Heb jij een bult op je oor? Je zult niet geloven wat het betekent!

Tegenwoordig zijn sommige delen van het lichaam volslagen nutteloos, maar waren ooit erg nuttig voor onze voorouders. Rudimentaire organen zijn niets anders dan de restanten van het perfect ontwikkelde lichaam van onze voorouders, maar die nu niet meer bestaan omdat ze niet langer nodig zijn.

De evolutie kan echter niet vergeten worden, en een aantal onnodige onderdelen zitten nog steeds in ons lichaam. Kijk maar wat we hebben geërfd van voorouders!

11. Het derde ooglid
Dit is een kleine conjunctivale plooi in het binnenste deel van het oog. Ooit heeft het de ogen van vissen, zoogdieren en vogels beschermd tegen schade en smeerde tegelijkertijd het oog. Tegenwoordig komt het bij mensen voor in de vorm van een kleine roze bobbel in de ooghoek, de zogenaamde halvemaanvormige plooi.

2 32. Kippenvel
Lichte spiercontracties maakt het vogels en zoogdieren mogelijk hun veren op te zetten wanneer ze geconfronteerd worden met een bedreiging. Gedurende de evolutie verloren we de vacht grotendeels, maar een herinnering in de vorm van kippenvel is overgebleven.
43. Verstandskiezen
Ooit dienden ze om plantaardig voedsel te kauwen. De menselijke kaak is te klein om er plaats voor te bieden. 35% van de mensen hebben geen verstandskiezen.

5bron : pisane-atramentem.blogspot.com

Facebook Comment
Wijsheid uit het Verre Oosten inspireert de hele wereld. Leer de 8 stellingen van Boeddha, om je te helpen een beter mens te zijn.
Het boeddhisme wordt vaak meer als een filosofie of een reeks van overtuigingen behandeld dan als een religie, omdat het nontheisme veronderstelt, wat het bestaan van God noch betwist, noch bevestigt. De aandacht in het boeddhisme is dus gericht op hHij Maakte Iets Uit Niets Op Het Strand, Met Alleen Een Hark. Het Resultaat Is Verbluffend!
De kunstenaar Andres Amador uit San Francisco bewerkt de bodem. Hij gebruikt alleen… een hark. Amador maakt zijn geweldige tekeningen en geometrische patronen bij laag tij. Het tekenproces duurt ongeveer twee uur en beslaat een aanzienlijke opp

Hij gaf een dakloze man 90 Euro. Daarna onderzocht hij wat hij met het geld deed. Hij kon niet geloven wat hij zag!
Misschien heb je je wel eens afgevraagd wat daklozen doen met het geld waar ze op straat om bedelen. Josh Lina vroeg zich hetzelfde af. Hij besloot tot een klein experiment om erachter te komen. Het resultaat verraste hem volledig. Hij sprak een will

Hoe Geschokt Kun Je Zijn? Deze Kinderen Zijn Geweldig Met Hun Antwoorden!
Als je een kind bent, is alles nieuw en spannend. Elke dag zie je miljoenen dingen voor de eerste keer. Je kunt er gek van worden! Zie de reacties van kinderen op de gebeurtenissen die zij voor de eerste keer zien. Je zal tot tranen toe lachen.   Sh