Deze kleine babyolifant is nog maar een paar weken op de wereld en heeft nu al de harten van mensen over de hele wereld geraakt!

Klein maar fijn. En als het een slurf heeft en denkt dat het een puppy is die gemakkelijk op je schoot past, dan is het de liefste en beste op de hele wereld. De volgende video laat de capriolen van een kleine olifant zien, die zo leuk is dat het moeilijk is om zijn charmes te weerstaan.

Hij houdt van mensen en klimt op hun knieën en wil blijkbaar graag een andere diersoort zijn. En hoewel de afmetingen er niet echt als die van een hond uitzien, speelt hij deze rol prima.

sloniatko


Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar ik zou heel graag vrienden worden met dit schatje, vooral omdat hij nog niet de afmetingen van een volwassen olifant heeft bereikt. Over een tijdje zullen zijn geweldige pogingen om op je schoot te klimmen wel wat gevaarlijker worden, maar nu kun je er nog liefdevol naar kijken :). Als je op zoek bent naar redenen om te glimlachen, zal dit filmpje je er op zijn minst één geven. Bekijk het nu!

Pagina 1 van 1Hij begon taartrollen in een kleine cakevorm te plaatsen… Toen hij het uit de oven haalde, kon ik alleen maar proberen thuis hetzelfde te doen!
Vandaag vertellen we je hoe je een geweldige kersentaart kunt maken. Het smaakt hemels en het is kinderspel om hem te maken. De meeste ingrediënten heb je al in huis, en het enige probleem kan de kersen zijn, die alleen in het juiste seizoen te verkDeze Hond Besefte Dat Een Pasgeboren Baby Stopte Met Ademen! Hij Deed Iets Dat Iedereen Verraste!
Het is algemeen bekend dat een hond de beste vriend van mensen is. Als de hond er niet was geweest, zou het 9 weken oude meisje zeker dood zijn geweest. Duke werd 6 jaar geleden door de familie Brousseaus aangenomen.  Hij accepteerde al snel de nieu

9 nuttige toepassingen van citroenen, waarvan je geen idee had dat ze bestonden…
Het is erg gezond wanneer je de dag begint met een glas water met citroen – het beinvloedt onze gezondheid op een zeer gunstige manier. Wil je een gezond drankje maken, giet dan warm of koud water, maar niet kokend, over een citroen. Hieronder

Zo’n 90% van de mensen kunnen niet raden welk dier in deze afbeelding verborgen is. Kun je deze uitdaging aan?
Er zijn een heleboel mensen die een aangeboren aanleg hebben om dingen te zien die andere mensen niet op kunnen merken. Men zegt dat slechts 10% van de mensen onderstaand raadsel op kan lossen. Hier is een hint: er is een dier verborgen in het zwart-