Ze pakte de ijsjes van haar kinderen af en gooide ze in de afvalbak. Als je de redenen kent, moet je toegeven dat ze gelijk had!

De schrijfster Jaime Primak Sullivan werd van de ene dag op de andere een slechte moeder voor haar kinderen. Alleen maar omdat ze eerst ijsjes voor hen kocht, en ze vervolgens in de afvalbak gooide. Ze schreef erover op Facebook en werd gesteund door andere ouders.

Lees maar wat ze schreef en beslis dan zelf of ze op de juiste manier heeft gehandeld. Nam de kinderen na het eten mee naar de Dairy Queen. Ze gaven elk hun keuze door en we moesten zo’n 5 minuten wachtten voor ze ons nummer omriepen. De jongedame (misschien 17 jaar) gaf elk kind hun ijsje. Niet één keek haar aan. Niemand zei dank je wel tegen haar, en ook niet tegen mij… Ik wachtte even en telde tot 10.

lody


De jonge vrouw keek me aan alsof ze voelde wat ik van plan was, en ik keek toe terwijl mijn kinderen de deur uitliepen. Ik volgde hen naar buiten waar ik rustig hun ijsjes afnam en terwijl mijn kinderen met afgrijzen toekeken, gooide ik ze in de dichtstbijzijnde afvalbak. Alle drie werden ze hysterisch. Ik wachtte rustig af. Toen ze beseften dat ik iets te zeggen had, kalmeerden ze. Ik legde uit dat ze ooit, als ze geluk hadden, een baan zouden hebben zoals die jongedame.

En dat ik hoopte dat mensen hen zouden zien en ze niet behandelen als geesten. Ze in de ogen kijken en dank u wel zeggen. Zelfs op de leeftijd van 8, 7 en 5 jaar zouden kinderen genoeg manieren moeten hebben, want dat is de basis van menselijk fatsoen. Dus vandaag ben ik de gemeenste moeder van de hele wereld.

matka

Pagina 1 van 1


bron : Jaime Primak Sullivan

Check of jij deze historische momenten kan herkennen, wel getoond in een ander perspectief!
De beste momenten in de geschiedenis worden getoond door middel van een foto. Verhalen en de citaten zijn goed, maar we geloven meer met onze ogen. Er zijn een aantal beelden die wij altijd in onze geheugen zullen blijven herinneren aan specifieke ge3 eenvoudige manieren om een magnetron te reinigen. Vanaf nu duurt dat nog maar heel even!
Een magnetron is een van de huishoudelijke apparaten die we heel vaak gebruiken. Als je iets wilt opwarmen, ontdooien, of gewoon wat popcorn wilt eten, dan kun je daar gewoon een magnetron voor gebruiken. Het dagelijkse gebruik maakt regelmatig schoo

Zitten je schoenen te strak? Geen probleem! Met deze truc ben je in een paar minuten klaar om te gaan!
We komen er meestal pas na het kopen van nieuwe schoenen achter dat ze ongemakkelijk zitten en pijn doen aan onze voeten. Veel mensen nemen er genoegen mee om ze alleen maar “in te lopen”, maar het is een vervelend en moeizaam proces. Er

Een verdwaalde hond lijdt honger op straat. Gelukkig komen mensen met een goed hart hem te hulp
India is een groot en dichtbevolkt land, waarvan de inwoners vaak geconfronteerd worden met armoede. In deze situatie heeft het lot van dieren een lagere prioriteit, waardoor ze vaak de straat opgaan, en daar jarenlang rondzwerven. Een bastaard hazew