Goede daden die je doet komt altijd terug!

Hoewel veel mensen het niet geloven en het als bijgeloof beschouwen, denk ik persoonlijk dat wat je aan de wereld geeft, altijd naar jou terug komt. In een of andere vorm zal het goede dat je met anderen deelt, naar jou terug keren, soms op een manier die je helemaal niet zou verwachten. Sue, die niet wist dat het redden van een dakloze kat haar redding zou blijken te zijn, heeft deze wereldse wet zelf ook geleerd.

Sue vond 20 jaar geleden een katje toen ze thuis kwam. De kleine zwart-witte kat zat halfbevroren voor haar deur. Zonder aarzeling nam ze hem mee naar binnen, en ondanks protesten van haar man werd het kleine ding een inwoner van hun huis.De kat ging zijn eigen weg, hij zat niet lui en verwend thuis. Hij was statig en hield er niet van om aangehaald te worden, noch te dicht in de buurt van mensen rond te hangen. Maar op een dag veranderde alles.

20


Tom, de naam die de kat kreeg, ging nooit erg ver weg van zijn eigenaar. Toen ze op de bank zat, deed ze iets onverwachts – ze sprong op haar schoot en legde haar voorpoten op haar rechterarm en begon luid te miauwen.

21


In eerste instantie dacht ze dat dit gewoon een bevlieging van de kat was, maar omdat haar gedrag de laatste twee weken niet was veranderd, ging ze met hem naar de dierenarts. De dierenarts kon niets verontrustends vinden, de kat was helemaal gezond.

22


De vrouw ging toch af op haar intuitie en bezocht ook zelf de dokter. Het bleek dat ze gelijk had. Ze werd naar het ziekenhuis gestuurd, waar de artsen een agressieve tumor in haar rechterarm vonden.

23


Als de poes er niet was geweest, zou de vrouw er geen idee van hebben gehad en waarschijnlijk geen behandeling hebben gekregen. De kat die ze had gered, had nu haar leven gered! Men zegt, net als met karma, geeft en gij zult ontvangen.

24

Pagina 1 van 1


bron : heftig.co

Toen ze werden uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje voor een zesjarige, kwamen de gasten niet opdagen, en de boze moeder schreef er online over… maar zo’n reactie had ze niet verwacht!
Er is niemand die niet graag jarig is. Vooral kinderen zijn erg enthousiast over het feest, de cadeautjes en het plezier dat dit hun dag is. Helaas is dit niet in elke situatie de beste dag. De zesjarige Glenn Buratti kwam daar achter. De jongen is aNiks was in staat om het leven te redden van de pasgeboren. Het was een mirakel wat er gebeurden.
Karen was extreem blij toen ze wist dat ze voor de tweede keer zwanger was! Ze was al moeder van de driejarige Michael, die niet kon wachten om een zusje te krijgen. Hij was erg blij. Elke dag de buik knuffelen moeder en zus zong zijn favoriete lied.

Ze hadden een camera bij zich, want wat ze opnamen is adembenemend! Zie de moeder natuur hier in actie!
2 september echtpaar uit Queensland, Linda en Philip McNamara, liep de boot in de buurt van de vulkaan Tavurvur (Papoea-Nieuw-Guinea). Plotseling hun ogen, was er een explosie, die werd voorafgegaan door een schokgolf! Geweldig dat ze in staat waren

Zo ziet een exploderende Samsung Galaxy Note 7 eruit! Dit meisje had erg veel geluk dat er niets vervelends met haar gebeurde
Ooit werden mobiele telefoons alleen gebruikt om te bellen, maar tegenwoordig hebben ze een miljoen andere functies, dus mensen willen ze niet missen. Bij het verbeteren van design en functionaliteit vergeten de fabrikanten van smartphone helaas dat