Een vader laat zijn dochter het warme hart eten van een hert dat net was gedood. Het is verschrikkelijk, maar het is echt gebeurd

Johnny Yuile is een Nieuw-Zeelandse politieagent en ook een fervent fan van de jacht. En zijn 8 jaar oude dochter Chloe deelt de passie van haar vader en ging onlangs met hem op jacht.

Het meisje schoot een jong hert, nadat ze het helemaal alleen in de struiken van het Makapu Station had opgespoord. Ze vuurde vanaf een afstand van 40 meter, waarna het dier tegen de grond ging. De trotse vader besloot haar prestatie te delen door foto’s van de jacht op Facebook te zetten. Hij schreef ook dit stukje:

deer-kill


Ik ben trots op mijn roze prinsesninja – Chloe, 8 jaar oud, doodde voor de eerste keer een jong hert. Ze schoot hem afgelopen weekend in het struikgewas op de boerderij van een vriend met een 7mm Remington-08 geweer. Daarna beet ze in het nog warme en trillende hart.

deer-kill6


De foto’s en de woorden van de man leiden tot een golf van haat op het web. Internetgebruikers beweerden dat Johnny geestelijk ziek is, en dat het gedrag van zijn dochter zijn gemoedstoestand weerspiegelt. De jager bleef echter onbewogen en reageerde op de haters met de volgende woorden:
Ga naar de volgende pagina om de rest van dit bericht te zien! 

deer-heartbron : elitereaders.com

Facebook Comment
Een jong meisje gaf een jongen een glas melk – het veranderde hun levens voor altijd!
Vriendelijkheid en het tonen van je hart aan een ander persoon is altijd waardevol, en meer dan dat, het is onbetaalbaar. Want soms kan datgene, waarvan wij denken dat het een kleinigheid is, voor iemand anders alles betekenen. Iets goeds doen is hetDe dood van deze jongen schokte iedereen. Het kind verdronk terwijl hij in zijn eigen bed lag! Waarschuw je vrienden.
Plezier hebben in het zwembad is een geweldige manier om op een warme dag af te koelen en een kans om samen met vrienden te zijn. Helaas loopt een aangename middag niet altijd goed af. Het verhaal van Johnny Jackson toont aan dat ouders altijd goed m

Deze man bracht waarschijnlijk alle wetenschappers in verlegenheid. Hij heeft 75 jaar lang niet gegeten of gedronken! De dokters zeggen dat het echt een wonder is!
Yogi Prahlad Jani toont aan dat je zonder eten of drinken kunt leven. Daarom brengt hij veel wetenschappers in de war, die ten koste van alles proberen te bewijzen dat hij een oplichter is. Jani liegt echter niet! Toen hij zeven jaar oud was verliet

Deze foto’s zullen jou speech halen! Zie hier 20 geweldige foto’s!
Sommige zijn een deel van een verhaal, andere gewoon per ongeluk. Momenten die grote emoties kunnen oproepen.   Bekijk het zelf! (warhistoryonline.com) De man Konstantin Pronin uit Wit-Rusland. Voormalig Tweede Wereldoorlog veteraan, komt elk jaar o