De Laatste Wens Van Deze Vrouw Was Heel Ontroerend… Het Ziekenhuispersoneel Zal Zich Dit Moment Voor De Rest Van Hun Leven Herinneren!

Sheila Marsh lag in het ziekenhuis in Wigan. De vrouw leed aan kanker… Het ziekenhuispersoneel besloot om de laatste wens van de stervende vrouw te vervullen.

Ze organiseerden een ontmoeting met haar geliefde huisdieren. De 77-jarige vrouw hield van dieren. Ze verzorgde zes paarden, drie honden en drie katten.


1

Ze wilde ze voor de laatste keer zien. Zij brachten de twee paarden naar het parkeerterrein van het ziekenhuis. Eén van hen (Bronwen) was de favoriet van de oude vrouw. Ze had meerdere jaren voor hem gezorgd.

De Uitgeputte Sheila kon niet spreken. Maar Bronwen hoorde haar zwakke stem en ging naar het bed waar ze lag. Hij nam afscheid van zijn voogd en kuste haar op de wang.

Het was een heel triest en ontroerend moment dat ziekenhuispersoneel voor een leven zal onthouden!

Sheila’s dochter gaf toe dat de bijeenkomst grote betekenis voor haar moeder had.

Ze was blij, wetend dat ze afscheid had kunnen nemen van Bronwen.

Deel dit verhaal met je vrienden op Facebook! 

2

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Na Het Bekijken Van Dit Experiment Zou Je Nooit Meer Coca-Cola Willen Drinken! Het Resultaat Is Angstaanjagend!
We bewijzen nogmaals dat Coca-Cola ongezond is. Na dit experiment moet iedereen zich dat toch realiseren! Voordat je weer naar deze drank grijpt, bekijk eerst de video op de volgende pagina en zie hoe schadelijk het is voor je lichaam! Als je toiletHij Was Doodsbang Toen Hij Naar Die Foto Keek. Kun Jij Zien Wat Er Achter Zijn Rug Is?
De foto hieronder komt uit 1972. Deze trouwfoto werd meer dan 40 jaar geleden genomen in Schotland. Op het eerste gezicht zie je niet iets dramatisch, maar kijk nog eens! Kijk naar de man aan de rechterkant. Iets verbergt zich achter zijn rug! Er sta

De dokter had in slechts een maand tijd de status van een patiënt met levensbedreigend cholesterol helemaal veranderd. Kijk naar wat hij gedaan heeft.
Gezondheidsproblemen die worden veroorzaakt door een verkeerd dieet zijn een teken van onze tijd. Veel mensen eten voorbewerkt voedsel en te weinig fruit en groenten, wat de ophoping van cholesterol in het lichaam bevordert. Dit probleem ging over ee

Om De Kindertijd Van Zijn Zoon Te Herdenken, Kwam Hij Met Dit Gekke Idee! Dit Is Een Echt Bewijs Van Vaderliefde!
Keith Anderson woont in Peterborough (Ontario) en hij is een liefhebbende vader. Net als zijn zoon, houdt hij ook van tatoeages. Elk jaar laat hij een tekening van zijn kind op zijn lichaam tatoeëren. Hij wil op deze manier Kai’s jeugd herdenk