De vader nam zijn tienerdochter mee naar een feestje en liet haar vrij om te gaan. De volgende dag vond het meisje een brief van haar vader, die haar voor altijd veranderde

Verrast door het briefje van haar vader begon Reiko het te lezen:

Reiko, afgelopen nacht hadden we samen plezier en nu heb ik een vraag: weet je hoeveel je gedronken hebt? Een heleboel, maar je werd dronken op het moment waarop je je geheugen kwijt raakte, na twee glazen bier en 5 glazen wodka. Dat is jouw limiet: wanneer je van nu af aan met vrienden uitgaat naar een feest, vergeet dan niet te stoppen voordat je die limiet bereikt.

 

Die woorden zetten het meisje al wat aan het denken, maar de rest van de brief schudde haar wakker:

de wereld zit vol met mensen met slechte bedoelingen, en sommigen zullen je pijn willen doen en van je profiteren als je dronken bent en de controle over jezelf verliest. Ik kan niet altijd bij je zijn, zoals gisteravond, maar ik wil je beschermen, en dat is de reden waarom ik je gisteravond zonder beperkingen heb laten gaan, zodat je jouw limiet zou leren kennen en zou weten op welk moment je zou moeten stoppen. Ik ben er zeker van dat je voor jezelf zult zorgen. Ik hou van je. Papa.


bron : curioctopus.it

Zelfs het hart van volwassen, dappere mannen brak, toen ze dit kleine meisje zagen.
Op een dag voelde het meisje zich erg slecht, maar ze wilde toch bij het raam zitten. Maar er zwaaide niemand naar haar! In plaats daarvan hadden ze op een stalen balk geschreven: “Spoedig beterschap!”.  Op een dag bezochten de mannen heHij Deed Een Ei In Een Mouw, En Toen Deed Hij Iets Dat Niemand Had Verwacht! Kijk Maar Hoe Je Jouw Ontbijt Aantrekkelijker Kunt Maken!
En dit is het resultaat! Ben je benieuwd hoe het gebeurt? Bekijk de video op de volgende pagina. Kijk goed naar het experiment! Vond je het leuk? Deel het dan met je vrienden.

Wilde katten zijn echte roofdieren, maar deze leeuwin handelde tijdens de jacht tegen haar natuur in
De dierenwereld wordt geregeerd door een absolute regel: doodt of je zult gedood worden. De instincten van roofdieren kennen geen mededogen, en vechten vol overgave om hun prooi en krijgen meestal wat ze willen, omdat de sterkste altijd wint. Leeuwen

Hij sneed een banaan in tweeën en deed er een paar blokjes chocolade in. Toen ik het uiteindelijke effect zag, was ik met stomheid geslagen!
Dit is het uiteindelijke effect! Zo lekker, ik kwijl bijna als ik hiernaar kijk! Je kunt verder toevoegen wat je maar wilt. Zoete kleurrijke marshmallows en gemalen repen werken ook prima. Je kunt er ook wat seizoensfruit, zoals aardbeien, bosbessen