Het oprichten van dit huis kost minder dan 20 duizend euro. Maar het is het interieur dat zal je verbazen!

Steeds meer mensen willen niet werken met het doel om genoeg geld te hebben voor huur of betaling in termijnen.

Sommigen blijven het wel doenNi, maar de andere zoeken naar alternative oplossingen.malutki-dmek1

Gabriella en Andrew Morrison, die door jaren hun lening moesten terugbetalen, zeiden eindelijk “HET IS GENOEG” omdat ze begrepen wat het echt belangrijk in het leven is. En ze besloten om iets te veranderen. En de effecten daarvan beïnvloedden hun leven. Het huis dat ze hebben gebouwd, kostte alleen 16 duizend euro.

 

Het heeft alleen 20 m 2 van gebruiksoppervlakte maar werd zeer functioneel opgericht. Er is daar voldoende ruimte en het voldoet aan alle behoeftes van het echtpaar.

malutki-dmek2bron : DerniersBuzz

5 Vrienden geweldig idee! Kijk, hoe ze zijn veranderd in 30 jaar!
Wil je met je groep vrienden iets doen, waarover – misschien – de hele wereld zal praten? Misschien wordt je geïnspireerd door het verhaal van vijf jongens, die vanaf 1982, elke 5 jaar elkaar ontmoetten aan het Copco meer en daar een groepsfotoEen verbazingwekkende eekhoorn! Zie wat zij doen om het lichaam van hun vriend te beschermen!
  Deze eekhoorn is de definitie van devotie. Zelfs na de dood van zijn vriend, blijft hij vechten met de kraaien om de lichaam te beschermen. Ik heb nooit geweten dat eekhoorn zoiets konden doen!

12 ongelukkige mensen, die de beslissing betreuren die ze een paar minuten eerder maakten. Het eindigde uiteindelijk niet goed voor hen!
Er zijn van die dagen waarop ’s ochtends niets goed gaat en we alleen maar problemen hebben. We branden ons roerei aan, de make-up gaat alles behalve perfect, of we zijn te laat voor de bus. Ons humeur is door al die moeilijkheden slecht, we zijn a

21 foto’s gemaakt op fantastische momenten. Dit moet je zien!
Het gebeurt wel eens, dat je gewoon een foto maakt en – heel onbedoeld – slaag je erin om een ongelooflijke situatie vast te leggen. Deze foto’s zijn echte juweeltjes. Vandaag hebben we voor jullie 21 foto’s, geschoten op perfecte