Ben je fan van grote honden? Ontmoet Hulka, de grootste pitbull op aarde!

Het populaire gezegde is: hoe meer hoe beter. De eigenaren van Hulka, de grootste pitbull op aarde, denken er ook zo over. 

Dit ras heeft niet echt een bijzonder positieve reputatie. In de media horen we regelmatig over hun agressieve gedrag. Het is moeilijk om je voorstellen hoe gevaarlijk een hond zou kunnen zijn ter grootte van een klein paard.

1Gelukkig is Hulka niet geïnteresseerd in postbodes. Marlon en Lisa Grannon hebben een interessante opleidingsinstelling. Dark Dynesty K9 traint waak- en politiehonden. Het is moeilijk je een betere kandidaat voor te stellen om een kolos van meer dan 80 kg zwaar goed te trainen.

2Hulk is slechts 17 maanden oud en groeit nog steeds. Maar hij is nu al de grootste vertegenwoordiger van zijn ras op de hele wereld. Zijn eigenaren kunnen de mensen die dit geweldige dieren willen kopen niet van zich afhouden. Het hoogste bod dat werd gedaan was meer dan een half miljoen dollar.

3bron : dailymail

Wat deze 10 jaar oude jongen elke dag voor een blind hertje doet, zal je hart doen smelten. Zoveel mogelijk mensen zouden dit moeten liken!
Het helpen van dieren is een fantastische daad van vriendelijkheid, die zo vaak mogelijk gedaan moet worden. Duizenden mensen uit de hele wereld steunen elke dag dieren op verschillende manieren. Ze geven hen te eten, werken als vrijwilliger in de op21 uitvindingen, die je leven makkelijker maken. Laatste is geniaal!
21 uitvindingen, die je leven makkelijker maken. Laatste is geniaal! 1. LED verkeerslichten. Zand in een zandloper gemaakt van LED lampjes. Bron: Thanva Tivawong

Een Liefdesverhaal wordt verteld in eenvoudige foto’s! Ik was erg geraakt.
Met behulp van een foto kun je meer vertellen dan met een lang verhaal. Enkele paren besloten om hun liefdesverhaal met alleen foto’s vertellen. Op een bepaald moment van het jaar namen ze foto’s met op de achtergrond hun huis. In de loop

Deze dieren feesten wel erg overdreven! En jij, hoe is jou gezicht na een weekend feestje?
Elk feestje moet een keer stoppen. Wat op 1 uur in de nacht een goed idee lijkt, komt terug. Dan droomt u om in bed worden te worden met een glas water, doordat de keuken zo ver weg is… Bekijk hier hoe de dieren iets soortgelijks beleven! :D &#