Ging deze moeder te ver? Hoe ze haar dochter leerde haar kamer op te ruimen veroorzaakte nogal een storm op het web

Alice Velasquez uit Bargersville (Verenigde Staten) had er genoeg van om haar dochter voortdurend te vragen haar kamer op te ruimen. Op een dag kon ze het niet meer aan en gebruikte een nogal ongebruikelijke methode om het meisje te leren hoe je een kamer schoon moet houden. Ze pakte een paar plastic vuilniszakken en deed alle bezittingen van Tahlia erin.

En toen bood ze alles te koop aan voor $25 per stuk. Ze kon niet precies aangeven wat er in elke zak zat. Ze noemde ze surprisezakken, omdat ze letterlijk van alles bevatten – van vuile kleren en elektronica tot voetbalschoenen.

mom-shows-ultimate0


De slimme moeder schreef later dat haar dochter al haar bezittingen terug heeft gekregen, en dat het haar helemaal niet veel tijd koste om te doen. Zowel zij als haar broers en zussen deden vrijwillig extra klusjes om geld te verdienen en de zakken terug te kopen. De oplossing van Alice bleek niet alleen een goede les voor de oudste dochter te zijn, maar ook voor haar andere kinderen die daarna ook hun kamers netjes begonnen te houden.
mom-shows-ultimate1


Hoewel veel ouders haar toejuichten om wat ze deed, was er ook heel wat kritiek.
De Amerikaanse werd beschuldigd van emotioneel reageren en het verkeerd aanpakken van het probleem. Sommigen dreigden haar zelfs aan te melden bij de Kinderbescherming, die zou moeten controleren of ze haar kinderen wel op een humane manier behandelde. Vind jij goed wat ze deed of liet ze zich door haar emoties meeslepen?
mom-shows-ultimate3

Pagina 1 van 1


bron : Alice Velásquez

Internet tegen de realiteit. Zie hier hoe teleurstellend online winkelen kan zijn
Jurken voor speciale gelegenheden zijn erg duur. Daarom zijn niet alle vrouwen opzoek naar mogelijkheden om wat geld te besparen. Soms is de kans om daarin te slagen, soms erg teleurstellend.  Bekijk hier de foto’s van de ergste foto van onlinZe Maakte Een Selfie… En Wat Zagen Ze… Daar Krijg Je Kippenvel Van! No. 4 Is Echt Eng!
Blijkbaar maken we momenteel in een uur meer foto’s dan tijdens de gehele vorige eeuw. Camera’s op de telefoon maken het mogelijk om op elk moment een foto te maken en op een sociale netwerksite te plaatsen.  Soms moet je wat beter naar

Hij kon niet accepteren dat kinderen na de abortus geen fatsoenlijke begrafenis kregen. Wat hij deed was een hartenbreker… Inderdaad een groot man!
In 2001 vergezelde Tong Phuoc Phuc uit Vietnam zijn zwangere vrouw tijdens haar verblijf in het ziekenhuis. Hij merkte dat er destijds regelmatig abortussen werden uitgevoerd in een van het ziekenhuiskamers. Hij was geschokt en hij vroeg zich af wat

Hij kwam in een gele jurk op de begrafenis! Als je er achter komt, krijg je er helemaal tranen van…
Kevin Elliot en Barry Delaney waren beste vrienden. Kevin was op een missie in Afhanistan. Voor het vertrek het was in een pact met Barry! Elliot kwam erachter dat hij overlijden in actie, Barry kwam naar de begrafenis in de lelijkste jurk die hij ko