Voor het belangrijkste bal in haar leven besloot ze haar meest trouwe vriend mee te nemen.

Erin wilde laten zien dat een handicap bij grote gelegenheden niet kan worden uitgeschakeld. Je bent wie je bent. Gelukkig heeft het meisje heeft een sterke positie bij haar vrienden. Ze benadrukt echter dat een hond-assistent het leven wel heel wat gemakkelijker maakt. Wanneer ze iets laat vallen, hoeft ze niet te wachten tot er iemand komt, en ze kan zichzelf aankleden en het huis op eigen kracht verlaten, en Lancey helpt haar bij dat alles.

enhanced-22199-1457368026-5

enhanced-22632-1457367615-10


De hond kan de deuren openen en sluiten, tassen dragen, de rolstoel in de juiste stand te zetten, zodat het meisje er gemakkelijker ergens mee naar toe kan gaan!

edit-13061-1457456421-10bron : facebook.com

Na het bekijken van deze video zou je nooit een banaan meer aanraken. Toen ik het zag kon ik mijn ogen niet geloven!
Bananen zijn één van de meest populaire fruitsoorten. We eten ze in alle seizoenen. Ze zijn heerlijk zoet, rijk aan kalium, magnesium, vitamine C en vezels. Ze zijn ook een geweldige aanvulling voor desserts en snacks. Van tijd tot tijd is er onlinOok jij kunt gehandicapte dieren helpen! Soms kost het maar weinig om hun leven gemakkelijker te maken!
Met de hulp van zijn verzorgers, kan deze alpaca eindelijk volledig van het leven genieten.

21 Voorbeelden Van Bouwkundige Gebreken. Deze Moet Je Zien. Grappig!
4. Hoe moet je deze deur openen? 5. Een weg naar nergens… 6. Er ligt een weg en er staan palen. 

11 vrouwen van wie de aanblik kan shockeren! Zie de vreemdste vrouwen in de wereld!
4. Maria Jose Cristerna staat bekend als de Vampire Woman, en heeft het meest gewijzigde gezicht. 5. Een van de meest gespierde vrouwen op aarde. 6. Valeria Lukyanova. Een Oekraiens model, dat zich met plastische chirurgie eruit laat zien als Barbie.