Deze vermelding op cosmetica is heel belangrijk! Jammer dat zo weinig mensen er op letten

Op cosmeticaverpakking staat een symbool dat op een open pot met een nummer lijkt, en daarnaast staat de letter M, die de houdbaarheid van de cosmetica aangeeft na opening van de verpakking. Het blijkt dat elk product voor persoonlijke verzorging of make-up twee vervaldata heeft.


De eerste – waar we de meeste aandacht aan besteden – is de maximum periode dat de cosmetica haar eigenschappen zal behouden als deze op de juiste wijze en afgesloten wordt bewaard. De tweede die op de verpakking staat, is hoelang het na opening kan worden bewaard en toch nog goed te gebruiken is. Wat betekent dat in de praktijk?
Als je cosmetica koopt met een vervaldatum van augustus 2020 en er staat 6M op de verpakking, dan geeft dat aan dat wanneer men het in februari 2017 opent, het product vanaf die datum nog maar 6 maanden houdbaar is, dat wil zeggen tot en met augustus 2017 van dat jaar. Na deze datum kun je het nog steeds gebruiken als je kunt zien dat de eigenschappen ervan niet veranderd zijn, maar de fabrikant is niet langer verantwoordelijk voor mogelijke bijwerkingen.

Maar dat is nog niet alles!bron : curioctopus.it

Deze Bestuurder Negeerde Zijn Gezonde Verstand. En Zie De Gevolgen Van Zijn Onbezonnenheid
De houding van sommige mensen tegenover het verkeer is (op zijn zachtst gezegd) nogal losjes. Jammer genoeg voor hen zijn er wetten die niet zo gemakkelijk kunnen worden gebroken… de universele wet van de zwaartekracht bijvoorbeeld.  Kijk naarInternetgebruikers noemen haar de lelijkste vrouw ter wereld. Na jaren van pijn en lijden, deed ze iets dat miljoenen mensen wereldwijd inspireerde.
In 2014 hield ze een toespraak, als reactie op de wrede woorden die door de haters werden gebruikt. Ik ben geboren met een van de meest zeldzame ziekten ter wereld. Slechts twee mensen hebben er last van, en ik ben er één van. Op de middelbare scho

Ook jij kunt gehandicapte dieren helpen! Soms kost het maar weinig om hun leven gemakkelijker te maken!
Met de hulp van zijn verzorgers, kan deze alpaca eindelijk volledig van het leven genieten.

Ze verbond 4 metalen containers met elkaar. Toen ik het resultaat zag, was ik sprakeloos van verbazing!
Deze unieke constructie maakt verbazingwekkende oplossingen mogelijk, zoals een mooie wenteltrap die naar de volgende verdieping leidt.