Deze vermelding op cosmetica is heel belangrijk! Jammer dat zo weinig mensen er op letten

Op cosmeticaverpakking staat een symbool dat op een open pot met een nummer lijkt, en daarnaast staat de letter M, die de houdbaarheid van de cosmetica aangeeft na opening van de verpakking. Het blijkt dat elk product voor persoonlijke verzorging of make-up twee vervaldata heeft.


De eerste – waar we de meeste aandacht aan besteden – is de maximum periode dat de cosmetica haar eigenschappen zal behouden als deze op de juiste wijze en afgesloten wordt bewaard. De tweede die op de verpakking staat, is hoelang het na opening kan worden bewaard en toch nog goed te gebruiken is. Wat betekent dat in de praktijk?
Als je cosmetica koopt met een vervaldatum van augustus 2020 en er staat 6M op de verpakking, dan geeft dat aan dat wanneer men het in februari 2017 opent, het product vanaf die datum nog maar 6 maanden houdbaar is, dat wil zeggen tot en met augustus 2017 van dat jaar. Na deze datum kun je het nog steeds gebruiken als je kunt zien dat de eigenschappen ervan niet veranderd zijn, maar de fabrikant is niet langer verantwoordelijk voor mogelijke bijwerkingen.

Maar dat is nog niet alles!bron : curioctopus.it

Deze kat viel in een doos vol met kleine eendjes. Zie hoe hij reageert. Ik had dit niet verwacht.
Katten zijn al duizenden jaren onze huisdieren. Mensen zijn begonnen hen te temmen toen ze erachter kwamen dat ze ongedierte effectief onder controle kunnen houden. Ze bleken cruciaal in de strijd tegen muizen en ratten. Dat is hoe ze in de huizen va20 bewijzen dat elk kind behoefte heeft aan een dier. Het is moeilijk om bij het bekijken van deze foto’s niet geraakt te worden!
5. “Klaar voor een wandeling” 6. “Laten we samen kijken” 7. Zijn glimlach zegt het allemaal. 8. “Rustig maar, ik wil alleen kijken of je ziek bent!”

10 dingen wat moeilijk is om te geloven. Laat jezelf verassen door de wonderen van de natuur!
2. Gloeiende schimmel.

37 onverklaarbare foto’s die het internet hebben verbaasd. Bij nummer 31 lach je je dood…
4. Deze vos ook staat in de rij voor de geldautomaat. 5. Intrigerende manier van het transporteren van dieren. 6. Een echte leider en visionair. 7. Dit gaat niet goed aflopen.