Deze 7 vragen zullen jou helpen je doel in het leven te vinden. Heb je de moed om ze aan jezelf te stellen?

Ieder van ons voelt zich van tijd tot tijd verloren, zonder een idee wat nu te doen. We voelen dat de tijd door onze vingers glipt met dingen die er niet toe doen. Maar wat we nou echt van het leven willen, weten we uiteindelijk ook niet. We kunnen geen doel vinden, en beginnen zenuwachtig te worden en die frustratie kost ons weer tijd en energie.

Als je je zo voelt en je niet weet wat je moet doen, stel jezelf dan de volgende vragen. Ze zullen je duidelijkheid verschaffen en je helpen de dunne draad te vinden die naar het antwoord leidt.1. Welke passies had je als kind?

Wat maakte jou enthousiast toen je jonger was? Plaatsjes verzamelen, bepaalde tijdschriften? Wanneer en waarom verdween de passie en stopte je ermee? Vaak komt dit door gebrek aan tijd en druk van de omgeving dat je daar te groot voor bent. Denk eens na over je jeugdpassies, wil je dat nog steeds of ben je compleet veranderd.

1a


2. Wat doe je om je vrije tijd in te vullen?

Je hebt niets te doen en brengt je tijd thuis door, wat doe je dan? Heb je een plan voor die dag of laat je de tijd door je vingers glippen. Hoe breng je jouw vrije tijd door, nadat je gewerkt hebt? Vul je het effectief in of ga je klagen en tv kijken? Bedenk eens, wat zou jij in je vrije tijd doen en begin het gewoon te doen, stop met alles maar uitstellen tot morgen.

2a


3. Wat doet jou de wereld om je heen vergeten?

Als je aan iets werkt dat je helemaal in beslag neemt, dan verstrijkt de tijd ongemerkt. Je vergeet om te eten en te drinken, en je kunt volledig opgaan in wat je doet. Net zoals hij?
3a


4. Met welke problemen heb jij moeite?

Welke nieuwe dingen vind je leuk om te weten? Wat zoek je in het nieuws? Soms stoort het ons dat we geen passie kennen, maar kijk gewoon eens om je heen en er is vast wel iets waar je in geïnteresseerd bent. Je weet dat alle begin moeilijk is, en het verwerven van basiskennis en het ontwikkelen ervan kost tijd. Denk erom dat deze tijd nu verstrijkt, en dat blijft doen!

abron : brightside.me

Een bijzondere reden waarom je zou moeten stoppen met het kopen van miniwortels voor kinderen, beter bekend als “babywortels”
“Babywortels” zijn kleine wortels die zijn geschild en verpakt in plastic zakjes. Ze zien er vers en lekker uit, en daarom geven ouders ze vaak aan kinderen als een gezond en lekker tussendoortje. De naam “baby” suggereert datSpaghettio is een schattige kitten die bij een ongeval een oog heeft verloren, maar niet de nieuwsgierigheid naar de wereld
Katten zijn nieuwsgierige dieren die graag klimmen, in hoeken en gaten duiken, alles met hun poten omver gooien en op plaatsen kijk waar ze niet moeten zijn. Hun lichamen zijn gebouwd op een manier die hen in staat stelt om verschillende stunts uit t

Twee Politieagenten Vonden Een Gesloten Kartonnen Doos. Toen Ze Erin Keken, Konden Zij Het Niet Geloven …
George Bernard Shaw zei eens dat hoe meer mensen hij ontmoette, hoe meer hij van dieren hield… en als je een aantal van de verhalen leest, is het moeilijk om het niet met hem eens te zijn. Twee agenten, Keith Day en Justin Adams reden in hun au

Hij filmde stiekem zijn partner, die onvoorstelbare dingen deed met de kat. Waarschuwing: niet voor gevoelige mensen!
Craig Mills, een 22-jarige man met duidelijke psychische problemen, werd gefilmd terwijl hij zijn twee jaar oude kat misbruikte. De verontrustende beelden werden door zijn partner – David Walker – op een sociale media website geplaatst. H