het jaar geassocieerd worden: een kou, een loopneus, of een hoestje. Als er nog steeds slijm in de longen zit en het moeilijk op te hoesten is, dan kun je een beproefd huismiddeltje gebruiken, dat onze grootmoeders ooit gebruiken, namelijk wortelsiroop.

Een gewone wortel kan helpen om van een hoest en het vastzittende slijm af te komen. Deze gewone groente herbergt veel kracht, die iedereen zal helpen beter te worden.
Wortelen zitten vol stoffen met gezondheidsbevorderende effecten. Antioxidanten bijvoorbeeld verbeteren het immuunsysteem en het risico op kanker. Wortelen zijn ook een goede bron van vitaminen A, B, C, F, B-caroteen en verschillende mineralen: magnesium, ijzer, calcium, fosfor of mangaan.


Wortelen zijn erg voedzame groenten.

marchew-1


De siroop in de wortels is een voedings- en geneesmiddelenbom die fungeert als balsem voor de luchtwegen. Het drinken van de siroop helpt bij het losmaken van de vastzittende slijm en verzacht de keel. De siroop is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Hier is het recept voor wortelsiroop:
Ingrediënten: 1/2 kg wortelen, 3-4 eetlepels honing (bij voorkeur biologisch), water
Bereiding: Was de wortelen, schil en snijd ze in stukken, kook ze dan tot ze zacht zijn, en giet ze af, bewaar het water; zeef de gekookte wortelen tot een mousse of gebruik daar een blender voor; los de honing op en voeg de wortelpuree toe aan het water dat overbleef na het koken van de groenten; het mengsel moet op een koele plaats bewaard worden.
Dosering: 2-3 theelepels profylactisch gedurende de dag; bij ziekte gebruiken naar behoefte.

De siroop uit de wortels moet de consistentie van een crème hebben.

 

marchew-2bron : viralsection.com

Deze 31-jarige had genoeg van de hoge huurlasten. Het was dapper van hem om dat te doen… Maar kijk eens naar dit huis!
Mensen kopen meestal een huis met 2-4 kamers voor honderdduizenden dollars. Alek Lisefski, een 31-jarige ontwerper van websites, besloot een klein huis te bouwen van 8×20 voet voor $30.000. Er is geen ruimte voor nutteloze dingen, dus Alek is weVan een afstand lijkt het een dynamische stad, maar als je de foto vergroot… OMG!
Google Maps verrast opnieuw! Deze foto’s zijn afkomstig uit Irak en laten Wadi Us-Salaam (“Vallei van de Vrede”) zien. Van een afstand, ziet de plaats eruit als een bruisende, uitgestrekte stad vol met wijken en gebouwen. Het strekt

11 foto’s die je ontroeren en je laten glimlachen
Het komt vaak voor, dat de fotograaf – of professioneel, of amateur – getuige is van een ontroerende situatie. Soms is het iets heel vreugdevols, soms iets ongelooflijk en verbazingwekkend, soms zijn dat angstaanjagende momenten vol ontzag, z

Twee Politieagenten Vonden Een Gesloten Kartonnen Doos. Toen Ze Erin Keken, Konden Zij Het Niet Geloven …
George Bernard Shaw zei eens dat hoe meer mensen hij ontmoette, hoe meer hij van dieren hield… en als je een aantal van de verhalen leest, is het moeilijk om het niet met hem eens te zijn. Twee agenten, Keith Day en Justin Adams reden in hun au