Een vrouw nam een zeehond in een plastic handtas mee van het strand, en daardoor stierf dit kleine schepsel! Deze vorm van domheid komt steeds vaker voor!

Ieder van ons doet wel eens iets doms. Het resultaat daarvan kan verschillen, en soms is het beschamend en pijnlijk tegelijk, maar soms kunnen de gevolgen heel ernstig zijn. Denk eraan dat zelfs de beste bedoelingen niet altijd begrepen zullen worden als er uiteindelijk iemand geleden heeft.

En helaas zijn dieren vaak het slachtoffer van menselijk handelen. De situatie is zelfs zo ernstig dat wetenschappers mensen aansporen zich meer bewust te zijn van dieren en ze gewoon met rust te laten. Wilde dieren zijn niet weerloos en verlaten, met name de jongen. Er zal altijd wel een oudere de wacht houden, en je kunt alleen maar schade veroorzaken.


8fdcaa50938698d0d16430ec28bbf2cc-800x600


Dat was ook precies het geval met een klein zeehondje. Toen een vrouw haar op het strand zag, besloot ze te helpen. Ze nam het in een plastic tas mee naar huis! Pas toen ze thuis was, besefte dat ze geen idee had van het verzorgen van zeehonden en toen ze bij de zeehondencrèche aankwam, was het al te laat omdat de zeehondenbaby door de stress was overleden.

weloveallanimals.com

pobrane


Wetenschappers dringen er bij mensen op aan om de dieren met rust te laten, en hen niet met alle geweld te gaan helpen, omdat dat vaak met de dood eindigt. Wilde dieren kunnen prima voor zichzelf zorgen en in de meeste gevallen zijn mensen de stressfactor die hen alleen maar schade kan berokkenen. Denk er dus om, als je een wild dier ziet dat volgens jou hulp nodig heeft, bel dan de betreffende instantie die professionele hulp kan bieden.

ngm.nationalgeographic.com

images

Pagina 1 van 1


bron : hefty.co

De genoemde plek komt alleen voor in je donkerst nachtmerrie. Nu heeft het zelfs toeristen en duikers!
Deze groeve was op een dag een plek waar gedwongenarbeid plaatst vond en waar mensen hun gezondheid en leven kwijtraakten. Nu is het een van de mooiste stranden, die ik ooit heb gezien. Bekijk het zelf!Deze fotograaf maakt prachtige beelden uit gewone dingen! Bekijk hoe hij het doet!
John von Holleben neemt foto’s van dieren, bomen en bruisende steden. Hij fotografeert ook draken en raketten… en bovendien, met kinderen! Rustig aan, er is geen beest dat de kleintjes laat schrikken. Door samen met jonge kinderen rubbere

Een vrouw nam een zeehond in een plastic handtas mee van het strand, en daardoor stierf dit kleine schepsel! Deze vorm van domheid komt steeds vaker voor!
Ieder van ons doet wel eens iets doms. Het resultaat daarvan kan verschillen, en soms is het beschamend en pijnlijk tegelijk, maar soms kunnen de gevolgen heel ernstig zijn. Denk eraan dat zelfs de beste bedoelingen niet altijd begrepen zullen worden

Is dit de prijs voor applaus? Dit zijn de voeten van balletdansers! Ontdek de waarheid over hun werk!
De droom van een heleboel kleine meisjes is om ballerina te worden. Met rode wangen kijken ze naar de prestaties van prachtige dansers die sierlijk rond het podium bewegen. Ze zijn gewoon geweldig! Ze hebben prachtige kleren, mooie schoenen en een le