In plaats kinderen te leren hoe ze goed moeten drinken, VERGIFTIGEN deze bekers hen! Kijk hoe onverantwoord fabrikanten zijn!

De markt zit vol met gadgets en producten die worden verondersteld om het voor kleine kinderen gemakkelijker te maken nieuwe dingen te leren. Ongetwijfeld maakt de populaire Sippy beker deel uit van deze gadgets. Helaas denken fabrikanten die op winst zijn gericht niet goed genoeg na over hun product en daar beginnen de rampen.

Bekers van het merk Tommee Tippee, die in elk huis te vinden zijn waar een kind woont, bleek een broeinest van schimmels en bacteriën te zijn.Het begon allemaal toen Marie-Pier L’Hostie en Penny Powell een foto op het internet hadden geplaatst. Zoals later bleek, was Marie-Pier’s zoon voortdurend ziek, en zijn gezondheidstoestand verslechterde ondanks een behandeling. Haar vriend bekeek de beker waaruit de kleine jongen graag dronk. De tuit van de beker bleek een broeinest van schimmels te zijn! De beker is zo ontworpen dat het onmogelijk is de schimmels te zien totdat de tuit opengesneden wordt! De schimmels en bacteriën voelden zich er uitstekend thuis.

Facebook: pennyass

kubek1


De vrouw plaatste de foto’s op forums voor moeders en het bleek dat zij niet het enige slachtoffer was van het slecht ontworpen product.

facebook.com

ku4


Ondanks het met de hand of in de vaatwasmachine reinigen van de beker, zorgt de constructie van het mondstuk ervoor dat het niet grondig schoon gemaakt kan worden, wat bacteriën een uitstekende omgeving geeft om te groeien.

Ouders over de hele wereld begonnen de bekers van hun kinderen te controleren. Het resultaat zorgt ervoor dat we wel twee keer naar elk product voor kinderen kijken alvorens het te kopen. Geen enkele wasmethode zal deze restanten verwijderen, dus als je zo’n product voor een kind thuis hebt, kun je het maar beter weggooien!

Facebook: mariepier.sarrazin

kubek2

Pagina 1 van 1


bron : buzzfeed.com

Facebook Comment
Zelfs het hart van volwassen, dappere mannen brak, toen ze dit kleine meisje zagen.
 Mannen die op hoogte op grote bouwplaatsen werken, worden verondersteld stalen zenuwen te hebben. Hard werken en het voortdurende gevaar maken hen hard, of misschien lijkt het alleen maar zo. Tijdens het werken op een bouwplaats, zagen deze mannenZe gebruikte een stuk hout om een prachtig cadeautje voor haar vriend te maken!
In elke relatie komt vroeg of laat wel een moment om iets te vieren, of het nu de verjaardag van je partner is of de verjaardag van de relatie of een andere gebeurtenis, je moet een cadeautje bedenken. Wij willen graag dat het iets unieks is in plaat

Hoe worden alledaagse voorwerpen gemaakt? Bekijk deze 24 fascinerende gifs!
Soms wanneer je kipnuggets eet of een ice-cream sandwich, doet het je dan afvragen hoe deze dingen werden gemaakt? Of misschien denk je na over hoe potloden worden gemaakt of… gaas? Als je met ja antwoordde op een van deze vragen, moet je de ga

De Toeristen Merkten Dat Ze Werden Gevolgd Door Een Roedel Wolven. Bekijk Wat Er Vervolgens Gebeurde!
Waarschijnlijk heeft ieder van ons onheilspellende verhalen gehoord over roedels wolven die achter een paardenslee aan jagen. Deze mensen ervoeren iets dergelijks. De achtervolging bleek minder beangstigend dat je zou verwachten. Waarschijnlijk werd