Een bange poedel rent naar een peuter om hem te beschermen. Je raadt nooit waarvoor!

Het is al lang bekend dat honden uitstekend babysitters en beschermers van kinderen zijn. Het zijn ideale verzorgers, die zo nodig, de zwakken zullen verdedigen. Sommige dieren reageren slecht wanneer er een nieuw lid in de familie verschijnt. Ze zijn bang voor hun onvoorspelbare gedrag en huilen steeds. Er zijn ook honden die een peuter vrijwel direct accepteren en hun tweede moeder willen zijn.

Eekichi, de Poedel in de video hieronder, behoort zeker tot de laatste groep. Toen hij vreemde geluiden hoorde, rende hij direct naar het kind om het te beschermen.
Hoewel hij honderd keer banger is, weet hij dat hij het kind moet beschermen tegen het gevaarlijke “monster”, in dit geval een enorme droger.

Zijn eigenaar, Alyssa Bitante, is een professionele hondenverzorger. Hierdoor is de hond gewend aan vele onplezierige geluiden, maar elke keer reageert hij op dezelfde manier – hij rent en gaat naast het kind liggen.

1


Zie de dappere held in actie en beslis voor jezelf, of hij tegen het gaat liggen uit bezorgdheid, of uit angst voor zijn eigen leven.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

15 verschillen tussen moeder en vader. No. 8 is het meest schokkend!
Het is algemeen bekend dat er grote verschillen zijn tussen de aanpak van mama en papa bij het opvoeden van kinderen. Meestal moeders zijn degenen die controle hebben, kijken wat er aan de hand is, weten waar hun kind moet trainen, in welke klas ze nHij begon met reepjes spek in een pan en voegde er een paar populaire ingrediënten aan toe. Het resultaat is niet alleen mooi, maar ook lekker.
Michael Smith besloot om te bewijzen dat je een heerlijke en prachtige maaltijd kunnen maken met een paar eenvoudige en gemakkelijk beschikbare ingrediënten. Je kunt het bijna direct maken! Het is erg verleidelijk door zowel smaak als uiterlijk. Als

Je zult versteld staan van wat er met je lichaam zal gebeuren nadat je er 3 stuks van eet. Het is echt de moeite waard een keer te proberen!
Zowel gedroogd als rauw zijn ze een waardevolle bron van energie en bevatten een schat aan kalium en glycogeen. We hebben het over dadels, die niet alleen een zoete snack zijn , maar ook een rijke bron van veel vitaminen en macronutriënten. Je hoeft

Magneto bestaat echt! Ontmoet de man die jou wakker maakte met zijn superkrachten!
Het hebben van superkrachten is een droom van ieder kind in de wereld. Daarbij zijn boeken, stripboeken en superhelden films ook erg populair. Veel kinderen zou willen vechten met de schurken zoals The Avengers of X-Men. Het gebeurd vaak dat een held