Deze kleine egeltjes hebben hun moeder verloren. Ze zouden zonder warmte gestorven zijn, als deze ongewone pleegmoeder er niet was geweest!

Egels zijn erg dankbare wezens waar je maar moeilijk een hekel aan kunt hebben. Geen wonder dat dierenliefhebbers ze vaak als huisdier houden, net zoals ze met honden of katten doen. Deze mensen krijgen erg dankbare vrienden. Je hoeft alleen maar een paar video’s te bekijken met deze insectenetende zoogdieren in de hoofdrol, om helemaal verliefd op hen te worden.

Een volwassen egel is een charmant huisdier, dus moet je niet verbaasd staan over het feit dat mensen smelten als ze zulke hele kleintje zien. De egels uit het verhaal van vandaag hebben onlangs hun moeder verloren en zonder haar zorg en warmte zouden ze niet in staat zijn geweest om te overleven, maar… ze vonden een pleegmoeder!

jeze


Sonya, een kat, is onlangs moeder geworden, en na het eerste contact met deze verweesde schattige speldenkussens, heeft ze ze meteen met moederlijke zorg omringd. Kijk zelf maar met welke grote zorg ze voor de baby’s zorgt :)
Ik sta verbaasd dat zo’n ongebruikelijke “adoptie” in de dierenwereld voorkomt, en nog tussen verschillende soorten ook. En ik vind het geweldig :). Als je net zoals mij gefascineerd bent door dit verhaal, deel het dan met je vrienden! :)

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Onze wereld gaat de verkeerde kant uit… Deze foto’s vormen het beste bewijs!
De voortschrijdende globalisering heeft vele slechte gevolgen voor de natuurlijke omgeving. Jaar na jaar worden schadelijke stoffen in de lucht en het water uitgestoten, wat nog grotere verliezen veroorzaakt. Giftige gassen, industrieel afval van fabEen otterpup van een dag oud ligt te slapen op de buik zijn drijvende moeder. Deze foto’s zijn zo grappig dat ik niet kan stoppen ernaar te kijken!
Zeeotters zijn erg leuke en vriendelijke wezens die zich voortbewegen door op hun rug te gaan liggen en met hun staart te zwaaien. Ze brengen veel tijd door in deze positie, ook tijdens het slapen en eten. Het zijn erg sociale dieren die graag spelen

Wat hij in de geheime doos van zijn vrouw vond was geweldig. Maar de reden waarom zijn vrouw het erin deed is nog beter!
Het is geen geheim dat een goed huwelijk het resultaat is van hard werken. Paren hebben veel trucs om hun relatie goed te houden, en vaak kennen ze elkaars tactiek niet. Toen een oudere vrouw ziek werd en naar het ziekenhuis werd gebracht, werd haar

Bekijk deze video en zie dat je niet iemand moet beoordelen om hun uiterlijk!
Toen Withney Way Thore jong was, was zij dol op dansen en muziek. Zij is opgegroeid met de merk Radium, maar is gestopt met dansen. In deze tijd, kwam zij meer en meer. Groot gewicht begon haar te overweldigen, nam haar vertrouwen en maakte ongelukki