Deze 7 vragen zullen jou helpen je doel in het leven te vinden. Heb je de moed om ze aan jezelf te stellen?

Ieder van ons voelt zich van tijd tot tijd verloren, zonder een idee wat nu te doen. We voelen dat de tijd door onze vingers glipt met dingen die er niet toe doen. Maar wat we nou echt van het leven willen, weten we uiteindelijk ook niet. We kunnen geen doel vinden, en beginnen zenuwachtig te worden en die frustratie kost ons weer tijd en energie.

Als je je zo voelt en je niet weet wat je moet doen, stel jezelf dan de volgende vragen. Ze zullen je duidelijkheid verschaffen en je helpen de dunne draad te vinden die naar het antwoord leidt.1. Welke passies had je als kind?

Wat maakte jou enthousiast toen je jonger was? Plaatsjes verzamelen, bepaalde tijdschriften? Wanneer en waarom verdween de passie en stopte je ermee? Vaak komt dit door gebrek aan tijd en druk van de omgeving dat je daar te groot voor bent. Denk eens na over je jeugdpassies, wil je dat nog steeds of ben je compleet veranderd.

1a


2. Wat doe je om je vrije tijd in te vullen?

Je hebt niets te doen en brengt je tijd thuis door, wat doe je dan? Heb je een plan voor die dag of laat je de tijd door je vingers glippen. Hoe breng je jouw vrije tijd door, nadat je gewerkt hebt? Vul je het effectief in of ga je klagen en tv kijken? Bedenk eens, wat zou jij in je vrije tijd doen en begin het gewoon te doen, stop met alles maar uitstellen tot morgen.

2a


3. Wat doet jou de wereld om je heen vergeten?

Als je aan iets werkt dat je helemaal in beslag neemt, dan verstrijkt de tijd ongemerkt. Je vergeet om te eten en te drinken, en je kunt volledig opgaan in wat je doet. Net zoals hij?
3a


4. Met welke problemen heb jij moeite?

Welke nieuwe dingen vind je leuk om te weten? Wat zoek je in het nieuws? Soms stoort het ons dat we geen passie kennen, maar kijk gewoon eens om je heen en er is vast wel iets waar je in geïnteresseerd bent. Je weet dat alle begin moeilijk is, en het verwerven van basiskennis en het ontwikkelen ervan kost tijd. Denk erom dat deze tijd nu verstrijkt, en dat blijft doen!

abron : brightside.me

Ongelooflijk! Canadese onderzoekers hebben ontdekt dat een populaire plant tumoren effectiever bestrijdt dan chemotherapie!
Kanker komt steeds vaker voor in de 21e eeuw, wat onder andere van invloed is op de levensstijl van moderne samenlevingen. Helaas is preventie niet altijd effectief en als gevolg daarvan lijden veel mensen aan deze vreselijke ziekte. Onderzoekers uitAls Je Deze Juwelen Ziet Zul Je Onder De Indruk Zijn! Kijk Maar Wat Er Van Is Gemaakt!
De vader van de 23-jarige studente Caroline Breeze liet haar zijn eigen sieraden zien die gemaakt waren van schroot. De sieraden maakten nogal indruk op zijn dochter. Een armband.Behalve dat de sieraden er heel indrukwekkend uitzien, is het voor haar

Slachtoffers melden zich bij hun arts omdat ze brandwonden krijgen vanwege het gebruik van een populair merk antitranspirant. Kijk uit voor dat spul!
De 23-jarige student Cooley Rodney dacht dat hij allergisch was voor persoonlijke hygiëne toen hij ontstoken plekken onder zijn oksels ontdekte. De arts sloten die mogelijkheid, en ook alle andere allergische reacties, als oorzaak uit. Hij was er va

Een verdwaalde hond lijdt honger op straat. Gelukkig komen mensen met een goed hart hem te hulp
India is een groot en dichtbevolkt land, waarvan de inwoners vaak geconfronteerd worden met armoede. In deze situatie heeft het lot van dieren een lagere prioriteit, waardoor ze vaak de straat opgaan, en daar jarenlang rondzwerven. Een bastaard hazew