Deze kleine egeltjes hebben hun moeder verloren. Ze zouden zonder warmte gestorven zijn, als deze ongewone pleegmoeder er niet was geweest!

Egels zijn erg dankbare wezens waar je maar moeilijk een hekel aan kunt hebben. Geen wonder dat dierenliefhebbers ze vaak als huisdier houden, net zoals ze met honden of katten doen. Deze mensen krijgen erg dankbare vrienden. Je hoeft alleen maar een paar video’s te bekijken met deze insectenetende zoogdieren in de hoofdrol, om helemaal verliefd op hen te worden.

Een volwassen egel is een charmant huisdier, dus moet je niet verbaasd staan over het feit dat mensen smelten als ze zulke hele kleintje zien. De egels uit het verhaal van vandaag hebben onlangs hun moeder verloren en zonder haar zorg en warmte zouden ze niet in staat zijn geweest om te overleven, maar… ze vonden een pleegmoeder!

jeze


Sonya, een kat, is onlangs moeder geworden, en na het eerste contact met deze verweesde schattige speldenkussens, heeft ze ze meteen met moederlijke zorg omringd. Kijk zelf maar met welke grote zorg ze voor de baby’s zorgt :)
Ik sta verbaasd dat zo’n ongebruikelijke “adoptie” in de dierenwereld voorkomt, en nog tussen verschillende soorten ook. En ik vind het geweldig :). Als je net zoals mij gefascineerd bent door dit verhaal, deel het dan met je vrienden! :)

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Denk jij dat je slim en moeilijk te misleiden bent? Probeer dan de naakte vrouw op deze foto te vinden!
Nu heb je de kans om te kijken of je scherp genoeg bent om de verborgen modellen in deze foto’s te vinden. De meeste mensen vinden dat het te moeilijk is en geven na een paar minuten al op. Probeer maar, misschien lukt het jou wel! Bekijk de foNog meer bewijs dat perspectief is belangrijk. Deze 15 foto’s bevestigen het!
Bij het nemen van foto’s proberen we er goed uit te zien, poseren op de juiste wijze, zodat het uiteindelijke effect mooi wordt, zodat we ze kunnen laten zien en delen. Van tijd tot tijd blijkt dat foto’s speciaal worden, maar toch niet o

17 meest belachelijk dure versies van alledaagse voorwerpen. Serieus, $ 1.300.000 voor wc-papier?
Jullie zijn waarschijnlijk allemaal eigenaar van een normale versie van producten uit deze lijst. Flessenwater, toiletpapier en t-shirts zijn vrij normale spullen die iedereen meestal in huis heeft. Zeer rijke mensen hebben een manier gevonden om all

Wanneer De Toekomst Het Heden Ontmoet: 28 Oude Foto’s Geïntegreerd In Het Hedendaagse Landschap
Een geweldig idee om nieuwe, verbazingwekkende foto’s te maken. Deze foto’s hebben 28 oude foto’s die verschillende situaties uit verschillende plaatsen in Hongarije laten zien, ingebed in hedendaagse foto’s van dezelfde plaat