Hij postte de foto van zijn dochter op het internet. Hij wist niet dat het haar leven zou redden!

Ouders scheppen heel graag op over foto’s van hun kinderen op het internet. Meestal staan de profielen van gelukkige vaders en moeders op sociale media profielen vol met foto’s van hun baby’s met gedetailleerde beschrijvingen van al hun prestaties, zowel groot als klein. En dat zal vast niet zal veranderen, want alle ouders zijn trots op hun baby.

Opscheppen over kinderen op het internet wordt door de omgeving vaak verschillend gezien. Niet iedereen is blij met de details van iemands maaltijd, zelfs niet van het liefste kind. Maar soms blijkt dat het uploaden van foto’s van je kind zelfs hun leven kan redden.


Een gebruiker van de dienst imgur kwam daar achter, toen hij foto’s van zichzelf met zijn dochter op zijn pagina plaatste. Ze had een droevig gezicht en bijschrift van de foto van de jonge vader was: “Het eerste bad van mijn dochter is niet zo goed gaan.” 

1

Veel mensen gaven met een glimlach commentaar op de foto. Een van de inzendingen veranderde echter alles.

Zijn haar ogen niet een beetje erg geel? Ik geloof van wel, maar het hele plaatje is een beetje geel. Waarschijnlijk is het niets, maar het kan een symptoom van neonatale geelzucht zijn. Als haar ogen en huid er een beetje geel uitzien, is het beter om te kijken wat het precies is. Ik ben een paranoïde kinderenarts, vandaar mijn bezorgdheid. De vader van het kind volgde het advies van de arts op, en het bleek te kloppen!

De kleine had geelzucht, wat voor volwassenen geen ernstige aandoening is, maar bij kinderen kan leiden tot de dood. Gelukkig is alles goed afgelopen en het leven van de baby is niet meer in gevaar.

Pagina 1 van 1


bron : imgur.com

Ze nam een mes om een fles Coca-Cola doormidden te snijden! Toen ik zag wat ze deed, kon ik niet geloven dat het zo eenvoudig was!
Coca-Cola is de meest populaire drank ter wereld. Hoewel er veel over de schadelijkheid ervan is gezegd, kunnen veel mensen zich nog steeds geen leven zonder voorstellen. Het verschijnt op vrijwel elke feestje! Zowel kinderen als volwassenen houden v21 Grappen Die Je Op Anderen Moet Uitproberen!
Hoewel 1 april al voorbij is, ben ik ervan overtuigd dat je zulke grappen wel kunt maken, ongeacht de gelegenheid. Je kunt ze bij je vrienden, familieleden, en je meest verbitterde vijanden uithalen. Deze grappen raden niet aan om iets te vernietigen

Een paar keukentrucje die je als een echte chef-kok zullen doen voelen en gerechten die je vrienden stomverbaasd zullen doen staan!
Eten is een van de meest aangename activiteiten ter wereld. Wij houden ervan om hete koffie te drinken, zoete broodjes te eten en uit te gaan met vrienden voor een hamburger of pizza. Lekker eten kan je humeur verbeteren en voor een grote hoeveelheid

3 heerlijke recepten voor desserts zonder suiker en bloem! Smaakt geweldig, zonder je lichaam te belasten!
Mensen zijn verdeeld in twee fundamentele groepen: mensen die van desserts houden en degenen die gek zijn op desserts :) Dit wordt vergemakkelijkt door de magie van de maag waar zelfs geen kleine aardappel meer in past, maar nog wel ruimte heeft voor