Ben je fan van grote honden? Ontmoet Hulka, de grootste pitbull op aarde!

Het populaire gezegde is: hoe meer hoe beter. De eigenaren van Hulka, de grootste pitbull op aarde, denken er ook zo over. 

Dit ras heeft niet echt een bijzonder positieve reputatie. In de media horen we regelmatig over hun agressieve gedrag. Het is moeilijk om je voorstellen hoe gevaarlijk een hond zou kunnen zijn ter grootte van een klein paard.

1Gelukkig is Hulka niet geïnteresseerd in postbodes. Marlon en Lisa Grannon hebben een interessante opleidingsinstelling. Dark Dynesty K9 traint waak- en politiehonden. Het is moeilijk je een betere kandidaat voor te stellen om een kolos van meer dan 80 kg zwaar goed te trainen.

2Hulk is slechts 17 maanden oud en groeit nog steeds. Maar hij is nu al de grootste vertegenwoordiger van zijn ras op de hele wereld. Zijn eigenaren kunnen de mensen die dit geweldige dieren willen kopen niet van zich afhouden. Het hoogste bod dat werd gedaan was meer dan een half miljoen dollar.

3bron : dailymail

Voor het belangrijkste bal in haar leven besloot ze haar meest trouwe vriend mee te nemen.
Erin Condrin is een tiener uit Queensland, Australië. Ze gaat naar school en werkt aan haar succes. Ze verschilt echter van haar collega’s, omdat ze lijdt aan het Ehlers-Danlos Syndroom, waardoor ze moeite heeft met haar mobiliteit en ze maaktHoe trek je een knuffel uit een automaat? Je zult niet geloven hoe deze populaire machines werken!
Knuffels uit een speelgoedmachine halen is niet zo eenvoudig. Afhankelijk van het type en de grootte van het apparaat, doen we er een munt in en proberen de teddybeer te grijpen die we het liefst willen hebben. En zelfs als dat bij de eerste poging n

Hij Redde Een Hond Uit Het Asiel… En Daarna Heeft Die Hond Zijn Leven Gered
Toen een officier bij de luchtmacht David Sharpe terug kwam van een missie, werd hij gediagnosticeerd met een posttraumatische stressstoornis en een lichte depressie. Hij was vaak boos, soms onbeheersbaar. In de daarop volgende weken had hij zelfmoor

Zitten je schoenen te strak? Geen probleem! Met deze truc ben je in een paar minuten klaar om te gaan!
We komen er meestal pas na het kopen van nieuwe schoenen achter dat ze ongemakkelijk zitten en pijn doen aan onze voeten. Veel mensen nemen er genoegen mee om ze alleen maar “in te lopen”, maar het is een vervelend en moeizaam proces. Er