Hierom schrijven gelukkige koppels op sociale media niet over hun relatie


Gelukkige koppels kunnen met elkaar over moeilijke onderwerpen praten.

Als je een gelukkige relatie hebt gaat het niet alleen over vakantiereizen, maar bovenal over een goed dagelijks leven. Gelukkige koppels weten dat een vrolijke onderbreking leuk is en veel plezier geeft, maar het allerbelangrijkste is om dagelijks in vrede en zonder conflicten te leven.

4


Een gelukkige relatie hoeft niets te veranderen.

Gelukkige mensen hoeven niets te bewijzen. Ze zijn bezig met hun leven en hun relaties, en hebben er niet elke dag iets over te melden.

5


En het allerbelangrijkste!

Wetenschappers bevestigen dat mensen die het gebruik van sociale media beperken, gezonder en gelukkiger zijn dan degenen die zich voortdurend met anderen vergelijkt. Iedereen laat alleen de foto’s zien waarop ze er op hun best uitzien en perfect gelukkig zijn. Laat je niet misleiden: het leven bestaat niet alleen uit gelukkige momenten. Laten we gewoon ons leven leiden en elke dag gelukkig zijn.

young-couple-1031642_960_720bron : brightside.me

Deze mannen zijn echte waaghalzen! Hun hangmat hing 120m boven de grond! Kijk wat ze deden!
Een 120m wandeling boven ijle lucht.De Reactie Van Deze Verweesde Olifanten Tijdens De Ontmoeting Met Deze Vrouw Zal Je Laten Huilen.
Daphne Sheldrich besloten haar leven op te offeren aan het redden van kleine verweesde olifanten in het Nairobi Elephant Orphanage (een weeshuis voor olifanten) in Kenia. Deze geweldige vrouw is al 40 jaar lang op zoek naar kleine olifanten, die op t

Deze Foto’s Zullen Je Tot Tranen Toe Beroeren!


Dit kleine ding verdween bijna tijdens een orkaan, en maakt nu deel uit van de familie!
Ze houdt van lange dutjes. Ze klimt op alles waar ze in haar kleine klauwen in kan zetten.  Jill is vegetariër en een geweldige klimmer, het enige waar ze bang voor is, is de stofzuiger. Ze is erg fotogeniek.