Heb jij een bult op je oor? Je zult niet geloven wat het betekent!

Tegenwoordig zijn sommige delen van het lichaam volslagen nutteloos, maar waren ooit erg nuttig voor onze voorouders. Rudimentaire organen zijn niets anders dan de restanten van het perfect ontwikkelde lichaam van onze voorouders, maar die nu niet meer bestaan omdat ze niet langer nodig zijn.

De evolutie kan echter niet vergeten worden, en een aantal onnodige onderdelen zitten nog steeds in ons lichaam. Kijk maar wat we hebben geërfd van voorouders!

11. Het derde ooglid
Dit is een kleine conjunctivale plooi in het binnenste deel van het oog. Ooit heeft het de ogen van vissen, zoogdieren en vogels beschermd tegen schade en smeerde tegelijkertijd het oog. Tegenwoordig komt het bij mensen voor in de vorm van een kleine roze bobbel in de ooghoek, de zogenaamde halvemaanvormige plooi.

2 32. Kippenvel
Lichte spiercontracties maakt het vogels en zoogdieren mogelijk hun veren op te zetten wanneer ze geconfronteerd worden met een bedreiging. Gedurende de evolutie verloren we de vacht grotendeels, maar een herinnering in de vorm van kippenvel is overgebleven.
43. Verstandskiezen
Ooit dienden ze om plantaardig voedsel te kauwen. De menselijke kaak is te klein om er plaats voor te bieden. 35% van de mensen hebben geen verstandskiezen.

5bron : pisane-atramentem.blogspot.com

Facebook Comment
Een verbazingwekkende eekhoorn! Zie wat zij doen om het lichaam van hun vriend te beschermen!
  Deze eekhoorn is de definitie van devotie. Zelfs na de dood van zijn vriend, blijft hij vechten met de kraaien om de lichaam te beschermen. Ik heb nooit geweten dat eekhoorn zoiets konden doen!Elke hond verdient een tweede kans. Dat zegt de oprichter van het ongebruikelijke opvanghuis voor gehandicapte dieren
Honden zijn populaire huisdieren die de mens bijna overal op de aardbol vergezellen. We houden van hun opgewekte natuur, vriendelijkheid en toewijding. Maar niet iedereen kan het hebben van een hond als vriend waarderen, dus lopen er zwerfdieren op s

Ben jij op zoek naar de zin van het leven? Luister dan naar het advies van een oude man, die ons eraan herinnert dat het leven wispelturig is.
Het leven is het kostbaarste geschenk, dat slechts één keer wordt gegeven. Je kunt de tijd niet terugdraaien, het verleden veranderen of iets nog eens beleven, waardoor elke dag heel belangrijk is. Een oude Kroatische man herinnert ons eraan dat wi

Deze Hond Reist Bijna 13 Kilometers Om Zijn Vrienden Te Voeden
Een dakloze hond in Brazilië loopt elke dag over deze lange weg om zijn vrienden te voeden. Lilica woont samen met andere dieren in een houten kamer: katten, kippen en muilezels. De laatste paar jaar liep deze hond meer dan 13 kilometer per dag naar