De Laatste Wens Van Deze Vrouw Was Heel Ontroerend… Het Ziekenhuispersoneel Zal Zich Dit Moment Voor De Rest Van Hun Leven Herinneren!

Sheila Marsh lag in het ziekenhuis in Wigan. De vrouw leed aan kanker… Het ziekenhuispersoneel besloot om de laatste wens van de stervende vrouw te vervullen.

Ze organiseerden een ontmoeting met haar geliefde huisdieren. De 77-jarige vrouw hield van dieren. Ze verzorgde zes paarden, drie honden en drie katten.


1

Ze wilde ze voor de laatste keer zien. Zij brachten de twee paarden naar het parkeerterrein van het ziekenhuis. Eén van hen (Bronwen) was de favoriet van de oude vrouw. Ze had meerdere jaren voor hem gezorgd.

De Uitgeputte Sheila kon niet spreken. Maar Bronwen hoorde haar zwakke stem en ging naar het bed waar ze lag. Hij nam afscheid van zijn voogd en kuste haar op de wang.

Het was een heel triest en ontroerend moment dat ziekenhuispersoneel voor een leven zal onthouden!

Sheila’s dochter gaf toe dat de bijeenkomst grote betekenis voor haar moeder had.

Ze was blij, wetend dat ze afscheid had kunnen nemen van Bronwen.

Deel dit verhaal met je vrienden op Facebook! 

2

Pagina 1 van 1Je moet deze fantastisch dans zien. Dit raakt jou hart!
Geef jezelf en ervaar de magie van het interieur verheffing, het bekijken van Swan Lake in de hieronder getoonde versie! Lichtgewicht, choreografie, vloeibaarheid van beweging en het contact met de kunst is iets dat het hart raakt.  Badkamers met 3D vloer. Kijk hoe spectaculair het eruit ziet!
Muurschilderingen zijn niet alleen voor muren. Mensen gebruiken ze ook op de vloer in de badkamer! Daardoor kan je de indruk krijgen dat je op het strand vol met vissen, dolfijnen en haaien staat, die recht op je benen afkomen tijdens het tandenpoets

Een moeder schoor het hoofd van haar dochter kaal toen ze hoorde dat die een vriendin intimideerde die kanker heeft
Een ouder zijn is soms een grote uitdaging. Aan de ene kant wil je vrienden zijn met de kinderen om hen een gevoel van veiligheid te geven, aan de andere kant moet je hen de regels van moreel gedrag onderwijzen. Hoe doe je dat? Door scholing, werk en

Hierom schrijven gelukkige koppels op sociale media niet over hun relatie
We leven in een tijd waarin voor sommigen de status van hun relatie op sociale media belangrijker is dan wat er in de echte wereld gebeurt. We beoordelen het leven van anderen op basis van foto’s die iemand op sociale netwerksites plaatst.  Wa