Een fotograaf legt de handschoenen en helm van een motorrijder naast het hoofd van een baby. Het idee hierachter is hartverscheurend

Kim Stone is een bekende fotografe uit Florida, die vrolijke en spannende momenten in het leven van veel mensen vastlegt. De vrouw heeft al vele fantastische foto’s gemaakt, maar deze fotoshoot zal ze zich zeker nog lange tijd herinneren. Kims buurvrouw had haar onlangs gevraagd om haar pasgeboren kleindochter Aubrey te fotograferen.

Het meisje zou haar vader nooit leren kennen, omdat hij vier weken voor haar geboorte overleed. De 25-jarige Hector reed graag op motorfietsen en zijn familie wilde dat zijn bezittingen in de foto’s zichtbaar waren.

1


Ik wikkelde de baby in een deken die was gemaakt door haar grootmoeder. Naast haar hoofd legde ik haar vaders helm en handschoenen. Het meisje begon te lachen. Ik pakte mijn camera en legde het moment meteen in een foto vast. Kathryn, de moeder van het kind, stond achter me en huilde.

2


Meer dan 350 duizend mensen vonden deze aangrijpende foto op Kims pagina mooi. Internetgebruikers gaven blijk van hun gevoelens en medeleven aan de familie van de overledene in de commentaren onder de foto.

Ik heb een screenshot gemaakt om op een dag aan Aubrey te laten zien. De steun van vreemden gaf me een beetje rust en zorgde dat ik minder hoefde te huilen – zei Kathryn, die emotioneel ontroerd was.

3

Pagina 1 van 1


bron : heftig.de

Ze verbond 4 metalen containers met elkaar. Toen ik het resultaat zag, was ik sprakeloos van verbazing!
Claudie Dubreuil uit Quebec in Canada staat bekend om het uitvoeren van niet-standaard projecten. Ze gebruikt graag verschillende materialen en komt met ecologische oplossingen. Haar bedrijf – Collections Dubreuil – heeft al een heleboelDeze badkamers zijn echte kunstwerken
De meesten van ons hecht veel waarde aan een uniek ontwerp van hun huis of appartement, maar vaak negeren we de badkamer. We hebben genoeg aan een geschikt bad of douche, maar ook al voldoen ze niet aan onze wensen, wuiven we het weg…. Jammer!

Producten die absoluut niet mogen worden gecombineerd! Ze passen op het eerste gezicht bij elkaar, maar zijn in werkelijkheid schadelijk voor de gezondheid! 
70% van onze gezondheid en schoonheid hangt af van wat we dagelijks eten, dus het is belangrijk om iets over voeding te weten. We moeten ons realiseren welke producten goed voor ons zijn, en welke niet. Belangrijk is de manier waarop we onze maaltijd

Hij Nam Een Foto Tijdens De Tour Of The Mansion. Deze Foto Veroorzaakte Een Storm Op Het Internet!
In Greencastle is er het bekende verhaal van de Pink Lady. Niet ver van de stad is een in 1800 gebouwd landhuis dat al lang geleden is verlaten. Het behoorde aan de familie van O’Hare. De legende zegt dat Irene O’Hare het gebouw sinds haa