De Laatste Wens Van Deze Vrouw Was Heel Ontroerend… Het Ziekenhuispersoneel Zal Zich Dit Moment Voor De Rest Van Hun Leven Herinneren!

Sheila Marsh lag in het ziekenhuis in Wigan. De vrouw leed aan kanker… Het ziekenhuispersoneel besloot om de laatste wens van de stervende vrouw te vervullen.

Ze organiseerden een ontmoeting met haar geliefde huisdieren. De 77-jarige vrouw hield van dieren. Ze verzorgde zes paarden, drie honden en drie katten.


1

Ze wilde ze voor de laatste keer zien. Zij brachten de twee paarden naar het parkeerterrein van het ziekenhuis. Eén van hen (Bronwen) was de favoriet van de oude vrouw. Ze had meerdere jaren voor hem gezorgd.

De Uitgeputte Sheila kon niet spreken. Maar Bronwen hoorde haar zwakke stem en ging naar het bed waar ze lag. Hij nam afscheid van zijn voogd en kuste haar op de wang.

Het was een heel triest en ontroerend moment dat ziekenhuispersoneel voor een leven zal onthouden!

Sheila’s dochter gaf toe dat de bijeenkomst grote betekenis voor haar moeder had.

Ze was blij, wetend dat ze afscheid had kunnen nemen van Bronwen.

Deel dit verhaal met je vrienden op Facebook! 

2

Pagina 1 van 1Een man verdwaalde in de Zwitserse Alpen en toen deed DIT hem stoppen. Hij liet zien dat katten prima gidsen zijn
Het voorbeeld van deze verbluffende kat bewijst dat niet alleen honden met succes als reddingsdieren kunnen werken. Het blijkt dat ook katten prima kandidaten voor dat werk zijn, omdat ze net zo slim en behulpzaam zijn. Een Hongaar, met de gebruikersKan je zien wat er in dit plaatje verborgen zit? Neem een loep en ontdek wat anderen niet kunnen zien!
Op het eerste gezicht zijn het gewoon een paar kleurige rechthoeken, maar als je beter kijkt zul je merken dat er iets onder verborgen zit. Niet iedereen kan de tekeningen meteen herkennen. Sommigen hebben een paar minuten nodig voordat het lukt. Pro

Dit meisje heeft een ongelofelijk talent. Zie wat zij doet!
Deze vrouw creëerde een ongelofelijke kunst met haar eigen handen. Zara Forman tekent zonder een penseel. Enkel met de vingers. (ettoday.net)   Deze tekening lijkt op een kunstwerk.

Deze baby is net de wereld binnen gekomen. Hij is zo lief dat ik niet kan stoppen met kijken!
Wanneer we spreken over lieve dieren, denken we toch eerst aan pups en kittens… en vergeet al die andere mooie kleine wezens die ook op deze aarde rondlopen. Het is mogelijk dat je ze nog nooit hebt gezien… Nou – het wordt tijd om h