Het leven vóór en na een bruiloft. Bekijk de foto’s die alles laten zien wat je te wachten staat :)

Liefde, het begin van een relatie, de eerste afspraakjes en elkaar leren kennen, zijn een geweldige tijd. Onze levens zijn echter vaak verdeeld in “voor” en “na”. Een van de grootste keerpunten is het huwelijk. Sommige mensen hebben de neiging om te denken dat het huwelijk routine is en er dagelijkse over nadenken om een affaire te hebben.

De waarheid is anders. Wanneer een man en vrouw trouwen, houden ze hun liefde en attentie voor zich, maar het is de manier om genegenheid te tonen die verandert. Het huwelijk brengt veel nieuwe genoegens met zich mee, een gevoel van veiligheid en de nodige afstand. Elk koppel heeft zijn eigen geschiedenis, maar zeker ook gemeenschappelijke kenmerken :)


1


1. In plaats van nadenken over een manier om het gevoel in je arm terug te krijgen zonder je partner wakker te maken, zul je na een tijdje zelf een comfortabeler positie kiezen.

1


2. Rare oplevingen van liefde zullen worden vervangen door de kleine dagelijkse dingen die je doet, omdat iemand anders er niet van houdt om ze te doen.

2


3. Weekends met zijn beiden zullen samenvloeien in het ritme van jouw favoriete genoegens, geen verplicht uitstapje naar de stad.

3


4. Bij elkaar willen blijven bestaat uit totaal verschillende kleine en grote dingen :)

Meer hierover op de volgende pagina :)

4bron : brightside.me

Deze oplossing is ideaal voor fietsers in heuvelachtige steden.
Fietsen is een goedkope en gezonde manier om files te vermijden. Maar fietsen in de bergen kan de achilleshiel voor fietsers zijn. Gelukkig is in de Noorse stad Trondheim iets uitgevonden om dit probleem op te lossen: een startbaan voor fietsers.Deze tiener heeft 232 extra tanden laten verwijderen. Je zult niet geloven hoeveel tijd hij in een tandartsstoel heeft gezeten!
Waarschijnlijk houdt niemand van een bezoek aan de tandarts. Het is een onaangenaam, maar noodzakelijk onderdeel van het leven, waar we helaas doorheen moeten. Wat zou je zeggen als je 232 tanden moet laten trekken en zeven uur in een tandartsstoel m

Een 92-jarige man neemt afscheid van zijn geliefde vrouw door een buitengewone lied voor haar te zingen
Muziek en liefde gaan vaak hand in hand. Veel geliefden hebben hun eigen favoriete liedje dat hen beiden herinnert aan de meest prachtige en ontroerende momenten in hun relatie. Velen van jullie zullen deze woorden vast bevestigen – daar ben ik 100

Deze fotograaf maakt prachtige beelden uit gewone dingen! Bekijk hoe hij het doet!
John von Holleben neemt foto’s van dieren, bomen en bruisende steden. Hij fotografeert ook draken en raketten… en bovendien, met kinderen! Rustig aan, er is geen beest dat de kleintjes laat schrikken. Door samen met jonge kinderen rubbere