Ze pakte de ijsjes van haar kinderen af en gooide ze in de afvalbak. Als je de redenen kent, moet je toegeven dat ze gelijk had!

De schrijfster Jaime Primak Sullivan werd van de ene dag op de andere een slechte moeder voor haar kinderen. Alleen maar omdat ze eerst ijsjes voor hen kocht, en ze vervolgens in de afvalbak gooide. Ze schreef erover op Facebook en werd gesteund door andere ouders.

Lees maar wat ze schreef en beslis dan zelf of ze op de juiste manier heeft gehandeld. Nam de kinderen na het eten mee naar de Dairy Queen. Ze gaven elk hun keuze door en we moesten zo’n 5 minuten wachtten voor ze ons nummer omriepen. De jongedame (misschien 17 jaar) gaf elk kind hun ijsje. Niet één keek haar aan. Niemand zei dank je wel tegen haar, en ook niet tegen mij… Ik wachtte even en telde tot 10.

lody


De jonge vrouw keek me aan alsof ze voelde wat ik van plan was, en ik keek toe terwijl mijn kinderen de deur uitliepen. Ik volgde hen naar buiten waar ik rustig hun ijsjes afnam en terwijl mijn kinderen met afgrijzen toekeken, gooide ik ze in de dichtstbijzijnde afvalbak. Alle drie werden ze hysterisch. Ik wachtte rustig af. Toen ze beseften dat ik iets te zeggen had, kalmeerden ze. Ik legde uit dat ze ooit, als ze geluk hadden, een baan zouden hebben zoals die jongedame.

En dat ik hoopte dat mensen hen zouden zien en ze niet behandelen als geesten. Ze in de ogen kijken en dank u wel zeggen. Zelfs op de leeftijd van 8, 7 en 5 jaar zouden kinderen genoeg manieren moeten hebben, want dat is de basis van menselijk fatsoen. Dus vandaag ben ik de gemeenste moeder van de hele wereld.

matka

Pagina 1 van 1


bron : Jaime Primak Sullivan

Facebook Comment
Vervaging van de snelweg! Probeert het om het te halen?
Wanneer je naar en van het werk rijdt vragen de meeste mensen zich af “zal er nu weer een file zijn?” Als het ooit zal gebeuren dat u de snelweg neemt naar Passage du Gois in Frankrijk, en erbij nadenkt of het allemaal zo duur zal worden.10 mensen die hun leven verloren voor de perfecte selfie!
 Helaas, dit is echt gebeurd! De trend om foto’s van jezelf te maken doet mensen hun verstand verliezen, omdat ze de beste en meest originele selfie willen maken en het met hun leven betalen! Je denkt misschien dat dit is verzonnen door tegens

Als Je Ziet Hoe De Hond Haar Verlamde Eigenaar Helpt, Zul Je Tot Tranen Toe Geroerd Zijn! Ik Heb Nog Nooit Eerder Zoiets Gezien!
Een inwoner van China, de 68 jaar oude Laoma Yen, is verlamd vanaf zijn middel. Als kind kreeg hij polio. Sindsdien beweegt hij zich voort op een geïmproviseerde rolstoel, die door hemzelf is gemaakt. Elke dag moet hij meer dan een halve kilometer a

Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.
Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle o