Een schijnbaar zachtaardige Golden Retriever viel een klein meisje aan. Wie kwam haar redden? Een pitbull!

De moeder van Reymayah is er zeker van dat ze zonder Tigger haar dochter nooit op tijd zou hebben kunnen bereiken, en het kleine meisje er nu niet meer zou zijn.

Hij is een held. Hij is de hond die ons gezin heeft beschermd. We hebben hem getraind om ons te beschermen – vertelt de moeder van het meisje.

lifebuzz-0363a2123b4598887db837a79b5eda6c-limit_2000


Zoals dit verhaal aantoont, zal elk aan het gezin toegewijd dier doen waarvoor het is getraind en moet men zich niet laten leiden door stereotypen.
Deze hond was zo dik dat hij niet meer kon lopen! Een gedaanteverandering redde zijn leven.
Kale werd naar een opvanghuis in Chicago, Illinois gebracht. De verzorgers waren geschokt toen ze hem zagen, omdat ze nog nooit zo’n dikke hond hadden gezien. Zij behandelden de beagle met zorg en publiceerde zijn verhaal op het internet in deHet werken voor de camera is niet eenvoudig, en foutjes worden door de kijkers altijd opgemerkt. Hier zijn 10 tv-ongelukjes die dat bewijzen
Werken voor de televisie is voor veel mensen een droom, want het is interessant, spannend, biedt nieuwe kansen, stelt je in staat om beroemde mensen te leren kennen, en het ziet er niet zo moeilijk uit. Maar niets is minder waar, want het werken in e

Mensen kunnen tijdreizen. Sommigen geloven dat een recent ontdekte mummie daar het bewijs van is. Zijn haar schoenen echt gympies?
De gevonden resten worden nog uitvoerig bestudeerd door specialisten, die geloven dat de overledene uit een gegoede familie van handelaren kwam, zoals duidelijk wordt door andere voorwerpen, waarvan er vele in haar omgeving werden gevonden. In zo’n

Zulke Selfies Zouden Verboden Moeten Worden! Zie De Meesters Van Stupiditeit In Actie!
4. Een saaie les? Er is een heel eenvoudig advies – een selfie! 5. Een selfie tijdens een saaie les? Waarom niet? Maar let op de persoon die achter je zit. 6. Na het winkelen moet je wel kunnen pronken bij je vrienden!