Heb jij een bult op je oor? Je zult niet geloven wat het betekent!

Tegenwoordig zijn sommige delen van het lichaam volslagen nutteloos, maar waren ooit erg nuttig voor onze voorouders. Rudimentaire organen zijn niets anders dan de restanten van het perfect ontwikkelde lichaam van onze voorouders, maar die nu niet meer bestaan omdat ze niet langer nodig zijn.

De evolutie kan echter niet vergeten worden, en een aantal onnodige onderdelen zitten nog steeds in ons lichaam. Kijk maar wat we hebben geërfd van voorouders!

11. Het derde ooglid
Dit is een kleine conjunctivale plooi in het binnenste deel van het oog. Ooit heeft het de ogen van vissen, zoogdieren en vogels beschermd tegen schade en smeerde tegelijkertijd het oog. Tegenwoordig komt het bij mensen voor in de vorm van een kleine roze bobbel in de ooghoek, de zogenaamde halvemaanvormige plooi.

2 32. Kippenvel
Lichte spiercontracties maakt het vogels en zoogdieren mogelijk hun veren op te zetten wanneer ze geconfronteerd worden met een bedreiging. Gedurende de evolutie verloren we de vacht grotendeels, maar een herinnering in de vorm van kippenvel is overgebleven.
43. Verstandskiezen
Ooit dienden ze om plantaardig voedsel te kauwen. De menselijke kaak is te klein om er plaats voor te bieden. 35% van de mensen hebben geen verstandskiezen.

5bron : pisane-atramentem.blogspot.com

Hij stapelde torens van koperen munten op zijn laptop. Als jij erachter komt waarom, zul je precies hetzelfde doen! Een heleboel mensen hebben dit probleem!
Het internet trekt je aan. We kunnen ons tegenwoordig geen leven meer voorstellen zonder toegang tot het netwerk. ’s Avonds zit je te popelen om naar bed te gaan met je laptop op je schoot en naar je favoriete tv-serie te kijken of alleen maar om tHet meisje gaf een muntstuk aan de straatmuzikanten. Dat, wat ze ervoor terug kreeg, indrukwekkend!
In het centrum, speelt een eenzame man op de bas. Meisje loopt naar hem toe en geeft hem een munt. Dit gebaar brengt een kettingreactie tot stand, die niemand in het publiek had verwacht. Kijk zelf maar!

Er Zijn Van Die Dagen Dat School Zo Slecht Nog Niet Is, Dankzij… Leraren! Zie Waar Ze Mee Kwamen!
Een school wordt voor sommige mensen geassocieerd met iets goeds en voor anderen met iets slechts. Aan de ene kant – quizzen, examens en tests, aan de andere kant – een heleboel vrienden, pauzes en spijbelen. En waar is in dit alles plaat

Denk Je Dat Dit Een Gebruikelijk Chocoladedessert Is? Je Hebt Het Helemaal Verkeerd! Kijk Maar Eens Wat Er Gebeurt.
Hou je van snoep? Zo niet, dan zul je na het bekijken van deze video van gedachten veranderen. Het is echt een magisch dessert! Na het toevoegen van de room gebeurt er iets bijzonders! Je gelooft het nog niet? Bekijk zelf maar de video op de volgende