Een vader laat zijn dochter het warme hart eten van een hert dat net was gedood. Het is verschrikkelijk, maar het is echt gebeurd

Johnny Yuile is een Nieuw-Zeelandse politieagent en ook een fervent fan van de jacht. En zijn 8 jaar oude dochter Chloe deelt de passie van haar vader en ging onlangs met hem op jacht.

Het meisje schoot een jong hert, nadat ze het helemaal alleen in de struiken van het Makapu Station had opgespoord. Ze vuurde vanaf een afstand van 40 meter, waarna het dier tegen de grond ging. De trotse vader besloot haar prestatie te delen door foto’s van de jacht op Facebook te zetten. Hij schreef ook dit stukje:

deer-kill


Ik ben trots op mijn roze prinsesninja – Chloe, 8 jaar oud, doodde voor de eerste keer een jong hert. Ze schoot hem afgelopen weekend in het struikgewas op de boerderij van een vriend met een 7mm Remington-08 geweer. Daarna beet ze in het nog warme en trillende hart.

deer-kill6


De foto’s en de woorden van de man leiden tot een golf van haat op het web. Internetgebruikers beweerden dat Johnny geestelijk ziek is, en dat het gedrag van zijn dochter zijn gemoedstoestand weerspiegelt. De jager bleef echter onbewogen en reageerde op de haters met de volgende woorden:
Ga naar de volgende pagina om de rest van dit bericht te zien! 

deer-heartbron : elitereaders.com

Toen dit gebouw met sneeuw werd bedekt, besefte de politie direct dat er misdrijven werden gepleegd! Kijk wat hun vermoedens opwekte!
Een Nederlandse politieagent had het goed gezien. Hij merkte direct een verdacht gebouw op, dat slechts gedeeltelijk met sneeuw werd bedekt. Dit gaf hem reden tot achterdocht, wat ook terecht bleek te zijn, omdat het smelten van de sneeuw op een deelDe Reactie Van Deze Verweesde Olifanten Tijdens De Ontmoeting Met Deze Vrouw Zal Je Laten Huilen.
Daphne Sheldrich besloten haar leven op te offeren aan het redden van kleine verweesde olifanten in het Nairobi Elephant Orphanage (een weeshuis voor olifanten) in Kenia. Deze geweldige vrouw is al 40 jaar lang op zoek naar kleine olifanten, die op t

Angst? Voor hun, bestaat dit begrip niet! 15 foto’s die u laten ontspannen!
Deze foto’s kunnen u ongetwijfeld hartkloppingen… ongeacht hoe dapper u bent. Voor sommige situaties heeft u hoge weerstand nodig tegen stress en adrenaline. Bekijk hier 15 foto’s voor wie “angst” niet bestaat! (Gordon W

Waarom kijken deze honden zo blij? Ze kregen een nieuwe kans en een nieuw thuis. Kijk hoe ze hun emoties uiten!
Veel mensen dromen ervan om een hond te hebben, en sommigen realiseren zich dat het geen speelgoed is, maar een vriend en gezinslid voor vele toekomstige jaren. Je moet ze een heleboel liefde geven, maar meer nog een volle bak en een warme plek om te