Een Photoshop-expert laat zien hoe je met behulp van Photoshop van gewone foto’s magische beelden kunt maken.

 Photoshop- expert Eric Johanson creëert zo goed optische illusies en grafische beelden, dat zijn werk wel bijna magie lijkt te zijn.

Dankzij de video’s die zijn werk opnemen, kunnen we stap voor stap zien hoe zijn magische beelden worden gemaakt. Naast een uitgebreid gebruik van Photoshop, laten zijn video’s echte en bedachte werelden perfect samengaan in foto’s. Om de meeste van zijn surrealistische foto’s te maken, moet hij de verschillende elementen in het echte leven vastleggen, alvorens ze als lagen in Photoshop te plaatsen. Vaak worden met simpele oplossingen, zoals een fles of een rol papier, de beelden voor je ogen omgetoverd in surrealistische kunstwerken.Knippen en vouwen.

1Neem met deze video een kijkje achter de schermen, wat laat zien hoe deze afbeelding wordt gemaakt.Een drijvende wereld

2Neem met deze video een kijkje achter de schermen, wat laat zien hoe deze afbeelding wordt gemaakt. Het vallende land

3bron : erikjohanssonphoto.com/

Slechts 1 op de 10 mensen kunnen deze uitdaging oplossen! Test jezelf!
Onze hersenen kunnen, in meer of mindere mate, worden misleid. Optische illusies en puzzels zijn voor bepaalde mensen interessante rariteiten, die ze snel door hebben. Anderen moeten echt flink hun best doen om het mysterie op te lossen. Anderen kunnDeze dieren kunnen je yoga leraren worden! Kijk zelf maar!
Als je altijd maar voor de computer zit en het moeilijk vindt om actief te zijn, kom je tot de conclusie dat het de moeite waard is om fit te zijn. Sportschool, joggen, yoga – er zijn verschillende manieren. Als je deze laatste optie kiest, kun

De genoemde plek komt alleen voor in je donkerst nachtmerrie. Nu heeft het zelfs toeristen en duikers!
Deze groeve was op een dag een plek waar gedwongenarbeid plaatst vond en waar mensen hun gezondheid en leven kwijtraakten. Nu is het een van de mooiste stranden, die ik ooit heb gezien. Bekijk het zelf!

Deze Mensen Hebben Hun Oude Leven Achter Zich Gelaten, Bouwden Een Huis Op Wielen En Gingen Op Weg Voor Een Reis Door Noord-Amerika. Bekijk Hun Geweldige Reis!
Twee jaar geleden merkte een echtpaar dat de hoge huur en hun schuld bij de universiteit ervoor zorgde dat ze hun bestaande levensstandaard niet langer konden behouden. Zij vond dat ze op die manier nooit haar passie om te schrijven na zou kunnen str