Deze vermelding op cosmetica is heel belangrijk! Jammer dat zo weinig mensen er op letten

Hoe voorkom je dat je verdwaalt in de vervaldata van producten die je niet zo vaak gebruikt als andere, zoals de bodywash gel die we niet elke dag gebruiken? Het is een goed idee om de datum waarop wij het product openen op de verpakking te noteren, zodat we de vervaldata van de verschillende producten in onze tas met make-up kunnen controleren.


Waarom dit zo belangrijk is?

De kwaliteit van hoogwaardige cosmetica begint al direct na eerste opening minder te worden, zodra er lucht bij komt. Kort gezegd vinden er een chemische reacties plaats die ervoor zorgen dat de cosmetica bederft. En cosmetica gebruiken die over datum is, en waarvan de eigenschappen zijn veranderd, kan tot allergische reacties leiden, waaronder behoorlijk ernstige.


Opgemerkt moet worden dat producten met een kortere vervaldata over het algemeen veiliger zijn, en minder conserveermiddelen en natuurlijker, veiliger ingredi├źnten bevatten. Willen we de veiligste cosmetische producten hebben, dan moeten we die kiezen met een 3M, 6M en 12M label op de verpakking.bron : curioctopus.it

Ze nam een pakje Skittels en deed er iets buitengewoons mee! Niet alleen de jongeren zullen verrast zijn!
Het is waarschijnlijk onmogelijk dat iemand niet van Skittles houdt. Ze zijn zo lekker dat je ze de hele dag wel kunt eten. Een vrouw besloot ze op een iets andere manier te gebruiken. Ze verdeelde ze eerst in zes verschillende kleuren en loste ze veZe wilde haar dochter een geschenk geven en ontdekte per ongeluk iets dat het leven van haar hele gezin veranderde. Niemand had dit verwacht!
Jennifer besefte toen dat haar dochter een tweelingzus had waar ze in 2007 in het weeshuis van werd gescheiden. Ze deelde haar verhaal op Facebook en na een tijdje reageerde een vrouw, Andre Duke Olson, die Chinese kinderen met aangeboren hartafwijki

Ik denk niet dat de wereld zulke geweldige plekken heeft! Voor dusver heb ik het alleen gezien in mijn dromen!
3. Travertine Pools, Pamukkale, Turkij├ź.

Je zal niet geloven hoeveel dingen op onze bureau is veranderd. Zie wat er weg is gegaan!
3. 2014 moderne bureau. Niet onwijs geweldig – laptop en smartphones. Het enigste wat mist is een kop met organische koffie.