De vader nam zijn tienerdochter mee naar een feestje en liet haar vrij om te gaan. De volgende dag vond het meisje een brief van haar vader, die haar voor altijd veranderde

Reiko en haar vader gingen eerst iets eten, en toen gingen ze naar een paar clubs. Ze had veel plezier, ging wild op de dansvloer tekeer en probeerde gretig de chique drankjes die ze normaal niet zou nemen als ze naar de club ging en alles uit haar eigen zak moest betalen. Met elk uur dat voorbijging, was het voor Reiko gemakkelijker om plezier te hebben met haar vader in de buurt.

 

 

Hoe de avond eindigde? Helaas wist het meisje daar niet zoveel meer van. Ze herinnerde zich nog vaag een moment, toen haar vader haar met een deken had toegedekt en haar prettige dromen had toegewenst. ‘s Ochtends werd het meisje wakker met een vreselijke hoofdpijn. Na het nuttigen van zoveel alcohol is een kater onvermijdelijk. Reiko stond met tegenzin op van haar bed, maar wilde haar vader niet zien. Gelukkig kwam haar moeder de kamer binnen en gaf haar een brief van papa.


bron : curioctopus.it

Facebook Comment
Hij redde dit dier van een wrede behandeling. Toen de stier zag waar hij op zou komen te liggen, deed hij iets ongelooflijks!
Een stier met de naam Bandit had zijn hele leven in een kleine box doorgebracht waarin hij niet vrij kon bewegen. Zijn lot zou er waarschijnlijk nog steeds duister uitzien, als er niet was ingegrepen door een organisatie voor het helpen van dieren. MToen deze baby uit een hoge boom viel, had niemand verwacht dat hij zou overleven. Na een paar weken was het uitgegroeid tot iets heel liefs.
Ze was niet de enige in de kliniek. We vonden er nog meer suikereekhoorns die wees waren geworden. Zowel Boop als Betty krijgen professionele zorg en zullen over een paar weken klaar zijn om logelaten te worden. De suikereekhoorn is het kleinste buid

De zolder van een krankzinnigengesticht bevatte een opmerkelijke ontdekking. Je zult niet geloven wat ze vonden!
De koffers bevatten de persoonlijke bezittingen van patiënten, sommige gaan zelfs terug tot 100 jaar geleden!

Een zelfgemaakte groentemix, of hoe je gezonde kruiden kunt maken zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen! Het is makkelijker dan je denkt!
1. Was de groenten goed, droog ze en snijd ze in dunne plakjes. Scheur de peterseliebladeren en de lavas van de stelen.  2. Doe alles in de droger of in de oven. 3. Kijk zo nu en dan even om te zien of ze goed drogen. Wanneer de groenten droog zijn,