Heb jij een bult op je oor? Je zult niet geloven wat het betekent!

Tegenwoordig zijn sommige delen van het lichaam volslagen nutteloos, maar waren ooit erg nuttig voor onze voorouders. Rudimentaire organen zijn niets anders dan de restanten van het perfect ontwikkelde lichaam van onze voorouders, maar die nu niet meer bestaan omdat ze niet langer nodig zijn.

De evolutie kan echter niet vergeten worden, en een aantal onnodige onderdelen zitten nog steeds in ons lichaam. Kijk maar wat we hebben geërfd van voorouders!

11. Het derde ooglid
Dit is een kleine conjunctivale plooi in het binnenste deel van het oog. Ooit heeft het de ogen van vissen, zoogdieren en vogels beschermd tegen schade en smeerde tegelijkertijd het oog. Tegenwoordig komt het bij mensen voor in de vorm van een kleine roze bobbel in de ooghoek, de zogenaamde halvemaanvormige plooi.

2 32. Kippenvel
Lichte spiercontracties maakt het vogels en zoogdieren mogelijk hun veren op te zetten wanneer ze geconfronteerd worden met een bedreiging. Gedurende de evolutie verloren we de vacht grotendeels, maar een herinnering in de vorm van kippenvel is overgebleven.
43. Verstandskiezen
Ooit dienden ze om plantaardig voedsel te kauwen. De menselijke kaak is te klein om er plaats voor te bieden. 35% van de mensen hebben geen verstandskiezen.

5bron : pisane-atramentem.blogspot.com

Facebook Comment
Er zitten in dit plaatje 550 schapen verborgen. Kun jij ze allemaal vinden?
In het wild levende dieren hebben kleuren die ze nodig hebben om te jagen of te overleven. Soms is het hun enige wapen, de mogelijkheid om op te gaan in de omgeving en onzichtbaar te worden voor het oog van een potentiële vijand. Maar soms blijkt heEen jonge kat kwam tussen de wielen van een snel rijdende auto terecht, maar zijn leven werd op wonderbaarlijke wijze gered
De aanwezigheid van een dier op de weg veroorzaakt gevaar. Niet alleen het leven van het dier is in gevaar. Chauffeurs om hem heen kunnen de controle verliezen en een ongeval veroorzaken. Dieren die door snel rijdende auto’s worden gedood zijn geen

Lang afgevraagd wat deze vrouw maakt… De waarheid heeft mij verrast!
Een reclame voor een product, is het belangrijkste… gevoel voor humor :). Bekijk het en ik kwam met het idee van de maker van het bekende merk (die – raadsel waarvan de oplossing aan het eind filmpje :) ).

Ooit waren zij ook tieners. Ontdek hoe beroemdheden eruit zag toen ze jong waren!
We worden allemaal ouder, dus beroemdheden ook. We hebben wat oude foto’s van beroemdheden voor je gevonden – van toen ze nog tieners waren. Je zult verbaasd zijn als je ziet hoeveel sommigen van hen zijn veranderd. Angelina Jolie is een