Deze kleine egeltjes hebben hun moeder verloren. Ze zouden zonder warmte gestorven zijn, als deze ongewone pleegmoeder er niet was geweest!

Egels zijn erg dankbare wezens waar je maar moeilijk een hekel aan kunt hebben. Geen wonder dat dierenliefhebbers ze vaak als huisdier houden, net zoals ze met honden of katten doen. Deze mensen krijgen erg dankbare vrienden. Je hoeft alleen maar een paar video’s te bekijken met deze insectenetende zoogdieren in de hoofdrol, om helemaal verliefd op hen te worden.

Een volwassen egel is een charmant huisdier, dus moet je niet verbaasd staan over het feit dat mensen smelten als ze zulke hele kleintje zien. De egels uit het verhaal van vandaag hebben onlangs hun moeder verloren en zonder haar zorg en warmte zouden ze niet in staat zijn geweest om te overleven, maar… ze vonden een pleegmoeder!

jeze


Sonya, een kat, is onlangs moeder geworden, en na het eerste contact met deze verweesde schattige speldenkussens, heeft ze ze meteen met moederlijke zorg omringd. Kijk zelf maar met welke grote zorg ze voor de baby’s zorgt :)
Ik sta verbaasd dat zo’n ongebruikelijke “adoptie” in de dierenwereld voorkomt, en nog tussen verschillende soorten ook. En ik vind het geweldig :). Als je net zoals mij gefascineerd bent door dit verhaal, deel het dan met je vrienden! :)

Pagina 1 van 1Koop jij wel eens kleren en doet ze dan direct aan? Als je dit gelezen hebt zullen je deze gewoonte wel veranderen!
Iets nieuws kopen is voor ons altijd een plezier, vooral als het om nieuwe dingen of kleding gaat. Vooral vrouwen hebben dat, wanneer zij een nieuw shirt, broek of andere kleding kopen kunnen ze niet wachten om het te laten zien. Meestal doen ze de kDeze paar ideeën zullen helpen jouw badkamer een facelift te geven!
Het herinrichten van de badkamer vereist een financiële investering. Er is veel geld nodig om de tegels en apparatuur aan te passen. Maar een kleine facelift kan alles zijn wat er nodig is om het interieur te veranderen en weinig geld uit te geven.

Hij heeft 700 kinderen van de dood gered en heeft dat 50 jaar lang aan niemand verteld!
Hoewel de meesten van ons aan de oorlog en de bezetting denken als gewone feiten uit boeken, kent de wereld nog steeds mensen die zich zulke vreselijke gebeurtenissen nog kunnen herinneren. Velen van hen wilden hun menselijkheid tonen en ondernamen d

Het leven vóór en na een bruiloft. Bekijk de foto’s die alles laten zien wat je te wachten staat :)
Liefde, het begin van een relatie, de eerste afspraakjes en elkaar leren kennen, zijn een geweldige tijd. Onze levens zijn echter vaak verdeeld in “voor” en “na”. Een van de grootste keerpunten is het huwelijk. Sommige mensen