Na het lezen van een bericht aan de halsband van het huisdier was ik sprakeloos…

Op een dag zag ik een hond in mijn tuin rondlopen. Het was een oudere hond, en hij had een halsband om, dus hij had een eigenaar. Hij zag eruit alsof hij goed werd verzorgd. Toen hij me zag, kwam hij naar me toe en liet me hem aaien. Nadat het ijs tussen mij en het dier was gebroken, volgde hij me naar huis.

Hij liep langzaam door de gang, ging in de hoek liggen en viel in slaap. Nadat hij een uur te hebben  geslapen stond hij op en ging naar de deur, ten teken dat hij naar buiten wilde. De volgende dag zocht hij me opnieuw op.

1De routine was weer hetzelfde als de dag ervoor. Hij volgde me naar huis en dutte een uur lang. Deze gang van zaken herhaalde zich de volgende weken met onderbrekingen steeds opnieuw.

Dag na dag werd ik steeds nieuwsgieriger naar bij wie deze schattige hond hoorde, en daarom deed ik een stukje papier om zijn halsband, waarin ik schreef: “Ik zou graag willen weten wie de eigenaar van deze schattige hond is? Ik wil de eigenaar graag laten weten dat ik me dat afvraag omdat deze hond elke dag naar me toekomt voor een middagdutje.”

De reactie kwam al heel snel, de volgende dag. Het stukje papier was van binnen beschreven met: “Bedankt voor deze informatie. De hond woont bij zes kinderen, waarvan er twee nog geen drie zijn. Dat is waarschijnlijk de reden dat hij de verloren slaap probeert in te halen. Misschien kan ik dat morgen samen met hem komen doen?” Als je dit verhaal leuk vond, deel het dan met je vrienden.

Pagina 1 van 1Bekijk Een Verbazingwekkend Klein Huis, Verscholen In Het Bos Boven De Grond
Ergens in Ohio staat een huisje 22 meter boven de grond. Het is opgehangen aan een boom. Om er te komen moet je een serie trappen op en een 30-meter brug oversteken. Het lichtrode huis lijkt op de schuur uit 1800 in het centrum van Ohio. Het boomhuisDit Is Geen Normaal Brood! Als Je In Snijdt Krijg Zul je Schrikken! Wilt Je Het Ook Eens Proberen?
Brood wordt meestal gemaakt van deeg dat bestaat uit water, gist en meel. Dan wordt het gebakken. Het wordt wereldwijd al eeuwen beschouwd als basisvoedsel. Er zijn vele recepten voor het ideale brood, die verschillen in de verhouding van water en bl

Iedereen sprak over wat de soldaat had gedaan. Het was geweldig!
Josh Hargis was in Afghanistan in een gevecht had hij bijna een dodelijke wond. Hagins was samen met de rangers, vier soldaten van zijn eenheid werden vermoord. De foto hieronder beschreven die in het ziekenhuis toen hij ontving de medaille “Pa

Hoewel Hij Geen Grote Financiële Middelen Had, Bouwde Hij Een Huis Dat Menig Architect Zich Doet Schamen! Kijk Eens Wat Hij Ontwierp!
Nogmaals, dit is het bewijs dat het niet nodig is om een fortuin te besteden om een ruimte mooi en smaakvol te maken. Deze keer laten we een zeer creatieve persoon zien die een gewone container omgebouwd heeft tot een eersteklas architectonisch gebou