De vader nam zijn tienerdochter mee naar een feestje en liet haar vrij om te gaan. De volgende dag vond het meisje een brief van haar vader, die haar voor altijd veranderde

Reiko en haar vader gingen eerst iets eten, en toen gingen ze naar een paar clubs. Ze had veel plezier, ging wild op de dansvloer tekeer en probeerde gretig de chique drankjes die ze normaal niet zou nemen als ze naar de club ging en alles uit haar eigen zak moest betalen. Met elk uur dat voorbijging, was het voor Reiko gemakkelijker om plezier te hebben met haar vader in de buurt.

 

 

Hoe de avond eindigde? Helaas wist het meisje daar niet zoveel meer van. Ze herinnerde zich nog vaag een moment, toen haar vader haar met een deken had toegedekt en haar prettige dromen had toegewenst. ‘s Ochtends werd het meisje wakker met een vreselijke hoofdpijn. Na het nuttigen van zoveel alcohol is een kater onvermijdelijk. Reiko stond met tegenzin op van haar bed, maar wilde haar vader niet zien. Gelukkig kwam haar moeder de kamer binnen en gaf haar een brief van papa.


bron : curioctopus.it

Je hoeft geen fortuin uit te geven voor je eigen zwembad. Het enige wat je hoeft te doen is wat deze man heeft gedaan.
En een canvas doek daar bovenop. Het bekleding van de bovenrand geeft het zwembad een mooie uitstraling. En nu hoef je alleen nog maar wat water in het zwembad te doen en je kunt genieten van de charme. Zo ziet het zwembad eruit vanaf het dak van hetDeze gigantische hoop puin drijft nog in Spirit Lake! Het zorgt ervoor dat niemand de tragedie vergeet die meer dan 30 jaar geleden heeft plaatsgevonden!
Het is waar dat er 57 mensen werden gedood. Het waren vooral houthakkers en mensen in beboste gebieden die het niet haalden.

Deze dieren feesten wel erg overdreven! En jij, hoe is jou gezicht na een weekend feestje?
“Ik hielp een collega… kan iemand mij een schaal water geven…”

Een bloemenmeisje gaf een bedelaar een mooie roos. Vanaf dat moment ging hij niet meer de straat op
Toen hij naar het oude pakhuis terugkeerde waar hij tijdelijk woonde, ging hij in een hoop afval op zoek naar iets dat hij zou kunnen gebruiken om de roos in te zetten. Even later vond hij een oude, vieze vaas. Hij goot er wat water in en zette de bl