Deze vermelding op cosmetica is heel belangrijk! Jammer dat zo weinig mensen er op letten

Op cosmeticaverpakking staat een symbool dat op een open pot met een nummer lijkt, en daarnaast staat de letter M, die de houdbaarheid van de cosmetica aangeeft na opening van de verpakking. Het blijkt dat elk product voor persoonlijke verzorging of make-up twee vervaldata heeft.


De eerste – waar we de meeste aandacht aan besteden – is de maximum periode dat de cosmetica haar eigenschappen zal behouden als deze op de juiste wijze en afgesloten wordt bewaard. De tweede die op de verpakking staat, is hoelang het na opening kan worden bewaard en toch nog goed te gebruiken is. Wat betekent dat in de praktijk?
Als je cosmetica koopt met een vervaldatum van augustus 2020 en er staat 6M op de verpakking, dan geeft dat aan dat wanneer men het in februari 2017 opent, het product vanaf die datum nog maar 6 maanden houdbaar is, dat wil zeggen tot en met augustus 2017 van dat jaar. Na deze datum kun je het nog steeds gebruiken als je kunt zien dat de eigenschappen ervan niet veranderd zijn, maar de fabrikant is niet langer verantwoordelijk voor mogelijke bijwerkingen.

Maar dat is nog niet alles!bron : curioctopus.it

15 wereldberoemde boeken die je moet lezen voordat je dertig bent!
6. Ernest Hemingway, For Whom The Bell Tolls. Een kort verhaal dat een diepgaande reflectie is op de dood, ideologie en het wrede geweld van de oorlog. 7. Charles Dickens, David Copperfield. Een verhaal dat lezers van alle leeftijden het belang van dNiet meer dan 3% van de mensen kan in minder dan 5 seconden op deze foto een paard ontdekken. Kun jij het ook?
Het waarnemingsvermogen is een bijzonder nuttig zintuig. Hiermee kun je de situatie snel beoordelen, wat er voor zorgt dat je belangrijke kansen niet laat glippen en een voorsprong behoudt. De mogelijkheid om iets snel op te merken kan worden geperfe

Ze Verwijdert Barbie’s Makeup. Als Je Erachter Komt Waarom Ze Het Doet, Moet Je Toegeven Dat Ze Gelijk Heeft!
De poppen zien er na de metamorfose niet langer vulgair uit – ze lijken meer op kinderen, en ze zijn tenslotte bedoeld voor de jongsten! Sonia zegt dat ze in eerste instantie geen grote ambitie had – ze wilde het voor zichzelf doen, en ou

Op Het Eerste Gezicht Lijkt Het Stom… Maar Er Zit Logica In Deze Waanzin!
Foto’s zoals ze vanaf de eerste rij genomen worden. Twee ritten en hij heeft ‘s middags vrijaf.