Deze kleine babyolifant is nog maar een paar weken op de wereld en heeft nu al de harten van mensen over de hele wereld geraakt!

Klein maar fijn. En als het een slurf heeft en denkt dat het een puppy is die gemakkelijk op je schoot past, dan is het de liefste en beste op de hele wereld. De volgende video laat de capriolen van een kleine olifant zien, die zo leuk is dat het moeilijk is om zijn charmes te weerstaan.

Hij houdt van mensen en klimt op hun knieën en wil blijkbaar graag een andere diersoort zijn. En hoewel de afmetingen er niet echt als die van een hond uitzien, speelt hij deze rol prima.

sloniatko


Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar ik zou heel graag vrienden worden met dit schatje, vooral omdat hij nog niet de afmetingen van een volwassen olifant heeft bereikt. Over een tijdje zullen zijn geweldige pogingen om op je schoot te klimmen wel wat gevaarlijker worden, maar nu kun je er nog liefdevol naar kijken :). Als je op zoek bent naar redenen om te glimlachen, zal dit filmpje je er op zijn minst één geven. Bekijk het nu!

Pagina 1 van 1Wie heeft een kind op de Noorse fjord? Iedereen is geschockt!
Preikestolen is een erg populaire toeristische trekpleister in Noorwegen. Het is een platte maar een rechthoekige rots met rotsen aan drie kanten. Preikestolen is een open toegankelijke ruimte. Er staat geen hek, dat zou een belemmering zijn voor deDeze liefhebbende vader wilde zijn zieke dochter helpen. Hij ging ervoor naar de gevangenis!
Adam Koessler is een dappere vader die in Australië woont. Hij verzorgt elke dag zijn zieke dochter Rumer, die lijdt aan neuroblastoom, dat een sterftecijfer van wel 50% kent! De liefhebbende vader heeft verschillende therapieën geprobeerd, maar ge

Is dit de prijs voor applaus? Dit zijn de voeten van balletdansers! Ontdek de waarheid over hun werk!
De droom van een heleboel kleine meisjes is om ballerina te worden. Met rode wangen kijken ze naar de prestaties van prachtige dansers die sierlijk rond het podium bewegen. Ze zijn gewoon geweldig! Ze hebben prachtige kleren, mooie schoenen en een le

Op het eerlijk gezicht lijken het net mensen! Maar niets is minder waar!
Dit werk is van de Amerikaanse artiest Duane Hanson, welke een onvoorstelbare talent heeft van het maken van realistische sculpturen.   Het is moeilijk om te geloven dat deze fantastische karakters zijn gemaakt van glasvezel en vinyl. Ze zijn zo get