Een vader laat zijn dochter het warme hart eten van een hert dat net was gedood. Het is verschrikkelijk, maar het is echt gebeurd

Johnny Yuile is een Nieuw-Zeelandse politieagent en ook een fervent fan van de jacht. En zijn 8 jaar oude dochter Chloe deelt de passie van haar vader en ging onlangs met hem op jacht.

Het meisje schoot een jong hert, nadat ze het helemaal alleen in de struiken van het Makapu Station had opgespoord. Ze vuurde vanaf een afstand van 40 meter, waarna het dier tegen de grond ging. De trotse vader besloot haar prestatie te delen door foto’s van de jacht op Facebook te zetten. Hij schreef ook dit stukje:

deer-kill


Ik ben trots op mijn roze prinsesninja – Chloe, 8 jaar oud, doodde voor de eerste keer een jong hert. Ze schoot hem afgelopen weekend in het struikgewas op de boerderij van een vriend met een 7mm Remington-08 geweer. Daarna beet ze in het nog warme en trillende hart.

deer-kill6


De foto’s en de woorden van de man leiden tot een golf van haat op het web. Internetgebruikers beweerden dat Johnny geestelijk ziek is, en dat het gedrag van zijn dochter zijn gemoedstoestand weerspiegelt. De jager bleef echter onbewogen en reageerde op de haters met de volgende woorden:
Ga naar de volgende pagina om de rest van dit bericht te zien! 

deer-heartbron : elitereaders.com

Facebook Comment
Een vernielde trouwring en geen kans dat hij gerepareerd kon worden. Maar deze juwelier gaf niet op. Zie de gevolgen van zijn werk!
Voor de meeste mensen is een trouwring een symbool dat echtgenoten verbindt. Voor degenen die er een dragen, wordt het een teken van volwassenheid en hun bereidheid om samen door het leven te gaan. En er is niets erger dan de vernieling of het verlieHij heeft 700 kinderen van de dood gered en heeft dat 50 jaar lang aan niemand verteld!
Hoewel de meesten van ons aan de oorlog en de bezetting denken als gewone feiten uit boeken, kent de wereld nog steeds mensen die zich zulke vreselijke gebeurtenissen nog kunnen herinneren. Velen van hen wilden hun menselijkheid tonen en ondernamen d

Het charmante eiland in de Adriatische Zee. Je raad nooit hoe het is!
Voor de kust in Kroatië ligt een kleine eiland. Vanaf de kant zul je niet zien, maar Google Earth zal zien dat deze mooie plek.

Een vrouw belde 911 om pizza te bestellen. De telefonist stond op het punt om op te hangen, toen iets plotseling zijn aandacht trok
Keith Weisinger werkte als noodtelefonist in de meldkamer in de Verenigde Staten. Op een nacht belde iemand 911 en vroeg om iets ongewoons. De dame die belde wilde een pizza bestellen. De telefonist deelde zijn verhaal op Reddit. Luister hieronder na