Het leven vóór en na een bruiloft. Bekijk de foto’s die alles laten zien wat je te wachten staat :)

Liefde, het begin van een relatie, de eerste afspraakjes en elkaar leren kennen, zijn een geweldige tijd. Onze levens zijn echter vaak verdeeld in “voor” en “na”. Een van de grootste keerpunten is het huwelijk. Sommige mensen hebben de neiging om te denken dat het huwelijk routine is en er dagelijkse over nadenken om een affaire te hebben.

De waarheid is anders. Wanneer een man en vrouw trouwen, houden ze hun liefde en attentie voor zich, maar het is de manier om genegenheid te tonen die verandert. Het huwelijk brengt veel nieuwe genoegens met zich mee, een gevoel van veiligheid en de nodige afstand. Elk koppel heeft zijn eigen geschiedenis, maar zeker ook gemeenschappelijke kenmerken :)


1


1. In plaats van nadenken over een manier om het gevoel in je arm terug te krijgen zonder je partner wakker te maken, zul je na een tijdje zelf een comfortabeler positie kiezen.

1


2. Rare oplevingen van liefde zullen worden vervangen door de kleine dagelijkse dingen die je doet, omdat iemand anders er niet van houdt om ze te doen.

2


3. Weekends met zijn beiden zullen samenvloeien in het ritme van jouw favoriete genoegens, geen verplicht uitstapje naar de stad.

3


4. Bij elkaar willen blijven bestaat uit totaal verschillende kleine en grote dingen :)

Meer hierover op de volgende pagina :)

4bron : brightside.me

Dit eiland ligt voor de wereld in een enorm geheim. Kom achter het geheim van North Sentinel!
Het is hard om voor te stellen dat er plekken zijn dat nooit is aangeraakt door de beschaving. Internet, telefoons en computer kwamen in ons leven dat wij ons haast geen leven zonder kunnen voorstellen. De meeste onder ons geven toe dat zij er niet zEen computer vele uren lang gebruiken ruïneert je gezondheid. Leer hoe je jezelf kunt helpen!
Niemand hoeft je te vertellen dat urenlang achter een computer zitten een slechte invloed heeft op het hele lichaam – met name de wervelkolom. Vele jaren van slechte praktijken doen het hoofd iets naar voren bewegen en de huid op de hals snelle

Deze man bracht waarschijnlijk alle wetenschappers in verlegenheid. Hij heeft 75 jaar lang niet gegeten of gedronken! De dokters zeggen dat het echt een wonder is!
Yogi Prahlad Jani toont aan dat je zonder eten of drinken kunt leven. Daarom brengt hij veel wetenschappers in de war, die ten koste van alles proberen te bewijzen dat hij een oplichter is. Jani liegt echter niet! Toen hij zeven jaar oud was verliet

Ze redde meer dan 40 jaar lang pasgeboren baby’s die waren achtergelaten in het afval! Haar verhaal zal je doen huilen…
Het komt niet als een verrassing dat deze dappere vrouw tot de grootste heldin werd uitgeroepen bij het helpen van verlaten kinderen. Ze redde tijdens haar leven 30 op de vuilnisbelt achterlaten pasgeboren baby’s. Lou Xiaoying is momenteel een