Deze kleine babyolifant is nog maar een paar weken op de wereld en heeft nu al de harten van mensen over de hele wereld geraakt!

Klein maar fijn. En als het een slurf heeft en denkt dat het een puppy is die gemakkelijk op je schoot past, dan is het de liefste en beste op de hele wereld. De volgende video laat de capriolen van een kleine olifant zien, die zo leuk is dat het moeilijk is om zijn charmes te weerstaan.

Hij houdt van mensen en klimt op hun knieën en wil blijkbaar graag een andere diersoort zijn. En hoewel de afmetingen er niet echt als die van een hond uitzien, speelt hij deze rol prima.

sloniatko


Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar ik zou heel graag vrienden worden met dit schatje, vooral omdat hij nog niet de afmetingen van een volwassen olifant heeft bereikt. Over een tijdje zullen zijn geweldige pogingen om op je schoot te klimmen wel wat gevaarlijker worden, maar nu kun je er nog liefdevol naar kijken :). Als je op zoek bent naar redenen om te glimlachen, zal dit filmpje je er op zijn minst één geven. Bekijk het nu!

Pagina 1 van 1Wat deze chauffeur deed, is echt mooi! Bravo!
Buschauffeur Andre Grandin tijdens een van zijn reizen zag iets wat hem onrust maakte. Hij stopte bus en liep op… Passagiers waren verbaasd, maar ze vonden dat niet erg. Hij maakte het voor een goed doel! Grandin zag een huilend meisje op voetp5 stuks van het meest giftige kookgerei! Zorg ervoor te controleren of je ze niet toevallig in de keuken hebt!
Keukengerei lijkt volkomen veilig te zijn. Wij geloven dat, omdat het te koop is en dus geen schadelijke verbindingen mag bevatten die de gezondheid zou kunnen schaden. De werkelijkheid blijkt soms heel anders zijn, en wat op het eerste gezicht onsch

13 rare dingen die camera’s in de buurt van het bos vastlegden. Vooral nummer 12 is angstaanjagend!
Het geloof in geesten en paranormale activiteiten is vrij algemeen. Er zijn heel veel mensen die diep geloven in het bestaan van wezens die niet van deze wereld zijn. Ooggetuigenverklaringen waarin hardnekkig wordt beweerd een verschijning te hebben

Check of jij deze historische momenten kan herkennen, wel getoond in een ander perspectief!
De beste momenten in de geschiedenis worden getoond door middel van een foto. Verhalen en de citaten zijn goed, maar we geloven meer met onze ogen. Er zijn een aantal beelden die wij altijd in onze geheugen zullen blijven herinneren aan specifieke ge