Ze riskeerden hun leven om een walvis te helpen. Kijk hoe hij hen bedankte!

Menselijke activiteit heeft een zeer grote impact op het milieu, en is vaak destructief en verderfelijk. Een walvis heeft dat zelf ervaren toen hij verstrikt raakte in visnetten en bijna zijn leven verloor. Gelukkig voor het zoogdier waren Michael Fishbach en zijn vrienden in de buurt.

Op Valentijnsdag 2011 passeerden ze een walvis die dood leek. Toen het toch tekenen van leven gaf, besloot Michael naar het dier te zwemmen om te zien wat er gaande was.

walen


Het bleek dat de bultrug verstrikt zat in de netten. Aangezien de vinnen niet meer kon bewegen, wachtte het een zekere dood. De bemanning aarzelde geen moment en ging het dier snel helpen. Het bleek dat ze slechts een klein mes hadden, maar ze zetten alles op alles om de walvis te bevrijden. Het dier was bang en Michael en zijn bemanning realiseerden zich dat dit grote zoogdier hen op elk moment kon doden. Het dier verdroeg echter heel geduldig het menselijk contact, en had waarschijnlijk door dat het gered werd. Na een uur van inspanningen, wat veel meer leek, wisten ze het zoogdier te bevrijden.

waleń2


Het dier dreef eerst bij hun vandaan om daarna terug te komen en een geweldige show van haar capaciteiten te geven. Je moet het zien, puur geluk en vreugde vanwege de herwonnen vrijheid.
walen3

 

Bekijk de video die het hele verhaal vertelt:

Pagina 1 van 1


bron : youtube.com

Op Een Dag Werd Ze ‘S Morgens Wakker En Besloot Om Haar Gekke Project Uit Te Voeren. Het Uiteindelijke Resultaat? Geweldig!
Geloof je in dromen en het realiseren van jouw visie? Macy Miller, een architectuurstudente in Boise, zei op een dag dat ze eindelijk haar dromen zou gaan vervullen en in de praktijk brengen. Het hele project werd beschreven op haar blog. Ze had altiHij zag een klein bundeltje in een sloot liggen terwijl hij naar zijn werk ging. Wat hij daar vond veranderde zijn leven!
Rail Marin Ceja Jalisco uit Mexico wandelt elke dag op dezelfde manier naar zijn werk. Op 2 mei van dit jaar verliet hij zoals altijd zijn huis om 9:30 in de ochtend, en nam zoals gewoonlijk zijn bekende route. Plotseling zag hij een klein bundeltje

Waarom leven mannen korter dan vrouwen? Hier zijn een aantal grappige redenen!
Statistieken liegen niet! Vrouwen leven veel langer dan mannen. Wat is de reden? Onderzoekers presenteren van tijd tot tijd vele interessante theorieën. We vonden ook een aantal aanwijzingen om dit interessante fenomeen te verklaren. Hoe dan ook, ki

Dakloze hond rende vrijwel de gehele Chinese ultramarathon, en het allerbelangrijkste, kreeg een nieuw thuis
Het feit dat een hond de beste vriend van de mens is, hoeft aan niemand te worden uitgelegd, want dat is iets dat al talloze malen is bevestigd. Honden kunnen met mensen een unieke band creëren onder de meest onverwachte omstandigheden. Dion Leonard