Heb je deze vreemde vruchten wel eens in de winkels zien liggen en heb je geen idee hoe je ze moet eten? Hier is een spiekbriefje!


Kaki

Ze zien eruit als tomaten. In de winkel moet je op de schil letten. Het fruit is het lekkerst als de schil onbeschadigd en uniform is. Het fruit wordt zonder schil gegeten, dus het moet worden geschild. De gehele binnenkant kan probleemloos worden gegeten. De vrucht is erg gezond en moeten zeker in je dieet worden opgenomen. De smaak is zoet en lekker.

kaki


Passievrucht

Passievruchten zijn er in vele variëteiten; het kan een donkere pruimkleur of oranje kleur hebben. Vlekken op de huid geven aan dat de vrucht rijp is. De vrucht kan het beste met een lepel worden gegeten, omdat het vruchtvlees op gelatine lijkt. De vrucht is erg smakelijk en vergelijkbaar met de smaak van kruisbessen. Het kan worden gebruikt in salades en sauzen voor vlees.

marakuja


Opuntia vijgcactus

Alvorens het fruit te schillen moet je het met een doek vastpakken en grondig afvegen. De vrucht heeft kleine stekels die in je hand zouden kunnen prikken. De vrucht moet daarna goed worden afgespoeld met water. Alleen het binnenste van het fruit is eetbaar, dus je moet hem schillen. Het vruchtvlees is erg sappig en lekker.

images
5 heerlijke desserts die je in 15 minuten kunt bereiden!
3. Chocoladefontein Ingrediënten: 3 repen witte chocolade, 1/2 kopje slagroom, 3 eetlepels champagne en gekleurde musket. Daarnaast fruit (banaan, aardbei, sinaasappel) en lange vingers of andere koekjes om te dippen. Aanwijzingen: Smelt de chocoladEen otterpup van een dag oud ligt te slapen op de buik zijn drijvende moeder. Deze foto’s zijn zo grappig dat ik niet kan stoppen ernaar te kijken!
Blijkbaar houden otters elkaars poten vast tijdens het slapen, om elkaar tijdens het drijven op het water niet kwijt te raken. Als ik deze twee zo zie, betwijfel ik of dat zal gebeuren! Bekijk deze video die door Connie Levenhagen is gemaakt. Dit is

Het Was Een Eenvoudige Wandeling Langs Het Strand… Hij Had Niet Verwacht Getuige Te Zijn Van Een Doorbraak In De Kennis Over De Lynx!
Onze huiskatten houden van vis, zowel van ingeblikte tonijn als rauwe filet. Maar niet alleen huiskatten houden van zulke gerechten. Wilde dieren ook. Het enige verschil is dat de wilde kat zijn diner moet vangen. Zoals onderstaand voorbeeld laat zie

Toen ik dit had uitgevonden, wanneer het gebouw werd gebouwd was ik even geschrokken!
En niet eens voor de helft.