Toen de zeilers beseften wat er om hen heen gebeurde, konden ze niet meer terug. Maar ze maakten wel foto’s…

Het leven kan ons soms voor flinke verrassingen plaatsen, en wanneer we dat het minst verwachten, kan er iets gebeuren dat we voor de rest van ons leven niet meer zullen vergeten. Het is prachtig als er behalve nederlagen en tegenslagen, ook iets fantastisch en benijdenswaardigs gebeurt.

Zo’n geweldige gebeurtenis vond plaats op 12 augustus 2006 bij matrozen in de Stille Zuidzee. Zij waren getuige van een buitengewone gebeurtenis die ze zeker aan hun kinderen zullen vertellen.


explosion-of-an-underwater-volcanoj


Kapitein Fredrik Fransson en zijn bemanning zagen vanuit de verte iets in het water drijven. In eerste instantie dachten ze dat het een deel van een rif was, maar ze ontdekten al snel dat ze het mis hadden.
explosion-of-an-underwater-volcano1


Het fenomeen zag er heel interessant uit en toen ze wat dichterbij voeren, zagen ze iets dat op zand leek. Later zagen ze dat het een grote hoeveelheid puimsteen was. Op het eerste gezicht zag het eruit als een enorme stuk bewegend strand. Ze besloten er voorbij te varen. Wat er vervolgens gebeurde bracht hen op het randje tussen leven en dood.

Ga naar de tweede en derde pagina om meer te weten te komen.
explosion-of-an-underwater-volcano2bron : twistedsifter.com

Honderd Jaar Verschil In Eén Foto! Ontroerend!
Toen de kleindochter van Rosa Camfield een foto op internet zette van haar 101-jarige grootmoeder en haar twee weken oude kleindochter, veroorzaakte ze een echte lawine van ontroerende foto’s. De gebruikers van de verschillende portals begon opWat deed de man in zijn vrouw haar kast, het was zijn grootste drama.
Een man opende de kast met kleren van zijn vrouw. Binnen zeg hij kleding dat zij een paar keer had gedragen, ook voor speciale aangelegenheden. Toen opende hij een doos met sieraden. Daarin vond hij een ketting en oorbellen wat zijn vrouw nooit had g

Een bijzondere reden waarom je zou moeten stoppen met het kopen van miniwortels voor kinderen, beter bekend als “babywortels”
“Babywortels” zijn kleine wortels die zijn geschild en verpakt in plastic zakjes. Ze zien er vers en lekker uit, en daarom geven ouders ze vaak aan kinderen als een gezond en lekker tussendoortje. De naam “baby” suggereert dat

Een van de meest populaire tandpasta bevat een kankerverwekkende stof! Zorg ervoor dat je die niet in jouw badkamer hebt!
Recente studies hebben aangetoond dat het chemische middel, bekend als triclosan, de ontwikkeling van kankercellen kan veroorzaken. Het heeft sterke bacteriedodende en schimmelwerende eigenschappen. Het wordt in ziekenhuizen vaak gebruikt als desinfe