Een bange poedel rent naar een peuter om hem te beschermen. Je raadt nooit waarvoor!

Het is al lang bekend dat honden uitstekend babysitters en beschermers van kinderen zijn. Het zijn ideale verzorgers, die zo nodig, de zwakken zullen verdedigen. Sommige dieren reageren slecht wanneer er een nieuw lid in de familie verschijnt. Ze zijn bang voor hun onvoorspelbare gedrag en huilen steeds. Er zijn ook honden die een peuter vrijwel direct accepteren en hun tweede moeder willen zijn.

Eekichi, de Poedel in de video hieronder, behoort zeker tot de laatste groep. Toen hij vreemde geluiden hoorde, rende hij direct naar het kind om het te beschermen.
Hoewel hij honderd keer banger is, weet hij dat hij het kind moet beschermen tegen het gevaarlijke “monster”, in dit geval een enorme droger.

Zijn eigenaar, Alyssa Bitante, is een professionele hondenverzorger. Hierdoor is de hond gewend aan vele onplezierige geluiden, maar elke keer reageert hij op dezelfde manier – hij rent en gaat naast het kind liggen.

1


Zie de dappere held in actie en beslis voor jezelf, of hij tegen het gaat liggen uit bezorgdheid, of uit angst voor zijn eigen leven.

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Deze blinde hond werd na de bevalling achtergelaten in een park… Nu is ze op zoek naar een liefdevolle eigenaar!
Een dier achterlaten is niet aardig, maar vooral het achterlaten van een blinde hond die ziek en bang is, is helemaal ondenkbaar. Helaas is dit wat er gebeurde met Poly, een blinde Pitbull die in een openbaar park in Californië werd gevonden. Na eenWinter in de stad kan ook mooi zijn! Kijk zelf maar!
Als we denken aan een mooie winter, stellen we ons zelden het beeld voor van steden. Vaak zien we velden bedekt met sneeuw, schilderachtige bossen of hutten in de wildernis.  Maar de winter heeft vele gezichten. Bekijk zelf maar de charme van een gr

Dit meisje heeft haar arm verloren. Haar ouders gaven haar een geschenk dat haar hielp het te accepteren.
Scarlett is nog maar twee jaar oud en heeft meer meegemaakt dan een heleboel volwassenen. Toen ze geboren werd, was haar linkerarm groter dan haar rechter. Dat klinkt niet zo heel eng, maar die arm was drie keer zo groot, en niet alleen de ouders, ma

Het is enkel een advertentie, je krijgt tranen in je ogen binnen enkele seconden… Zie wat er beweegt!
Deze video laat zien hoeveel mensen kunnen doen om van elkaar te houden. Het is werk van Thaise bedrijven die een levensverzekering aanbieden. Ze nam de houding van de jongen aan…