Zelfs het hart van volwassen, dappere mannen brak, toen ze dit kleine meisje zagen.

Op een dag voelde het meisje zich erg slecht, maar ze wilde toch bij het raam zitten. Maar er zwaaide niemand naar haar! In plaats daarvan hadden ze op een stalen balk geschreven: “Spoedig beterschap!”.

2f6c3e4def3a46cc859fcc8ace7e623c-800x538


 Op een dag bezochten de mannen het ziekenhuis om Vivian in persoon te ontmoeten. Iedereen was ontroerd door de ontmoeting.

02caae81fbe8393ad55a73956db2014d-800x474c911986bf2d5ff590c9a00630bd6a335

Soms is een simpel gebaar, iets kleins, alles wat je nodig hebt voor het verlichten van iemands dag!bron : hefty.co

Kun je de film herkennen door alleen maar naar deze foto’s te kijken?
Als je van animatiefilms van Disney en Pixar houdt, dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een kleine quiz gemaakt waardoor je aan de mooiste animatiefilms wordt herinnerd en erover na kunt denken. Het spel is erg eenvoudig en alles wat je hoefHaar familie gooide de vrouw als overbodige rommel op straat. Ondervoed en verzwakt lag ze langs de weg op de dood te wachten.
Een maatschappelijk werker vroeg me om meer informatie en foto’s om de situatie te beschrijven. Tegen de middag kreeg ik een bevestiging dat er een bed voor haar was in een verpleeghuis. Maar eerst werd ze naar het ziekenhuis gebracht omdat ze erg

15 wereldberoemde boeken die je moet lezen voordat je dertig bent!
6. Ernest Hemingway, For Whom The Bell Tolls. Een kort verhaal dat een diepgaande reflectie is op de dood, ideologie en het wrede geweld van de oorlog. 7. Charles Dickens, David Copperfield. Een verhaal dat lezers van alle leeftijden het belang van d

Een kunstenaar creëert vergankelijke kunstwerken die dicht bij de natuur staan. Bekijk ze voordat ze verdwijnen!
2. Eindeloos geduld en een geweldig effect klaar!