Een vader laat zijn dochter het warme hart eten van een hert dat net was gedood. Het is verschrikkelijk, maar het is echt gebeurd

Johnny Yuile is een Nieuw-Zeelandse politieagent en ook een fervent fan van de jacht. En zijn 8 jaar oude dochter Chloe deelt de passie van haar vader en ging onlangs met hem op jacht.

Het meisje schoot een jong hert, nadat ze het helemaal alleen in de struiken van het Makapu Station had opgespoord. Ze vuurde vanaf een afstand van 40 meter, waarna het dier tegen de grond ging. De trotse vader besloot haar prestatie te delen door foto’s van de jacht op Facebook te zetten. Hij schreef ook dit stukje:

deer-kill


Ik ben trots op mijn roze prinsesninja – Chloe, 8 jaar oud, doodde voor de eerste keer een jong hert. Ze schoot hem afgelopen weekend in het struikgewas op de boerderij van een vriend met een 7mm Remington-08 geweer. Daarna beet ze in het nog warme en trillende hart.

deer-kill6


De foto’s en de woorden van de man leiden tot een golf van haat op het web. Internetgebruikers beweerden dat Johnny geestelijk ziek is, en dat het gedrag van zijn dochter zijn gemoedstoestand weerspiegelt. De jager bleef echter onbewogen en reageerde op de haters met de volgende woorden:
Ga naar de volgende pagina om de rest van dit bericht te zien! 

deer-heartbron : elitereaders.com

Iedereen sprak over wat de soldaat had gedaan. Het was geweldig!
Josh Hargis was in Afghanistan in een gevecht had hij bijna een dodelijke wond. Hagins was samen met de rangers, vier soldaten van zijn eenheid werden vermoord. De foto hieronder beschreven die in het ziekenhuis toen hij ontving de medaille “PaHij gaf een dakloze man 90 Euro. Daarna onderzocht hij wat hij met het geld deed. Hij kon niet geloven wat hij zag!
Misschien heb je je wel eens afgevraagd wat daklozen doen met het geld waar ze op straat om bedelen. Josh Lina vroeg zich hetzelfde af. Hij besloot tot een klein experiment om erachter te komen. Het resultaat verraste hem volledig. Hij sprak een will

Je Zult Niet Geloven Wat Er Op De Top Van Deze Ski Jump Zit!
Een uitzicht op de skischans voor de renovatie. Maar er is iets bijzonders – wonen op de top van de Holmenkollen skischans in Oslo. De schans wordt gebruikt tijdens de Olympische Winterspelen, de World Cup en vele andere competities. Meestal zi

Iets simpels dat je altijd voor het eten van een appel moet doen. Vanaf nu zul je wel twee keer nadenken voordat je er een ongewassen pakt!
We hebben regelmatig geschreven over het feit dat de schil van vruchten pesticiden en schoonmaakmiddelen bevat. Het is echt lastig om een appel te kopen die niet behandeld is met schellak of was. Natuurlijk kun je hem schillen, maar daar zitten nu ju