Zelfs het hart van volwassen, dappere mannen brak, toen ze dit kleine meisje zagen.

 Mannen die op hoogte op grote bouwplaatsen werken, worden verondersteld stalen zenuwen te hebben. Hard werken en het voortdurende gevaar maken hen hard, of misschien lijkt het alleen maar zo. Tijdens het werken op een bouwplaats, zagen deze mannen een klein meisje in een raam en waren erg ontroerd.

De kleine Vivian Keith was twee jaar oud toen de artsen de diagnose leukemie bij haar vaststelden, en vanaf dat moment werd het oncologisch ziekenhuis haar thuis. Een reeks pijnlijke chemokuren vulden haar dagen, maar er was iets dat het meisje de pijn deed vergeten, al was het maar voor een ogenblik. Naast het ziekenhuis werd een gebouw neergezet, waar dagelijks vele arbeiders werkten. Daaronder waren ook Travis Barnes en Greg Combs, die tegenover het raam van het meisje werkten. Het kind keek elke dag hoe ze werken en zwaaide naar hen wanneer ze voor het raam stond.

84f7d8bf0c0c767997da3b9f2ef8eeb6-800x723


De mannen altijd zwaaien terug naar het kleine meisje, als ze haar in het venster opmerken.

f4cef3b321fdec1cc19ec67a3c1b3342-800x444

20be2a4a405adf4e0c7160aaabdcc60d-800x435bron : hefty.co

Met behulp van Google Maps ontdekt men het hele alfabet verstopt in steden.
Bij het zoeken naar een adres in Google Maps merkte Yousuke Ozawa iets op de virtuele gebouwen. Met behulp van satellietbeelden ontdekte hij dat de hoekpunten er in een paar plaatsen uitzien als de letters van het alfabet. Art Director droeg het zoekDeze man heeft stiekem zijn gekke kat gefilmd. De resultaten zullen je doen huilen van het lachen!
Luna, met een gewicht van 7 pond, is een pluizige kat die zich meestal rustig gedraagt, maar er zijn momenten dat je de indruk krijgt dat ze een of ander mysterieus soort… kattenkruid heeft gegeten! Op een dag besloot de eigenaar om een homevid

6 plekken die je moet hebben gezien voordat je dood gaat.
De wereld zit vol wonderen, het is hard om erop te rekenen en dat je zolang wil leven als een kat. Daarbij hebben wij 6 mirakelen verzameld wat het begin van een geweldige reis kan zijn. Misschien is het het waard om je koffers te pakken en de wereld

Wanneer je een arme man ziet, geef je het vaak niet de aandacht. Hij was in staat om het te behalen. Zie hier hoe hij het deed!
Dit meisje zou niet meer willen terugkeren vanwage de al gewone meubelzaak van de werknemer. De man kon wellicht geïnteresseerd zijn in iets!