Deze vermelding op cosmetica is heel belangrijk! Jammer dat zo weinig mensen er op letten

Op cosmeticaverpakking staat een symbool dat op een open pot met een nummer lijkt, en daarnaast staat de letter M, die de houdbaarheid van de cosmetica aangeeft na opening van de verpakking. Het blijkt dat elk product voor persoonlijke verzorging of make-up twee vervaldata heeft.


De eerste – waar we de meeste aandacht aan besteden – is de maximum periode dat de cosmetica haar eigenschappen zal behouden als deze op de juiste wijze en afgesloten wordt bewaard. De tweede die op de verpakking staat, is hoelang het na opening kan worden bewaard en toch nog goed te gebruiken is. Wat betekent dat in de praktijk?
Als je cosmetica koopt met een vervaldatum van augustus 2020 en er staat 6M op de verpakking, dan geeft dat aan dat wanneer men het in februari 2017 opent, het product vanaf die datum nog maar 6 maanden houdbaar is, dat wil zeggen tot en met augustus 2017 van dat jaar. Na deze datum kun je het nog steeds gebruiken als je kunt zien dat de eigenschappen ervan niet veranderd zijn, maar de fabrikant is niet langer verantwoordelijk voor mogelijke bijwerkingen.

Maar dat is nog niet alles!bron : curioctopus.it

Facebook Comment
Een paar creatieve ideeën voor simpele en bewezen gerechten. Ik had nooit verwacht dat van worstjes en pasta zoiets kon worden gemaakt!
3. Gebakken ei in hotdog worst. Om zo’n romantisch ontbijt te maken snij je een worst doormidden en buigt de delen in tegengestelde richting naar elkaar toe. Zet de uiteinden van de worst vast met spaghetti noedels of een tandenstoker. Breek biLokale inwoners waarschuwen om niet deze route te nemen. De man luisterende niet en kwam erachter dat zij 100% verkeerd zaten.
De man lezen in de gids die komt vier dagen naar het volgende dorp. Bewoners waarschuwde hem van het pad.

Deze Vaders Zorgden Voor Hun Kinderen. Kijk Wat De Gevolgen Waren!
Het duurde maar eventjes en een televisie was helemaal wit geworden.   Gelukkig dat de vader in de buurt was, anders was dit meisje door een enorme “monster” meegesleurd. Een moment was genoeg om alles in de omgeving wit te krijgen.

Elk jaar reist ze 2400 km om honderden honden te redden van een bloedige ceremonie in Yulin. Haar houding is bewonderingswaardig!
Yang maakt twee keer per dag maisbrood voor de dieren. Dat is alles dat ze hen kan geven. Ze heeft meer dan 1000 euro uitgegeven om de dieren te redden. Voor haar is dat echt een heel fortuin. Maar de dankbaarheid van de huisdieren is haar beste belo