Ze riskeerden hun leven om een walvis te helpen. Kijk hoe hij hen bedankte!

Menselijke activiteit heeft een zeer grote impact op het milieu, en is vaak destructief en verderfelijk. Een walvis heeft dat zelf ervaren toen hij verstrikt raakte in visnetten en bijna zijn leven verloor. Gelukkig voor het zoogdier waren Michael Fishbach en zijn vrienden in de buurt.

Op Valentijnsdag 2011 passeerden ze een walvis die dood leek. Toen het toch tekenen van leven gaf, besloot Michael naar het dier te zwemmen om te zien wat er gaande was.

walen


Het bleek dat de bultrug verstrikt zat in de netten. Aangezien de vinnen niet meer kon bewegen, wachtte het een zekere dood. De bemanning aarzelde geen moment en ging het dier snel helpen. Het bleek dat ze slechts een klein mes hadden, maar ze zetten alles op alles om de walvis te bevrijden. Het dier was bang en Michael en zijn bemanning realiseerden zich dat dit grote zoogdier hen op elk moment kon doden. Het dier verdroeg echter heel geduldig het menselijk contact, en had waarschijnlijk door dat het gered werd. Na een uur van inspanningen, wat veel meer leek, wisten ze het zoogdier te bevrijden.

waleń2


Het dier dreef eerst bij hun vandaan om daarna terug te komen en een geweldige show van haar capaciteiten te geven. Je moet het zien, puur geluk en vreugde vanwege de herwonnen vrijheid.
walen3

 

Bekijk de video die het hele verhaal vertelt:

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Facebook Comment
Dit Meisje Verloor Haar Tas Met Portemonnee En Creditcard. Je Zult Niet Geloven Wie Haar Zijn Laatste Geld Gaf!
De vrouw op de foto heet Dominique Harrison-Bentzen. Op een dag verloor ze haar tas, waar haar portemonnee en andere benodigde dingen in zaten. Ze stond alleen op het station op een koude en regenachtige dag. Ze kon niet naar huis want ze had geen geRijden in een minibus is het ergste wat je kan doen in je leven! Ik weet niet of ik zou besluiten om dat te doen!
In oktober 2013 een klimmers genaamd Mick Fowler en Paul Damsden zijn partners besluiten om een van de meest gevaarlijke bergtoppen te beklimmen. Het is een afgesloten omgeving, in de Indiase Himalaya!

Ik ben lui, maar deze dieren verslaan me met overmacht!
Lang geleden waren de voorouders van onze honden en katten wilde roofdieren, die voortdurend waakzaam en actief waren. Kijkend naar deze dieren lijkt het erop dat ze door de jaren heen een beetje lui zijn geworden… Bekijk de honden en katten di

Een van de tweeling overleefde de bevalling niet. Maar toen de moeder de baby vastpakte gebeurde er iets geweldigs!
Een lang verwachte baby in de wereld verwelkomen is iets waar ouders met spanning naar uitkijken, maar er is altijd ook wel een beetje angst. Je weet nooit zeker of alles tijdens de bevalling gaat zoals het hoort. Deze zorgen waren Kate Ogg, die zwan