Ging deze moeder te ver? Hoe ze haar dochter leerde haar kamer op te ruimen veroorzaakte nogal een storm op het web

Alice Velasquez uit Bargersville (Verenigde Staten) had er genoeg van om haar dochter voortdurend te vragen haar kamer op te ruimen. Op een dag kon ze het niet meer aan en gebruikte een nogal ongebruikelijke methode om het meisje te leren hoe je een kamer schoon moet houden. Ze pakte een paar plastic vuilniszakken en deed alle bezittingen van Tahlia erin.

En toen bood ze alles te koop aan voor $25 per stuk. Ze kon niet precies aangeven wat er in elke zak zat. Ze noemde ze surprisezakken, omdat ze letterlijk van alles bevatten – van vuile kleren en elektronica tot voetbalschoenen.

mom-shows-ultimate0


De slimme moeder schreef later dat haar dochter al haar bezittingen terug heeft gekregen, en dat het haar helemaal niet veel tijd koste om te doen. Zowel zij als haar broers en zussen deden vrijwillig extra klusjes om geld te verdienen en de zakken terug te kopen. De oplossing van Alice bleek niet alleen een goede les voor de oudste dochter te zijn, maar ook voor haar andere kinderen die daarna ook hun kamers netjes begonnen te houden.
mom-shows-ultimate1


Hoewel veel ouders haar toejuichten om wat ze deed, was er ook heel wat kritiek.
De Amerikaanse werd beschuldigd van emotioneel reageren en het verkeerd aanpakken van het probleem. Sommigen dreigden haar zelfs aan te melden bij de Kinderbescherming, die zou moeten controleren of ze haar kinderen wel op een humane manier behandelde. Vind jij goed wat ze deed of liet ze zich door haar emoties meeslepen?
mom-shows-ultimate3

Pagina 1 van 1


bron : Alice Velásquez

Je gaat niet geloven dat dit echt is Nog niet! Deze wonderen zijn gemaakt door de natuur!
Wanneer we beginnen met het plannen van zomeruitjes en vakantie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar voor je een locatie kiest, bekijken deze wonderen. Misschien maakt het indruk op jou en dat jij er nog vandaag naartoe wil! 1. Antelope Canyon, AriEen computer vele uren lang gebruiken ruïneert je gezondheid. Leer hoe je jezelf kunt helpen!
Niemand hoeft je te vertellen dat urenlang achter een computer zitten een slechte invloed heeft op het hele lichaam – met name de wervelkolom. Vele jaren van slechte praktijken doen het hoofd iets naar voren bewegen en de huid op de hals snelle

Deze jongens zijn volwassener dan je denkt! Zie hun reactie “Raak het!”
Klaag over de jeugd van vandaan, wij bekritiseren de kinderen die stress hebben meegemaakt maar soms zijn wij te kritisch met de beoordeling. Misschien zijn de jongere niet zo corrupt als wij denken? Misschien moeten we minder streng voor ze zijn? Ze

Zie je de schooier? Als je weet wat hij eigenlijk doet, zal je het nooit vergeten.
Herinnert u zich niet meer de kindertijd en schooltijd. Maar hij weet dat mensen kunnen rekenen op zijn hulp. Doet wat het kan om zoveel mogelijk mensen te helpen. Gekleed in oude kleren en slechte schoen, staat hij elke dag bij de Alexander Nevsky K