Toen de zeilers beseften wat er om hen heen gebeurde, konden ze niet meer terug. Maar ze maakten wel foto’s…

Het leven kan ons soms voor flinke verrassingen plaatsen, en wanneer we dat het minst verwachten, kan er iets gebeuren dat we voor de rest van ons leven niet meer zullen vergeten. Het is prachtig als er behalve nederlagen en tegenslagen, ook iets fantastisch en benijdenswaardigs gebeurt.

Zo’n geweldige gebeurtenis vond plaats op 12 augustus 2006 bij matrozen in de Stille Zuidzee. Zij waren getuige van een buitengewone gebeurtenis die ze zeker aan hun kinderen zullen vertellen.


explosion-of-an-underwater-volcanoj


Kapitein Fredrik Fransson en zijn bemanning zagen vanuit de verte iets in het water drijven. In eerste instantie dachten ze dat het een deel van een rif was, maar ze ontdekten al snel dat ze het mis hadden.
explosion-of-an-underwater-volcano1


Het fenomeen zag er heel interessant uit en toen ze wat dichterbij voeren, zagen ze iets dat op zand leek. Later zagen ze dat het een grote hoeveelheid puimsteen was. Op het eerste gezicht zag het eruit als een enorme stuk bewegend strand. Ze besloten er voorbij te varen. Wat er vervolgens gebeurde bracht hen op het randje tussen leven en dood.

Ga naar de tweede en derde pagina om meer te weten te komen.
explosion-of-an-underwater-volcano2bron : twistedsifter.com

Facebook Comment
Hij Redde Een Hond Uit Het Asiel… En Daarna Heeft Die Hond Zijn Leven Gered
Toen een officier bij de luchtmacht David Sharpe terug kwam van een missie, werd hij gediagnosticeerd met een posttraumatische stressstoornis en een lichte depressie. Hij was vaak boos, soms onbeheersbaar. In de daarop volgende weken had hij zelfmoorOver deze plek zul je nooit in de media horen, wel jammer. Iedereen moet het minstens een keer in zijn leven zien!
Er zijn weinig plaatsen in de wereld waarover je niet kan stoppen met denken. Ze staan niet in de media vermeld en ze staan zelden op foto’s. Wat jammer! Soms zijn deze weinig bekende plaatsen ongelooflijk mooi! Eén van deze parels is Eleuther

Winter in de stad kan ook mooi zijn! Kijk zelf maar!
Als we denken aan een mooie winter, stellen we ons zelden het beeld voor van steden. Vaak zien we velden bedekt met sneeuw, schilderachtige bossen of hutten in de wildernis.  Maar de winter heeft vele gezichten. Bekijk zelf maar de charme van een gr

Zijn Auto Reed Te Langzaam. Hij Besloot Om Het Te Gaan Onderzoeken! Kijk Eens Wat Hij Vond!
Een inwoner van Cotswolds in Groot-Brittannië zag eens iets vreemds. Zijn Honda Civic reed te langzaam. Hoewel de auto bijna nieuw was, haalde hij maar 65 km/u! De man besloot om te gaan kijken wat er mis mee was en gaf de auto over aan een monteur.