Goede daden die je doet komt altijd terug!

Hoewel veel mensen het niet geloven en het als bijgeloof beschouwen, denk ik persoonlijk dat wat je aan de wereld geeft, altijd naar jou terug komt. In een of andere vorm zal het goede dat je met anderen deelt, naar jou terug keren, soms op een manier die je helemaal niet zou verwachten. Sue, die niet wist dat het redden van een dakloze kat haar redding zou blijken te zijn, heeft deze wereldse wet zelf ook geleerd.

Sue vond 20 jaar geleden een katje toen ze thuis kwam. De kleine zwart-witte kat zat halfbevroren voor haar deur. Zonder aarzeling nam ze hem mee naar binnen, en ondanks protesten van haar man werd het kleine ding een inwoner van hun huis.De kat ging zijn eigen weg, hij zat niet lui en verwend thuis. Hij was statig en hield er niet van om aangehaald te worden, noch te dicht in de buurt van mensen rond te hangen. Maar op een dag veranderde alles.

20


Tom, de naam die de kat kreeg, ging nooit erg ver weg van zijn eigenaar. Toen ze op de bank zat, deed ze iets onverwachts – ze sprong op haar schoot en legde haar voorpoten op haar rechterarm en begon luid te miauwen.

21


In eerste instantie dacht ze dat dit gewoon een bevlieging van de kat was, maar omdat haar gedrag de laatste twee weken niet was veranderd, ging ze met hem naar de dierenarts. De dierenarts kon niets verontrustends vinden, de kat was helemaal gezond.

22


De vrouw ging toch af op haar intuitie en bezocht ook zelf de dokter. Het bleek dat ze gelijk had. Ze werd naar het ziekenhuis gestuurd, waar de artsen een agressieve tumor in haar rechterarm vonden.

23


Als de poes er niet was geweest, zou de vrouw er geen idee van hebben gehad en waarschijnlijk geen behandeling hebben gekregen. De kat die ze had gered, had nu haar leven gered! Men zegt, net als met karma, geeft en gij zult ontvangen.

24

Pagina 1 van 1


bron : heftig.co

Deze kleine baby olifant zag het strand voor de eerste keer in zijn leven. Zijn reactie is onbetaalbaar! :)
Herinner je je jouw eerste keer op het strand? Mensen vergeten soms hun indrukken, maar blijkbaar vergeten olifanten deze geweldige ervaring nooit. Deze kleine olifant lijkt deze theorie te bevestigen.Een oude man die niets van waarde had, stierf in een verpleeghuis. Tijdens het schoonmaken, zag een van de verpleegsters DIT!
Over de hele wereld zijn vele verpleeghuizen waar ouderen en zieke mensen tijdelijk of voor altijd wonen. Niemand herinnert zich hen meer erg duidelijk! Sommige mensen hebben geen familie, anderen belanden er omdat hun dierbaren hebben besloten ze na

Ik garandeer dat als je dit ziet, je direct zult stoppen met roken! Ben je klaar om gechoqueerd te worden?
Rokers zijn zich terdege bewust van de gevaren die verbonden zijn aan deze destructieve gewoonte. Van tijd tot tijd komen er weer nieuwe sociale campagnes en posters die ons informeren over de ernstige ziekten die worden veroorzaakt door het roken va

De vader nam zijn tienerdochter mee naar een feestje en liet haar vrij om te gaan. De volgende dag vond het meisje een brief van haar vader, die haar voor altijd veranderde
Ouders hebben er alles voor over om te zorgen dat hun kinderen veilig zijn. Een kind opvoeden is niet altijd gemakkelijk, vooral niet een tiener. Jonge kinderen bevinden zich op het hoogtepunt van hun opstandige periode en denken vaak niet rationeel