Kleine handjes als herinneringssymbool. Een vader herdacht zijn zoon op een prachtige manierVanaf die dag was ik een vader. Het feit dat ik hem niet mee naar huis kon nemen verandert daar niets aan. Het feit dat ik hem niet heb geleerd hoe je met een bal moet spelen heeft er niets mee te maken. Ik liet deze handjes tatoeëren en gaf ze een naam. Hij was in mijn leven de eerste kleine jongen, die ik iets heb beloofd.

brad-kearns3


Ik herinner me dat ik niet had verwacht om op Vaderdag iets te krijgen. Desondanks kreeg ik een kaartje in de post en een paar leuke sms’jes. Ik was nog steeds vader. Dat was heel belangrijk voor mij.

Als je een vader, stiefvader of voogd bent, herinner hen dan op deze speciale dag.

brad-kearns2

brad-kearns4

brad-kearns5
Wrede Inwoners Lieten Deze Wolf In Een Kooi! Ze Wilde Dat Hij De Ezel Zou Opeten! De Reactie Van De Dieren Was Geweldig!
Hun geval werd naar de media gestuurd. De Albanese regering raakte al snel geïnteresseerd in de zaak en beval om de dieren los te laten! De ging wolf terug naar zijn natuurlijke omgeving, en de ezel kreeg een geschikte ruimte om rustig verder te levEen zwerfhond overleefde een gevaarlijke ongeluk dat zijn lot veranderde. Kijk wat er gebeurde met deze bastaardhond.
Brenda Thompson besloot de hond op te nemen. De vrouw hoorde het verhaal over de hond op TV, en bezocht hem sindsdien regelmatig in de kliniek en het asiel. Zoals zij zegt was het liefde op het eerste gezicht, en moest het wel eindigen in adoptie. Br

Zie hier de kleine huizen die zijn verdwenen tijdens de winter. Als u een pauze nodig heeft, is dit de perfecte plek.
2. Sneeuw in Noorwegen.

Je hond kan jouw gezondheid in gevaar brengen! Dit is geen grap!
Hondenliefhebbers zie er niets verkeerds in om gelikt te worden door hun hond. Hetzelfde geldt voor hondenliefhebbers die kusjes krijgen van kleine honden. Het is zo lief! Maar wees voorzichtig! Hoewel de aanhankelijkheid van je kleine huisdier schat