Deze 7 vragen zullen jou helpen je doel in het leven te vinden. Heb je de moed om ze aan jezelf te stellen?

Ieder van ons voelt zich van tijd tot tijd verloren, zonder een idee wat nu te doen. We voelen dat de tijd door onze vingers glipt met dingen die er niet toe doen. Maar wat we nou echt van het leven willen, weten we uiteindelijk ook niet. We kunnen geen doel vinden, en beginnen zenuwachtig te worden en die frustratie kost ons weer tijd en energie.

Als je je zo voelt en je niet weet wat je moet doen, stel jezelf dan de volgende vragen. Ze zullen je duidelijkheid verschaffen en je helpen de dunne draad te vinden die naar het antwoord leidt.1. Welke passies had je als kind?

Wat maakte jou enthousiast toen je jonger was? Plaatsjes verzamelen, bepaalde tijdschriften? Wanneer en waarom verdween de passie en stopte je ermee? Vaak komt dit door gebrek aan tijd en druk van de omgeving dat je daar te groot voor bent. Denk eens na over je jeugdpassies, wil je dat nog steeds of ben je compleet veranderd.

1a


2. Wat doe je om je vrije tijd in te vullen?

Je hebt niets te doen en brengt je tijd thuis door, wat doe je dan? Heb je een plan voor die dag of laat je de tijd door je vingers glippen. Hoe breng je jouw vrije tijd door, nadat je gewerkt hebt? Vul je het effectief in of ga je klagen en tv kijken? Bedenk eens, wat zou jij in je vrije tijd doen en begin het gewoon te doen, stop met alles maar uitstellen tot morgen.

2a


3. Wat doet jou de wereld om je heen vergeten?

Als je aan iets werkt dat je helemaal in beslag neemt, dan verstrijkt de tijd ongemerkt. Je vergeet om te eten en te drinken, en je kunt volledig opgaan in wat je doet. Net zoals hij?
3a


4. Met welke problemen heb jij moeite?

Welke nieuwe dingen vind je leuk om te weten? Wat zoek je in het nieuws? Soms stoort het ons dat we geen passie kennen, maar kijk gewoon eens om je heen en er is vast wel iets waar je in geïnteresseerd bent. Je weet dat alle begin moeilijk is, en het verwerven van basiskennis en het ontwikkelen ervan kost tijd. Denk erom dat deze tijd nu verstrijkt, en dat blijft doen!

abron : brightside.me

Facebook Comment
16 Creatieve en goedkope manieren om de rommel in huis te verbergen
Verminder rommel in huis met 16 goede ideeën! 1. Het voer van de hond en waterbak verbergen in de la   2. Lelijke airco? Verstop het achter een schrijfbord (uitkijken dat de luchtstroom niet word geblokkeerd).Leggings zijn niet voor iedereen geschikt. Een serie grappige foto’s zijn daar het beste bewijs voor
Meisjes houden ervan om in leggings rond te lopen. Ze zijn erg praktisch en zitten prettig. Ze knellen het lichaam niet af en kunnen samen met bijna alles gedragen worden. Wanneer de warmere dagen weer komen, zijn de straten gevuld met vrouwen en tie

Deze man geeft al 22 jaar zwerfkatten te eten. Al die tijd heeft hij nog geen dag gemist!
Hoewel we in de media vaak de slechte dingen te horen krijgen die elke dag in de wereld gebeuren, moeten we niet vergeten dat er elke dag om ons heen ook veel goede dingen gebeuren. Het is de moeite waard te praten over mensen die de wereld met klein

Nu en Toen. Dit is hoe het badpak zich in de loop van de afgelopen 65 jaar heeft ontwikkeld.
De zomer komt er binnenkort weer aan. Het is een goed moment om het badpak van vorig jaar te passen en te kijken of alles in orde is, of dat er iets versleten of uitgerekt is… Als tijdens het passen blijkt dat het niet meer geschikt is voor geb