De Laatste Wens Van Deze Vrouw Was Heel Ontroerend… Het Ziekenhuispersoneel Zal Zich Dit Moment Voor De Rest Van Hun Leven Herinneren!

Sheila Marsh lag in het ziekenhuis in Wigan. De vrouw leed aan kanker… Het ziekenhuispersoneel besloot om de laatste wens van de stervende vrouw te vervullen.

Ze organiseerden een ontmoeting met haar geliefde huisdieren. De 77-jarige vrouw hield van dieren. Ze verzorgde zes paarden, drie honden en drie katten.


1

Ze wilde ze voor de laatste keer zien. Zij brachten de twee paarden naar het parkeerterrein van het ziekenhuis. Eén van hen (Bronwen) was de favoriet van de oude vrouw. Ze had meerdere jaren voor hem gezorgd.

De Uitgeputte Sheila kon niet spreken. Maar Bronwen hoorde haar zwakke stem en ging naar het bed waar ze lag. Hij nam afscheid van zijn voogd en kuste haar op de wang.

Het was een heel triest en ontroerend moment dat ziekenhuispersoneel voor een leven zal onthouden!

Sheila’s dochter gaf toe dat de bijeenkomst grote betekenis voor haar moeder had.

Ze was blij, wetend dat ze afscheid had kunnen nemen van Bronwen.

Deel dit verhaal met je vrienden op Facebook! 

2

Pagina 1 van 1Hoe de baby eruit ziet – verwachtingen versus realiteit. Deze foto’s zullen iedereen opvrolijken!
Bij het planning van een gezinsuitbreiding kijken de toekomstige ouders vaak naar foto’s van schattige baby’s op het internet. Hun mooie, vrolijke gezichtjes kijken je vanaf de monitor met grote ogen aan. Ze denken meteen dat hun kind netMan vond tijdcapsule achter de spiegel!
Toen een gebruiker van Reddit, Davbeck, de spiegel in de badkamer verwijderde om de muur opnieuw te schilderen had hij niet verwacht dat er iets zou zijn. Hij vond een mysterieus “venster naar het verleden.” Dankzij het portaal kun je nie

Bekijk de gelukkigste dieren op aarde! Deze foto’s zullen je een hele tijd opvrolijken!
Iedereen heeft zo zijn eigen manier om zichzelf blij te maken – soms met een portie ijs, de andere keer met een nieuw paar schoenen. Soms kan het zelfs lopen met de hond of spelen met de kat zijn. Gelukkige dieren kunnen je echt een hele tijd o

Medische studenten hadden maar weinig aandacht voor hun conciërge. De professor richtte hun aandacht op één feitje en zij begonnen anders naar haar te kijken…
Medische studenten ging de collegezaal binnen en waren compleet verrast, omdat de professor weer een proefwerk aankondigde om hun kennis te controleren. Iedereen kreunde en schudde ontevreden met hun hoofd. De beste student van het jaar was niet erg