Een bange poedel rent naar een peuter om hem te beschermen. Je raadt nooit waarvoor!

Het is al lang bekend dat honden uitstekend babysitters en beschermers van kinderen zijn. Het zijn ideale verzorgers, die zo nodig, de zwakken zullen verdedigen. Sommige dieren reageren slecht wanneer er een nieuw lid in de familie verschijnt. Ze zijn bang voor hun onvoorspelbare gedrag en huilen steeds. Er zijn ook honden die een peuter vrijwel direct accepteren en hun tweede moeder willen zijn.

Eekichi, de Poedel in de video hieronder, behoort zeker tot de laatste groep. Toen hij vreemde geluiden hoorde, rende hij direct naar het kind om het te beschermen.
Hoewel hij honderd keer banger is, weet hij dat hij het kind moet beschermen tegen het gevaarlijke “monster”, in dit geval een enorme droger.

Zijn eigenaar, Alyssa Bitante, is een professionele hondenverzorger. Hierdoor is de hond gewend aan vele onplezierige geluiden, maar elke keer reageert hij op dezelfde manier – hij rent en gaat naast het kind liggen.

1


Zie de dappere held in actie en beslis voor jezelf, of hij tegen het gaat liggen uit bezorgdheid, of uit angst voor zijn eigen leven.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Ze dachten dat ze een kleine muis hadden gevonden! Maar de waarheid is eigenlijk heel anders! Het kleine diertje had onmiddellijk hulp nodig!
Shayna en Brandon wonen beide in Bali en hebben een grote voorliefde voor dieren. Zes van de zwerfdieren hebben van hun onderdak gekregen! Op een dag zagen ze bij de deur een klein schepsel. Eerst dachten ze dat het een muis was! Het diertje was zo k10 Grappige Foto’s Die Je Humeur Zullen Verbeteren. Het Is Altijd De Moeite Waard Een Camera Bij Je Te Hebben!
In het cabaret zeggen mensen dat de beste improvisatie is als het goed is voorbereid. Deze foto’s tonen het tegenovergestelde aan, het lukt je meestal alleen per ongeluk om grappige effecten te krijgen.  Soms zijn seconden beslissend of een fo

Pizzabrood dat een sensatie op het web veroorzaakte! Als je het recept niet kent, wordt het tijd om erachter te komen!
Een sneetje brood is het meest voorkomende onderdeel van het ontbijt. Wanneer we geen tijd hebben om ontbijtgranen of een roerei te eten, kiezen we vaak voor een broodje met ons favoriete broodbeleg. Het is een snelle manier om ‘s ochtend iets voed

Niet alleen honden en katten worden door mensen misbruikt en achtergelaten. Zo’n wreed lot overkomt ook ezels
India is een land waar dieren meestal geen gemakkelijk leven hebben. De straten in de steden zitten vol met loslopende honden en katten; daarnaast bieden boeren op het platteland vaak niet de beste omstandigheden voor hun vee. Dieren die hun meesters