De vader nam zijn tienerdochter mee naar een feestje en liet haar vrij om te gaan. De volgende dag vond het meisje een brief van haar vader, die haar voor altijd veranderde

Reiko en haar vader gingen eerst iets eten, en toen gingen ze naar een paar clubs. Ze had veel plezier, ging wild op de dansvloer tekeer en probeerde gretig de chique drankjes die ze normaal niet zou nemen als ze naar de club ging en alles uit haar eigen zak moest betalen. Met elk uur dat voorbijging, was het voor Reiko gemakkelijker om plezier te hebben met haar vader in de buurt.

 

 

Hoe de avond eindigde? Helaas wist het meisje daar niet zoveel meer van. Ze herinnerde zich nog vaag een moment, toen haar vader haar met een deken had toegedekt en haar prettige dromen had toegewenst. ‘s Ochtends werd het meisje wakker met een vreselijke hoofdpijn. Na het nuttigen van zoveel alcohol is een kater onvermijdelijk. Reiko stond met tegenzin op van haar bed, maar wilde haar vader niet zien. Gelukkig kwam haar moeder de kamer binnen en gaf haar een brief van papa.


bron : curioctopus.it

Facebook Comment
Politieagenten wilden de oma van deze kleine jongen arresteren. Zijn reactie zegt genoeg!
Het gebeurt soms dat kinderen zich meer hechten aan hun oma dan aan de ouders. Als ze altijd bezig zijn met hun verantwoordelijkheden en dagelijkse beslommeringen, kunnen ouders niet teveel aandacht besteden aan hun kinderen, en moeten de oma’s12 ongelukkige mensen, die de beslissing betreuren die ze een paar minuten eerder maakten. Het eindigde uiteindelijk niet goed voor hen!
4. Gisteren lag hier nog asfalt… 5. Voor je hem opent, kun je hem beter niet schudden; 6. De overwinning is nooit zeker, zelfs niet als je voor ligt 8. Oh, wat moet dat pijn gedaan hebben!

Medewerkers van een café vertelden een dakloze om direct te vertrekken. Je zult niet geloven hoe hij de koffie op een andere plaats kreeg…
Na een tijdje kwam een man in vuile en kapotte kleding het café binnen. Het was een bedelaar die op straat leefde. Hij ging naar de serveerster en vroeg beleefd of er nog “uitgestelde” koffie was. Alles werd duidelijk, de mensen betaalde

Haar verhaal zal je doen huilen… Ontmoet Qian, een meisje dat zich voortbeweegt met behulp van een basketbal.
Voor de eerste keer in vele jaren verscheen er een lach op haar gezicht. Het begin was heel moeilijk. Qian kon haar evenwicht niet bewaren en ze viel al snel plat op de vloer, maar met de hulp van therapeuten heeft ze geleerd hoe ze weer moet lopen.