Hij postte de foto van zijn dochter op het internet. Hij wist niet dat het haar leven zou redden!

Ouders scheppen heel graag op over foto’s van hun kinderen op het internet. Meestal staan de profielen van gelukkige vaders en moeders op sociale media profielen vol met foto’s van hun baby’s met gedetailleerde beschrijvingen van al hun prestaties, zowel groot als klein. En dat zal vast niet zal veranderen, want alle ouders zijn trots op hun baby.

Opscheppen over kinderen op het internet wordt door de omgeving vaak verschillend gezien. Niet iedereen is blij met de details van iemands maaltijd, zelfs niet van het liefste kind. Maar soms blijkt dat het uploaden van foto’s van je kind zelfs hun leven kan redden.


Een gebruiker van de dienst imgur kwam daar achter, toen hij foto’s van zichzelf met zijn dochter op zijn pagina plaatste. Ze had een droevig gezicht en bijschrift van de foto van de jonge vader was: “Het eerste bad van mijn dochter is niet zo goed gaan.” 

1

Veel mensen gaven met een glimlach commentaar op de foto. Een van de inzendingen veranderde echter alles.

Zijn haar ogen niet een beetje erg geel? Ik geloof van wel, maar het hele plaatje is een beetje geel. Waarschijnlijk is het niets, maar het kan een symptoom van neonatale geelzucht zijn. Als haar ogen en huid er een beetje geel uitzien, is het beter om te kijken wat het precies is. Ik ben een paranoïde kinderenarts, vandaar mijn bezorgdheid. De vader van het kind volgde het advies van de arts op, en het bleek te kloppen!

De kleine had geelzucht, wat voor volwassenen geen ernstige aandoening is, maar bij kinderen kan leiden tot de dood. Gelukkig is alles goed afgelopen en het leven van de baby is niet meer in gevaar.

Pagina 1 van 1


bron : imgur.com

Deze kleine orang-oetan werd zijn hele leven opgesloten in een klein hok. Nadat hij werd vrijgelaten, gebeurde er iets wat mijn hart verwarmde…
Toen de medewerkers van de International Animal Rescue Budi voor de eerste keer zagen, konden ze de omstandigheden waaronder dit kleine ding had moeten leven niet geloven. De kleine orang-oetan werd vanaf zijn geboorte in een klein en vies kippenhokMagische dingen gemaakt door mensenhanden. Dit moet je zien!
Ellen Jawett maakt prachtige sculpturen. Bij nadere inspectie ziet men steeds nieuwe details. Ze verweeft dierlijke personages met bloemen en twijgen. Sommige zijn hybriden. De auteur beweert dat ze is geïnspireerd wordt door biologische verhalen, e

Ze opende een zak groenten en zag iets angstaanjagend. Je zult niet geloven wat ze binnenin vonden!
Verse groenten en fruit geven ons lichaam een flinke dosis vitaminen. We gebruiken ze vooral in de zomer, wanneer ze het meest vers zijn en de meest voedzame inhoud hebben. Hun grootste voordeel is dat ze bijna het hele jaar beschikbaar zijn in de wi

Ze hadden maar één ding te doen… en ze konden er niet mee omgaan. Zie hier het eind meesterwerken!
Producten uit de massaproductie, bijvoorbeeld speelgoed, levensmiddelen of kleding, worden gemaakt in grote fabrieken door de mens en/of door de machines. Zowel het eerste en het tweede, maken soms fouten, die ervoor zorgen dat het product zijn waard