Ze publiceerde foto’s van haar in bikini. De reacties zijn verschrikkelijk!

Loey is tweeëntwintig jaar oud en een bekende vlogger. Ze heeft meer dan 350.000 views op YouTube. Haar Instagram-account is ook net zo populair. De vrouw heeft vrij grote maten, maar is desondanks niet bang is om met haar lichaam te pronken en zet regelmatig haar bikini kleding online.

Meestal komen er reacties die niet mooi zijn en zelfs vulgair, en beledigen haar en haar zware lichaam. Toen de commentaren van de  reageerders dag na dag ontevredener werden, besloot ze er iets over te zeggen.

Om het vuurtje wat op te stoken, nam ze haar verklaring op, gekleed in een onthullende bikini.

8

 


Ik besef dat mijn lichaam veel controverse en negatieve opmerkingen oproept. Er wordt aangenomen dat dikke meisjes er slecht uitzien in zwemkleding, maar ik ben het daar niet mee eens. Iedereen moet zich kunnen kleden zoals ze willen.

 

1 2

 bron : dailymail.co.uk

7 dingen die je altijd geheim moet houden
Het is de menselijke natuur die grotendeels bepaalt wat andere mensen over hen te weten komen. Als men uitbundig is, dan zal iedereen over jouw problemen en zorgen praten, en anders hou je het voor je. Sommige mensen kunnen, zelfs als ze het bij hoogJe Zul Je Ogen Niet Geloven! Kijk Wat Ze Heeft Gemaakt Van Deze Theezakjes! Geweldig!
Waarschijnlijk kun je overal wel iets moois van maken, je hoeft alleen maar een beetje talent en enthousiasme te hebben. De Chinese kunstenaar Hong Yi Red weet dat en ze creëert afbeeldingen van ongebruikelijke materialen. Deze keer besloot ze theez

Ze nam een inlegkruisje en knipte die aan stukjes. Deze truc zal het leven van honderden vrouwen veranderen! Vertel het zeker ook je vrienden!
Slimme internetgebruikers bewijzen als zo vaak dat alledaagse dingen compleet nieuwe en interessante toepassingen kunnen hebben. Sommige ervan zijn zelfs nuttiger dan het oorspronkelijke doel van deze producten. Dit is ook het geval bij inlegkruisjes

Heb je een zware dag gehad? Zorg ervoor dat je deze video bekijkt! Lachen gegarandeerd!
Deze kinderen weten wat leuk is, en hun capriolen laten je lachen als gekken. Geloof je me niet? Nog eventjes, dan kun je er op de moeilijke manier achter komen!