Deze 7 vragen zullen jou helpen je doel in het leven te vinden. Heb je de moed om ze aan jezelf te stellen?

Ieder van ons voelt zich van tijd tot tijd verloren, zonder een idee wat nu te doen. We voelen dat de tijd door onze vingers glipt met dingen die er niet toe doen. Maar wat we nou echt van het leven willen, weten we uiteindelijk ook niet. We kunnen geen doel vinden, en beginnen zenuwachtig te worden en die frustratie kost ons weer tijd en energie.

Als je je zo voelt en je niet weet wat je moet doen, stel jezelf dan de volgende vragen. Ze zullen je duidelijkheid verschaffen en je helpen de dunne draad te vinden die naar het antwoord leidt.1. Welke passies had je als kind?

Wat maakte jou enthousiast toen je jonger was? Plaatsjes verzamelen, bepaalde tijdschriften? Wanneer en waarom verdween de passie en stopte je ermee? Vaak komt dit door gebrek aan tijd en druk van de omgeving dat je daar te groot voor bent. Denk eens na over je jeugdpassies, wil je dat nog steeds of ben je compleet veranderd.

1a


2. Wat doe je om je vrije tijd in te vullen?

Je hebt niets te doen en brengt je tijd thuis door, wat doe je dan? Heb je een plan voor die dag of laat je de tijd door je vingers glippen. Hoe breng je jouw vrije tijd door, nadat je gewerkt hebt? Vul je het effectief in of ga je klagen en tv kijken? Bedenk eens, wat zou jij in je vrije tijd doen en begin het gewoon te doen, stop met alles maar uitstellen tot morgen.

2a


3. Wat doet jou de wereld om je heen vergeten?

Als je aan iets werkt dat je helemaal in beslag neemt, dan verstrijkt de tijd ongemerkt. Je vergeet om te eten en te drinken, en je kunt volledig opgaan in wat je doet. Net zoals hij?
3a


4. Met welke problemen heb jij moeite?

Welke nieuwe dingen vind je leuk om te weten? Wat zoek je in het nieuws? Soms stoort het ons dat we geen passie kennen, maar kijk gewoon eens om je heen en er is vast wel iets waar je in geïnteresseerd bent. Je weet dat alle begin moeilijk is, en het verwerven van basiskennis en het ontwikkelen ervan kost tijd. Denk erom dat deze tijd nu verstrijkt, en dat blijft doen!

abron : brightside.me

Ze wisten zeker dat ze binnenin de slang een dood dier zouden vinden. Het resultaat was echter totaal onverwacht
Slangen staan al heel lang op de lijst van meest gevaarlijke dieren. Er wordt geschat dat ze ongeveer 50.000 mensen per jaar doden! Mensen zijn er bang voor en proberen ze ten koste van alles te vermijden. Maar er zijn ook liefhebbers van slangen dieMaak kennis met het verhaal van Rocky. Een uitzonderlijke hond die duizenden kilometers heeft gereisd om zijn baasje terug te vinden
Een hond is de beste vriend van de mens, altijd trouw aan zijn baas en vergeet hun band nooit. Een voorbeeld van grenzeloze hondenliefde en verlangen is het verhaal van Rocky, een hond die nooit rustte op zijn zoektocht naar zijn baasje.  Ibrahim Fw

Het is vreselijk “Doden dierentuin” moet zo snel mogelijk dicht! Ik kan het niet geloven hoe wreed je naar dieren toe kan zijn!
Dierentuinen zijn per definitie een plek waar toeristen mooie, wilde dieren kunnen zien die je normaal alleen op TV ziet of op foto’s. En het zou blijken dat het dierentuin persoon zou zorgen voor de vaak unieke fauna, dat onder hun zorg staat&

Dankzij onze eigen ondervraging, vond de dochter haar moeder na 52 jaar!
De plaatselijke krant publiceerde aan artikel over Lucy Ann Johanson als voorbeeld van de oudste onopgeloste verdwijningen in de omgeving. Dit motiveerde de dochter van een vrouw om haar eigen onderzoek te starten… Moeder Linda Evans, Lucy Ann