Deze kleine babyolifant is nog maar een paar weken op de wereld en heeft nu al de harten van mensen over de hele wereld geraakt!

Klein maar fijn. En als het een slurf heeft en denkt dat het een puppy is die gemakkelijk op je schoot past, dan is het de liefste en beste op de hele wereld. De volgende video laat de capriolen van een kleine olifant zien, die zo leuk is dat het moeilijk is om zijn charmes te weerstaan.

Hij houdt van mensen en klimt op hun knieën en wil blijkbaar graag een andere diersoort zijn. En hoewel de afmetingen er niet echt als die van een hond uitzien, speelt hij deze rol prima.

sloniatko


Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar ik zou heel graag vrienden worden met dit schatje, vooral omdat hij nog niet de afmetingen van een volwassen olifant heeft bereikt. Over een tijdje zullen zijn geweldige pogingen om op je schoot te klimmen wel wat gevaarlijker worden, maar nu kun je er nog liefdevol naar kijken :). Als je op zoek bent naar redenen om te glimlachen, zal dit filmpje je er op zijn minst één geven. Bekijk het nu!

Pagina 1 van 1Facebook Comment
Een weduwe zwaaide elke dag voor haar raam naar studenten. Op een dag gebeurde er iets onverwachts…
Tinney Davidson en haar man had een dagelijks ritueel. Elke ochtend en laat in de middag zaten ze voor het raam en zwaaiden naar de studenten die van en naar school gingen. In het begin vonden de kinderen het nogal verdacht, omdat het maar zelden gebKijkend naar de voor en na foto’s, is het moeilijk te geloven dat het dezelfde persoon is. Zie de buitengewone verandering van de dikste vrouw ter wereld!
Je hebt je waarschijnlijk wel eens afgevraagd hoeveel de dikste vrouw ter wereld weegt? Vier jaar geleden was Mayry Rosales eigenaar van die titel en woog 544 kg! Mayry had zo genoeg van haar leven en haar lichaam, dat ze besloot er iets aan te doen

Maak kennis met Patrick – de oudste, lieve wombar in de wereld!
Wombats zijn quadrupedal buideldieren, van oorsprong uit Australië. Deze kleine, gedrongen, harige wezens lijken op kleine cavia’s, zodat ze zijn veel groter. Wombat Patrick is de oudste vertegenwoordiger van deze soort in gevangenschap leven.

Toen Ik Deze Hamsters In Actie Zag, Kon Ik Niet Stoppen Met Lachen!
Waarschijnlijk heb je al vele malen een hamster zien ronddraaien. Het is één van de meest populaire spellen voor hamsters die hen in staat stelt om uren lang rond te rennen. Maar dit wiel is wel even iets anders. In deze winkel is het wiel erg snel