Rijdend Met De Auto Zag Hij Iets Zich Verbergen In Een Rotsige Schuilplaats. Hij Werd Overweldigd Door Het Uitzicht!

Peter Mather was toevallig getuige van een buitengewone gebeurtenis. Tijdens het autorijden in de buurt van de Yukon in Canada, zag hij de kleine beer en zijn moeder.

De man besloot zich op een veilige afstand te verbergen en een paar foto’s te maken. Wat hij fotografeerde was onverwacht!


1

 


Het blijkt dat niet alleen kleine kinderen ondraaglijk kunnen zijn, ook kleine beren kunnen hun bezorgde ouders ergeren.


2


Toen de moeder de peuter even alleen liet, begon hij luid te schreeuwen!


3bron : petermather.com

Deze tweelingen werd bij de geboorte gescheiden. Toen ze uiteindelijk werden herenigd, gebeurde er iets moois
Broers en zussen kunnen heel close zijn, maar er is niets zo sterk als de band tussen tweelingen. Ouders merken herhaaldelijk dat tweelingen hun eigen taal hebben, zelfs op afstand van elkaar dezelfde emoties voelen, dezelfde voorkeuren hebben en vanZe Zag Een Eekhoorn Proberen Om Bij Een Bird Feeder Te Komen. Gelukkig Had Ze De Camera Klaar, Dus Het Lukte Haar Om Iets Buitengewoons Vast Te Leggen! Ha Ha!
Alle dieren hebben last van de winter. Als hij streng is, krijgen dieren gebrek aan voedsel, zodat ze naar alternatieve plaatsen moeten zoeken… Een eekhoorn besloot om te profiteren van de graankorrels in de voederbak voor de vogels… Ze h

Angst? Voor hun, bestaat dit begrip niet! 15 foto’s die u laten ontspannen!
Deze foto’s kunnen u ongetwijfeld hartkloppingen… ongeacht hoe dapper u bent. Voor sommige situaties heeft u hoge weerstand nodig tegen stress en adrenaline. Bekijk hier 15 foto’s voor wie “angst” niet bestaat! (Gordon W

Een otterpup van een dag oud ligt te slapen op de buik zijn drijvende moeder. Deze foto’s zijn zo grappig dat ik niet kan stoppen ernaar te kijken!
Zeeotters zijn erg leuke en vriendelijke wezens die zich voortbewegen door op hun rug te gaan liggen en met hun staart te zwaaien. Ze brengen veel tijd door in deze positie, ook tijdens het slapen en eten. Het zijn erg sociale dieren die graag spelen