Ben je fan van grote honden? Ontmoet Hulka, de grootste pitbull op aarde!

Het populaire gezegde is: hoe meer hoe beter. De eigenaren van Hulka, de grootste pitbull op aarde, denken er ook zo over. 

Dit ras heeft niet echt een bijzonder positieve reputatie. In de media horen we regelmatig over hun agressieve gedrag. Het is moeilijk om je voorstellen hoe gevaarlijk een hond zou kunnen zijn ter grootte van een klein paard.

1Gelukkig is Hulka niet geïnteresseerd in postbodes. Marlon en Lisa Grannon hebben een interessante opleidingsinstelling. Dark Dynesty K9 traint waak- en politiehonden. Het is moeilijk je een betere kandidaat voor te stellen om een kolos van meer dan 80 kg zwaar goed te trainen.

2Hulk is slechts 17 maanden oud en groeit nog steeds. Maar hij is nu al de grootste vertegenwoordiger van zijn ras op de hele wereld. Zijn eigenaren kunnen de mensen die dit geweldige dieren willen kopen niet van zich afhouden. Het hoogste bod dat werd gedaan was meer dan een half miljoen dollar.

3bron : dailymail

Na het bekijken van deze fotoshoot zul je anders kijken naar kinderen met het syndroom van Down.
De schrijfster is opgegroeid met een zuster die het Down Syndroom had. Ze vindt dat Diana het beste was dat ooit met haar familie kon gebeuren. Ze leerde hen wat waarheid is, hoe onvoorwaardelijke liefde eruit ziet, en hoe je zonder zorgen door het lDe ongelooflijke kracht van dromen! Ontdek wat je kunt leren als je er goed op let!
Dromen zijn een weerspiegeling van onze fantasie, hoop en vrees. Ze zijn meestal prettig en eenvoudig, maar soms ook moeilijk. We kunnen er onbekende personen in ontmoeten, en vreemde dingen en situaties meemaken. In dromen kunnen we ook onze geliefd

Ze stopte na een zware hartaanval met het drinken van Coca-Cola. Wat er daarna met haar lichaam gebeurde is ongelooflijk!
De 29-jarige Kira Walker uit Chatham-Kent was verslaafd aan het drinken van Coco-Cola. Ze dronk tot wel twee liter per dag, waardoor haar lichaam meer dan 2000 calorieën binnen kreeg! Ze besloot met deze drank te stoppen na een zware hartaanval, die

Ze bespotten hem omdat hij bloemen voor zijn ex-vrouw kocht. Toen hij uitlegde waarom, waren zijn critici stil
Een echtscheiding is een erg pijnlijke moment in het leven van een echtpaar. Mensen die ooit hun gevoelens deelden en een gezin vormden, besluiten dat ze niet meer samen willen zijn, dat ze geen toekomst samen hebben, en het erover eens om met elkaar