Kleine handjes als herinneringssymbool. Een vader herdacht zijn zoon op een prachtige manierVanaf die dag was ik een vader. Het feit dat ik hem niet mee naar huis kon nemen verandert daar niets aan. Het feit dat ik hem niet heb geleerd hoe je met een bal moet spelen heeft er niets mee te maken. Ik liet deze handjes tatoeëren en gaf ze een naam. Hij was in mijn leven de eerste kleine jongen, die ik iets heb beloofd.

brad-kearns3


Ik herinner me dat ik niet had verwacht om op Vaderdag iets te krijgen. Desondanks kreeg ik een kaartje in de post en een paar leuke sms’jes. Ik was nog steeds vader. Dat was heel belangrijk voor mij.

Als je een vader, stiefvader of voogd bent, herinner hen dan op deze speciale dag.

brad-kearns2

brad-kearns4

brad-kearns5
Ze was geschokt dat de man in de winkel zijn tong liet zien. Als je hem ziet zul je je ogen niet geloven!
Vanaf de tijd dat hij beroemd werd, raakte hij verstrikt in een heleboel rare situaties. Mensen vragen vaak om een  foto of andere dingen. Op een dag kwam een oudere vrouw naar hem toe en vroeg hem het Book of World Records te likken… hij heefLust je graag jelly beans uit de winkel? Je kunt ze heel gemakkelijk zelf maken!
Laat de gelei daarna afkoelen. Na een tijdje zullen de jelly beans klaar zijn om te eten. Genieten! :) Bekijk hier de video:

Denk twee keer na voordat je jouw kind in zo’n zitje doet. Deze fout kostte een kind het leven!
Het bleek dat het riemmechanisme in de stoel te hoog was ingesteld en de band te los zat. Het bleek ook dat de zitting helemaal niet bedoeld voor de leeftijd van het kind. Hij was gewoon te groot geworden. Een andere grote fout was dat het stoeltje v

Deze vrouw gebruikte de uniform van zijn overleden zoon in de oorlog met een ultimate doel. Dit is zo aangrijpend!
De beren worden vastgenaaid aan de uniformen van de soldaten… De kinderen zullen in staat zijn om de vaders dichtbij te voelen.