Goede daden die je doet komt altijd terug!

Hoewel veel mensen het niet geloven en het als bijgeloof beschouwen, denk ik persoonlijk dat wat je aan de wereld geeft, altijd naar jou terug komt. In een of andere vorm zal het goede dat je met anderen deelt, naar jou terug keren, soms op een manier die je helemaal niet zou verwachten. Sue, die niet wist dat het redden van een dakloze kat haar redding zou blijken te zijn, heeft deze wereldse wet zelf ook geleerd.

Sue vond 20 jaar geleden een katje toen ze thuis kwam. De kleine zwart-witte kat zat halfbevroren voor haar deur. Zonder aarzeling nam ze hem mee naar binnen, en ondanks protesten van haar man werd het kleine ding een inwoner van hun huis.De kat ging zijn eigen weg, hij zat niet lui en verwend thuis. Hij was statig en hield er niet van om aangehaald te worden, noch te dicht in de buurt van mensen rond te hangen. Maar op een dag veranderde alles.

20


Tom, de naam die de kat kreeg, ging nooit erg ver weg van zijn eigenaar. Toen ze op de bank zat, deed ze iets onverwachts – ze sprong op haar schoot en legde haar voorpoten op haar rechterarm en begon luid te miauwen.

21


In eerste instantie dacht ze dat dit gewoon een bevlieging van de kat was, maar omdat haar gedrag de laatste twee weken niet was veranderd, ging ze met hem naar de dierenarts. De dierenarts kon niets verontrustends vinden, de kat was helemaal gezond.

22


De vrouw ging toch af op haar intuitie en bezocht ook zelf de dokter. Het bleek dat ze gelijk had. Ze werd naar het ziekenhuis gestuurd, waar de artsen een agressieve tumor in haar rechterarm vonden.

23


Als de poes er niet was geweest, zou de vrouw er geen idee van hebben gehad en waarschijnlijk geen behandeling hebben gekregen. De kat die ze had gered, had nu haar leven gered! Men zegt, net als met karma, geeft en gij zult ontvangen.

24

Pagina 1 van 1


bron : heftig.co

Een doodsbange moeder draaide haar dochter weg toen ze een getatoeëerde motorrijder naar haar zag zwaaien. Ze maakte een grote fout!
Een getatoeëerde man op een motorfiets liep naar een meisje dat bij haar ouders in hun auto zat. Hij gaf haar een vriendelijke glimlach en zwaaide met zijn hand. Verschrikt door zijn gedrag draaide de moeder snel haar dochter weg en verbood haar elk10 hypnotiserende GIF, schokkend!
Dat wat de wetenschap ons laat zien is echt geweldig. Je ziet ‘t het beste in slow motion. Kijk naar de onderstaande 10 GIF. 1. Heb je je wel eens afgevraagd hoe een hond drinkt?

De politie arresteerde Mexicaanse drugsdealer. Dit is wat in zijn huis werd gevonden!
De politie in Mexico kondigde de vangst aan van een drugsdealer en publiceerde foto’s van zijn huis. De dader verdiende een fortuin met de productie van methamfetamine… Geld en luxe, maar vanwege alles wat hij deed zal hij het niet meer g

Hij kwam in een gele jurk op de begrafenis! Als je er achter komt, krijg je er helemaal tranen van…
Kevin Elliot en Barry Delaney waren beste vrienden. Kevin was op een missie in Afhanistan. Voor het vertrek het was in een pact met Barry! Elliot kwam erachter dat hij overlijden in actie, Barry kwam naar de begrafenis in de lelijkste jurk die hij ko