Een bange poedel rent naar een peuter om hem te beschermen. Je raadt nooit waarvoor!

Het is al lang bekend dat honden uitstekend babysitters en beschermers van kinderen zijn. Het zijn ideale verzorgers, die zo nodig, de zwakken zullen verdedigen. Sommige dieren reageren slecht wanneer er een nieuw lid in de familie verschijnt. Ze zijn bang voor hun onvoorspelbare gedrag en huilen steeds. Er zijn ook honden die een peuter vrijwel direct accepteren en hun tweede moeder willen zijn.

Eekichi, de Poedel in de video hieronder, behoort zeker tot de laatste groep. Toen hij vreemde geluiden hoorde, rende hij direct naar het kind om het te beschermen.
Hoewel hij honderd keer banger is, weet hij dat hij het kind moet beschermen tegen het gevaarlijke “monster”, in dit geval een enorme droger.

Zijn eigenaar, Alyssa Bitante, is een professionele hondenverzorger. Hierdoor is de hond gewend aan vele onplezierige geluiden, maar elke keer reageert hij op dezelfde manier – hij rent en gaat naast het kind liggen.

1


Zie de dappere held in actie en beslis voor jezelf, of hij tegen het gaat liggen uit bezorgdheid, of uit angst voor zijn eigen leven.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Ongelooflijke kinderen die laten zien dat onze samenleving nog steeds een kans heeft!
Er gebeurt overal zoveel. Oorlogen, terreuraanslagen en politiek geschreeuw vanaf televisieschermen. We luisteren er allemaal naar, alleen maar om bij te blijven. Maar omdat de aandacht van de wereld op de grote gebeurtenissen is gericht, krijgen deElke hond verdient een tweede kans. Dat zegt de oprichter van het ongebruikelijke opvanghuis voor gehandicapte dieren
Honden zijn populaire huisdieren die de mens bijna overal op de aardbol vergezellen. We houden van hun opgewekte natuur, vriendelijkheid en toewijding. Maar niet iedereen kan het hebben van een hond als vriend waarderen, dus lopen er zwerfdieren op s

Als iets dom is, maar wel werkt… Dan is het niet dom. Bekijk deze 12 geniale trucs die je een hoop tijd en geld besparen!
Mensen die om hun financiën denken vinden altijd wel manieren om geld te besparen. Anderen houden van snelle manieren om problemen op te lossen. We hebben een aantal praktische oplossingen voor iedereen, die laten zien hoe je goedkoop en snel oploss

Haar familie gooide de vrouw als overbodige rommel op straat. Ondervoed en verzwakt lag ze langs de weg op de dood te wachten.
Ouders besteden veel tijd, liefde en aandacht aan hun kinderen. Soms geven ze zelfs hun carrière voor hen op. Ze blijven thuis om voor hen te zorgen en op te voeden. De meeste kinderen waarderen dat en betalen het terug door hen te verzorgen wanneer