Deze vermelding op cosmetica is heel belangrijk! Jammer dat zo weinig mensen er op letten

Op cosmeticaverpakking staat een symbool dat op een open pot met een nummer lijkt, en daarnaast staat de letter M, die de houdbaarheid van de cosmetica aangeeft na opening van de verpakking. Het blijkt dat elk product voor persoonlijke verzorging of make-up twee vervaldata heeft.


De eerste – waar we de meeste aandacht aan besteden – is de maximum periode dat de cosmetica haar eigenschappen zal behouden als deze op de juiste wijze en afgesloten wordt bewaard. De tweede die op de verpakking staat, is hoelang het na opening kan worden bewaard en toch nog goed te gebruiken is. Wat betekent dat in de praktijk?
Als je cosmetica koopt met een vervaldatum van augustus 2020 en er staat 6M op de verpakking, dan geeft dat aan dat wanneer men het in februari 2017 opent, het product vanaf die datum nog maar 6 maanden houdbaar is, dat wil zeggen tot en met augustus 2017 van dat jaar. Na deze datum kun je het nog steeds gebruiken als je kunt zien dat de eigenschappen ervan niet veranderd zijn, maar de fabrikant is niet langer verantwoordelijk voor mogelijke bijwerkingen.

Maar dat is nog niet alles!bron : curioctopus.it

30 jaar lang lieten mensen haar in een te kleine kooi lijden. Het verdriet in haar ogen zegt alles!
Het kon de eigenaar niet schelen dat de beren, als gevolg van honger en gebrek aan een warm onderdak, nooit in een diepe winterslaap konden komen. Gelukkig kwam de PETA organisatie achter de hele situatie en begon er iets aan te doen. Redders hebbenKomt de einde van de wereld? Het zijn enge en mooie momenten!
Het verschijnt erg snel zonder een waarschuwing. De gat kan door de bodem komen, ongeacht wat er op zit.

10 van de meest creatieve campagnes tegen roken. Als je dit hebt gezien zul je wel twee keer nadenken voordat je weer naar een sigaret grijpt!
5. Sigaretten zijn de dood! 6. Het is een gewoonte waarmee het moeilijk breken is! 7. Hoe lang zul jij nog leven? 8. Roken is dodelijk… dus waarom beginnen?

Deze hond komt al negen jaar lang op dezelfde tijd naar het kerkhof om samen met zijn eigenaar te gaan slapen.
Een hond genaamd Capitan komt al negen jaar lang elke dag naar de begraafplaats om bij het graf van zijn eigenaar te zijn. De eigenaar, Miguel Guzman, stierf in 2006, en na zijn dood verdween de hond. De familie zocht een paar dagen naar hem, maar te