Toen de zeilers beseften wat er om hen heen gebeurde, konden ze niet meer terug. Maar ze maakten wel foto’s…

Het leven kan ons soms voor flinke verrassingen plaatsen, en wanneer we dat het minst verwachten, kan er iets gebeuren dat we voor de rest van ons leven niet meer zullen vergeten. Het is prachtig als er behalve nederlagen en tegenslagen, ook iets fantastisch en benijdenswaardigs gebeurt.

Zo’n geweldige gebeurtenis vond plaats op 12 augustus 2006 bij matrozen in de Stille Zuidzee. Zij waren getuige van een buitengewone gebeurtenis die ze zeker aan hun kinderen zullen vertellen.


explosion-of-an-underwater-volcanoj


Kapitein Fredrik Fransson en zijn bemanning zagen vanuit de verte iets in het water drijven. In eerste instantie dachten ze dat het een deel van een rif was, maar ze ontdekten al snel dat ze het mis hadden.
explosion-of-an-underwater-volcano1


Het fenomeen zag er heel interessant uit en toen ze wat dichterbij voeren, zagen ze iets dat op zand leek. Later zagen ze dat het een grote hoeveelheid puimsteen was. Op het eerste gezicht zag het eruit als een enorme stuk bewegend strand. Ze besloten er voorbij te varen. Wat er vervolgens gebeurde bracht hen op het randje tussen leven en dood.

Ga naar de tweede en derde pagina om meer te weten te komen.
explosion-of-an-underwater-volcano2bron : twistedsifter.com

Facebook Comment
10 posities waarin een kat slaapt met de mensen slaapt.
Toen ik vanmorgen deze tekeningen zag, moest ik lachen. Ik heb ook een kat en die doet precies wat er op de tekeningen staat. Ze komt ‘s nachts of vlak voor de ochtend en zoekt een comfortabele positie. Persoonlijk hou ik er wel van dat ze dat doetMan laat een droog stuk brood op de keukentafel liggen. De reactie van de hond is super grappig!
Dog vs biscuit – wie zal deze confrontatie winnen? Als je nieuwsgierig bent, en je hebt zin om te lachen – neem dan een kijkje op de video hieronder :)

Een jongen ging naar zijn moeder en vroeg haar waarom ze huilde. Haar antwoord gaf hem stof tot nadenken.
– Mama, waarom huil je?- vroeg een kleine jongen op een dag. – Omdat ik een vrouw ben – antwoordde ze hem snel. – Ik begrijp het niet… De vrouw omhelsde hem stevig en zei kalm: – Je zult het waarschijnlijk ook nooi

Ze Maakte Een Selfie… En Wat Zagen Ze… Daar Krijg Je Kippenvel Van! No. 4 Is Echt Eng!
Blijkbaar maken we momenteel in een uur meer foto’s dan tijdens de gehele vorige eeuw. Camera’s op de telefoon maken het mogelijk om op elk moment een foto te maken en op een sociale netwerksite te plaatsen.  Soms moet je wat beter naar