Ze publiceerde foto’s van haar in bikini. De reacties zijn verschrikkelijk!

Loey is tweeëntwintig jaar oud en een bekende vlogger. Ze heeft meer dan 350.000 views op YouTube. Haar Instagram-account is ook net zo populair. De vrouw heeft vrij grote maten, maar is desondanks niet bang is om met haar lichaam te pronken en zet regelmatig haar bikini kleding online.

Meestal komen er reacties die niet mooi zijn en zelfs vulgair, en beledigen haar en haar zware lichaam. Toen de commentaren van de  reageerders dag na dag ontevredener werden, besloot ze er iets over te zeggen.

Om het vuurtje wat op te stoken, nam ze haar verklaring op, gekleed in een onthullende bikini.

8

 


Ik besef dat mijn lichaam veel controverse en negatieve opmerkingen oproept. Er wordt aangenomen dat dikke meisjes er slecht uitzien in zwemkleding, maar ik ben het daar niet mee eens. Iedereen moet zich kunnen kleden zoals ze willen.

 

1 2

 bron : dailymail.co.uk

Facebook Comment
Deze Beelden Zullen Je Van Oor Tot Oor Doen Glimlachen! Bekijk Deze Grappige Gifs Met Dieren!
Ben je op zoek naar iets dat je zal doen glimlachen? Dit is een perfecte keuze! Deze gekke dieren zullen je in een goed humeur brengen! Huisdieren kunnen je soms verrassen! Als je het niet verwacht, kunnen ze je flink voor de gek houden! We laten deDuizenden muizen vallen en ping pong! Het is onmogelijk om het te omschrijven, je moet het maar zien!
Kinderen in de hele wereld weten dat wetenschap alleen interessant is als het op een interessante manier werd verteld. Dit wetenschappelijk experiment, is zonder twijfel erg interessant en niet alleen voor de jongeren.

Hoe je een appel eet om de bewondering van de jury en een staande ovatie te krijgen? Alleen Sofie Dossi weet hoe je dat moet doen
Het behalen van succes in het leven vraagt vanaf jonge leeftijd hard werk en vele offers. Om op een bepaald gebied kampioen te worden moet je veel oefenen, maar een heleboel optredens in talentenjachten hebben laten zien dat het de moeite waard kan z

Kleine handjes als herinneringssymbool. Een vader herdacht zijn zoon op een prachtige manier
Brad Kearns, die manager is van een sportschool in Tuggerah, Australië, is de gelukkige vader van twee geweldige kinderen. Helaas werd zijn eerste zoon dood geboren. Zonder die tragedie zou hij vandaag de dag drie fantastische zonen hebben gehad. De