De Laatste Wens Van Deze Vrouw Was Heel Ontroerend… Het Ziekenhuispersoneel Zal Zich Dit Moment Voor De Rest Van Hun Leven Herinneren!

Sheila Marsh lag in het ziekenhuis in Wigan. De vrouw leed aan kanker… Het ziekenhuispersoneel besloot om de laatste wens van de stervende vrouw te vervullen.

Ze organiseerden een ontmoeting met haar geliefde huisdieren. De 77-jarige vrouw hield van dieren. Ze verzorgde zes paarden, drie honden en drie katten.


1

Ze wilde ze voor de laatste keer zien. Zij brachten de twee paarden naar het parkeerterrein van het ziekenhuis. Eén van hen (Bronwen) was de favoriet van de oude vrouw. Ze had meerdere jaren voor hem gezorgd.

De Uitgeputte Sheila kon niet spreken. Maar Bronwen hoorde haar zwakke stem en ging naar het bed waar ze lag. Hij nam afscheid van zijn voogd en kuste haar op de wang.

Het was een heel triest en ontroerend moment dat ziekenhuispersoneel voor een leven zal onthouden!

Sheila’s dochter gaf toe dat de bijeenkomst grote betekenis voor haar moeder had.

Ze was blij, wetend dat ze afscheid had kunnen nemen van Bronwen.

Deel dit verhaal met je vrienden op Facebook! 

2

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Deze brandweermannen tijdens hun reddingsactie vonden iets wat ze niet hadden verwacht!
De brandweer werd opgeroepen door een brand in een huis. Ze dachten dat er niet was maar er bleek toch “iets” in leven te zijn wat hulp nodig had. Door het feit dat de brandweer in Verenigde Staten vaak een camera op hun helm hebben, kunnZe pakte een mes en sneed deze steen in tweeën. Ze was doodsbang toen het bloed eruit begon te stromen!
We beseffen vaak niet hoe mooi onze planeet is. Er leven prachtige dieren en verbazingwekkende planten en er vinden diverse atmosferisch fenomenen plaats. Sommige zijn gevaarlijk, andere zijn aangenaam. Elk land wordt gekenmerkt door andere culturen,

Deze aangrijpende foto raakte mensen over de hele wereld… Deze kleinzoon heeft zijn zieke grootmoeder op schoot. Zie het verhaal erachter!
28-jarige Italiaan Giancarlo Murisciano gepubliceerde op Oudjaarsavond op zijn Facebook profiel een zeer ontroerende foto. Hij houdt zijn 87-jarige grootmoeder Antonia vast, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer. De foto ging snel viraal en heeft sin

Een man filmde vanuit zijn raam een vrouw die probeerde haar auto te parkeren. Je doet het in je broek van het lachen!
Algemeen wordt aangenomen dat mannen veel betere chauffeurs zijn dan vrouwen. Hoewel er geen onderzoek of tests zijn die dit bevestigen, valt het bij het bekijken van de volgende video wel erg moeilijk te ontkennen. Een man uit Dortmund, Duitsland za