Goede daden die je doet komt altijd terug!

Hoewel veel mensen het niet geloven en het als bijgeloof beschouwen, denk ik persoonlijk dat wat je aan de wereld geeft, altijd naar jou terug komt. In een of andere vorm zal het goede dat je met anderen deelt, naar jou terug keren, soms op een manier die je helemaal niet zou verwachten. Sue, die niet wist dat het redden van een dakloze kat haar redding zou blijken te zijn, heeft deze wereldse wet zelf ook geleerd.

Sue vond 20 jaar geleden een katje toen ze thuis kwam. De kleine zwart-witte kat zat halfbevroren voor haar deur. Zonder aarzeling nam ze hem mee naar binnen, en ondanks protesten van haar man werd het kleine ding een inwoner van hun huis.De kat ging zijn eigen weg, hij zat niet lui en verwend thuis. Hij was statig en hield er niet van om aangehaald te worden, noch te dicht in de buurt van mensen rond te hangen. Maar op een dag veranderde alles.

20


Tom, de naam die de kat kreeg, ging nooit erg ver weg van zijn eigenaar. Toen ze op de bank zat, deed ze iets onverwachts – ze sprong op haar schoot en legde haar voorpoten op haar rechterarm en begon luid te miauwen.

21


In eerste instantie dacht ze dat dit gewoon een bevlieging van de kat was, maar omdat haar gedrag de laatste twee weken niet was veranderd, ging ze met hem naar de dierenarts. De dierenarts kon niets verontrustends vinden, de kat was helemaal gezond.

22


De vrouw ging toch af op haar intuitie en bezocht ook zelf de dokter. Het bleek dat ze gelijk had. Ze werd naar het ziekenhuis gestuurd, waar de artsen een agressieve tumor in haar rechterarm vonden.

23


Als de poes er niet was geweest, zou de vrouw er geen idee van hebben gehad en waarschijnlijk geen behandeling hebben gekregen. De kat die ze had gered, had nu haar leven gered! Men zegt, net als met karma, geeft en gij zult ontvangen.

24

Pagina 1 van 1


bron : heftig.co

Deze foto ontketende een storm op het internet. De olifant stierf aan uitputting tijdens het dragen van toeristen!
Een olifant genaamd Sambo, viel op de grond en stierf tijdens het vervoeren van toeristen naar de tempel van Angkor Wat (Cambodja). Het bleek dat het 40 jaar oude dier stierf aan een hartaanval. Hij was 15 jaar lang gedwongen om lange uren in de hittHet moest een gewone wandeling met de hond door het bos worden. Plotseling merkte het dier iets dat redelijkerwijs niet verklaard kan worden!
Een Rus was bezig in het bos een video te maken van zijn hond, Tarzan. Hij gooide een stok weg en keek terwijl het dier die terug bracht. Op een gegeven moment reageerde de hond niet meer op zijn commando’s. Hij stond op even stil en liep vervo

Als jij ooit besluit om af te vallen, dan zal dit echtpaar jou inspiratie geven! Hoe dan ze het?
Voor dit echtpaar is niks onmogelijk! Met dank een grote vastberadenheid, kregen zij het figuur waar zij van droomde! In 2011 woog Robert 148 KG en zijn vrouw 130 KG! Het overgewicht is erg slecht voor hun gezond en welzijn. Hun besloten om daar dire

Een bekende muzikant ging achter de piano zitten en begon te spelen. Dan gebeurt er iets geweldigs! Ik heb nog steeds koude rillingen!
De maker van de muziek voor de film “The Untouchables”, de wereldberoemde componist en pianist Ludovico Einaudi, speelde een bijzonder concert, dat – dankzij de online geplaatste video – miljoenen mensen van over de hele werel