Een vader laat zijn dochter het warme hart eten van een hert dat net was gedood. Het is verschrikkelijk, maar het is echt gebeurd

Johnny Yuile is een Nieuw-Zeelandse politieagent en ook een fervent fan van de jacht. En zijn 8 jaar oude dochter Chloe deelt de passie van haar vader en ging onlangs met hem op jacht.

Het meisje schoot een jong hert, nadat ze het helemaal alleen in de struiken van het Makapu Station had opgespoord. Ze vuurde vanaf een afstand van 40 meter, waarna het dier tegen de grond ging. De trotse vader besloot haar prestatie te delen door foto’s van de jacht op Facebook te zetten. Hij schreef ook dit stukje:

deer-kill


Ik ben trots op mijn roze prinsesninja – Chloe, 8 jaar oud, doodde voor de eerste keer een jong hert. Ze schoot hem afgelopen weekend in het struikgewas op de boerderij van een vriend met een 7mm Remington-08 geweer. Daarna beet ze in het nog warme en trillende hart.

deer-kill6


De foto’s en de woorden van de man leiden tot een golf van haat op het web. Internetgebruikers beweerden dat Johnny geestelijk ziek is, en dat het gedrag van zijn dochter zijn gemoedstoestand weerspiegelt. De jager bleef echter onbewogen en reageerde op de haters met de volgende woorden:
Ga naar de volgende pagina om de rest van dit bericht te zien! 

deer-heartbron : elitereaders.com

Facebook Comment
Een zwerfhond overleefde een gevaarlijke ongeluk dat zijn lot veranderde. Kijk wat er gebeurde met deze bastaardhond.
Het leven van een zwerfhond is een constante strijd om te overleven. Een vriendelijke bastaardhond die tijdens de winter in de wildernis van Wisconsin zwierf overkwam dat wrede lot. Op een dag stapte de hond achteloos op het ijs, dat onder hem brak.Een uitgehongerde hond was te bang om hulp van vreemden te accepteren. Ontdek hoe het verhaal eindigt!
Soms laat angst ons doen domme dingen doen die slecht voor ons. Het kan er zelfs voor zorgen dat we door vreemden aangeboden hulp weigeren.   Een erg bange en uitgehongerde hond in de staat Washington gedroeg zich op een vergelijkbare manier. Alle g

Ze kreeg alcohol over haar hele gezicht en werd in brand gestoken. Na twee jaar besloot ze de wereld haar gezicht te laten zien. Hoe ziet ze eruit? Kijk zelf maar!
Een inwoonster van Australië, Dana Vulin was 28 jaar oud toen haar leven drastisch veranderde. Zij werd het slachtoffer van de wraak van een ziekelijk jaloerse vrouw. Alles begon twee jaar geleden. Op een feestje ging Dana naar haar vriend om wat me

Een partytafel is een uniek en functioneel meubilair dat gemakkelijker te maken is dan je zou denken
Met vrienden een middagje in de tuin doorbrengen is een kans voor interessante gesprekken en een moment om te ontspannen. De aangename sfeer van zulke bijeenkomsten kan worden verpest door het ontbreken van een goede tafel, die niet alleen aan alle g