Hij postte de foto van zijn dochter op het internet. Hij wist niet dat het haar leven zou redden!

Ouders scheppen heel graag op over foto’s van hun kinderen op het internet. Meestal staan de profielen van gelukkige vaders en moeders op sociale media profielen vol met foto’s van hun baby’s met gedetailleerde beschrijvingen van al hun prestaties, zowel groot als klein. En dat zal vast niet zal veranderen, want alle ouders zijn trots op hun baby.

Opscheppen over kinderen op het internet wordt door de omgeving vaak verschillend gezien. Niet iedereen is blij met de details van iemands maaltijd, zelfs niet van het liefste kind. Maar soms blijkt dat het uploaden van foto’s van je kind zelfs hun leven kan redden.


Een gebruiker van de dienst imgur kwam daar achter, toen hij foto’s van zichzelf met zijn dochter op zijn pagina plaatste. Ze had een droevig gezicht en bijschrift van de foto van de jonge vader was: “Het eerste bad van mijn dochter is niet zo goed gaan.” 

1

Veel mensen gaven met een glimlach commentaar op de foto. Een van de inzendingen veranderde echter alles.

Zijn haar ogen niet een beetje erg geel? Ik geloof van wel, maar het hele plaatje is een beetje geel. Waarschijnlijk is het niets, maar het kan een symptoom van neonatale geelzucht zijn. Als haar ogen en huid er een beetje geel uitzien, is het beter om te kijken wat het precies is. Ik ben een paranoïde kinderenarts, vandaar mijn bezorgdheid. De vader van het kind volgde het advies van de arts op, en het bleek te kloppen!

De kleine had geelzucht, wat voor volwassenen geen ernstige aandoening is, maar bij kinderen kan leiden tot de dood. Gelukkig is alles goed afgelopen en het leven van de baby is niet meer in gevaar.

Pagina 1 van 1


bron : imgur.com

Je kent vast niet deze interessante feiten over Nutella! No. 7 is het beste!
Het familiebedrijf Ferrero heeft zijn oorsprong in een klein café in Alba, Italië. Het is nu een van de grootste ondernemingen, en de eigenaren zijn miljardairs. Nutella heeft miljoenen fans over de hele wereld, die elke dag beginnen met dit specifMeesters van de voor- en achtergrond. Kijk, en bars uit van het lachen!
Deze foto’s zijn echt grappig! Kijk naar de verassende foto’s genomen op grappige momenten. Sommige zijn echt meesters van de voor- en achtergrond!  

Herken je hem? Het is de jongen van de Kinder Chocolade, en hij is al flink gegroeid! Kijk maar hoe hij er nu uitziet!
Zijn gezicht wordt door alle kinderen in Europa en daarbuiten herkend. De afbeelding van Josh Bateson verscheen 11 jaar geleden voor het eerst op de verpakking van de Kinder chocoladerepen. De jongen is niet de zoon van een bekende acteur of een bero

De dood van deze jongen schokte iedereen. Het kind verdronk terwijl hij in zijn eigen bed lag! Waarschuw je vrienden.
Plezier hebben in het zwembad is een geweldige manier om op een warme dag af te koelen en een kans om samen met vrienden te zijn. Helaas loopt een aangename middag niet altijd goed af. Het verhaal van Johnny Jackson toont aan dat ouders altijd goed m