In plaats kinderen te leren hoe ze goed moeten drinken, VERGIFTIGEN deze bekers hen! Kijk hoe onverantwoord fabrikanten zijn!

De markt zit vol met gadgets en producten die worden verondersteld om het voor kleine kinderen gemakkelijker te maken nieuwe dingen te leren. Ongetwijfeld maakt de populaire Sippy beker deel uit van deze gadgets. Helaas denken fabrikanten die op winst zijn gericht niet goed genoeg na over hun product en daar beginnen de rampen.

Bekers van het merk Tommee Tippee, die in elk huis te vinden zijn waar een kind woont, bleek een broeinest van schimmels en bacteriën te zijn.Het begon allemaal toen Marie-Pier L’Hostie en Penny Powell een foto op het internet hadden geplaatst. Zoals later bleek, was Marie-Pier’s zoon voortdurend ziek, en zijn gezondheidstoestand verslechterde ondanks een behandeling. Haar vriend bekeek de beker waaruit de kleine jongen graag dronk. De tuit van de beker bleek een broeinest van schimmels te zijn! De beker is zo ontworpen dat het onmogelijk is de schimmels te zien totdat de tuit opengesneden wordt! De schimmels en bacteriën voelden zich er uitstekend thuis.

Facebook: pennyass

kubek1


De vrouw plaatste de foto’s op forums voor moeders en het bleek dat zij niet het enige slachtoffer was van het slecht ontworpen product.

facebook.com

ku4


Ondanks het met de hand of in de vaatwasmachine reinigen van de beker, zorgt de constructie van het mondstuk ervoor dat het niet grondig schoon gemaakt kan worden, wat bacteriën een uitstekende omgeving geeft om te groeien.

Ouders over de hele wereld begonnen de bekers van hun kinderen te controleren. Het resultaat zorgt ervoor dat we wel twee keer naar elk product voor kinderen kijken alvorens het te kopen. Geen enkele wasmethode zal deze restanten verwijderen, dus als je zo’n product voor een kind thuis hebt, kun je het maar beter weggooien!

Facebook: mariepier.sarrazin

kubek2

Pagina 1 van 1


bron : buzzfeed.com

Deze mensen op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapt. U zult hun ogen wrijven van verbazing als je het ziet!
Als je naar deze mensen kijkt dan zie je dat ze veel geluk hebben gehad. Zij zijn ontsnapt aan het lot! Maar de man op de fiets heeft geluk gehad!  (imgur)  Deze man vond de de kleintje met haar overleden moeder en besloot om ze mee te nemen. Zie wat er uit kwam!
Casley naturalist Anderson, een wandeling een dag na de bergachtige gebieden, was op een dode beer, twee verweesde baby’s. Hij besloot om ze mee te nemen – hij wist als hij ze achter zou laten dat ze zich niet zouden redden. Met de ervari

17 Spannende Plaatsen En Gebeurtenissen Die Je Moet Zien! No. 9 Is Angstaanjagend!
Beschouw je jezelf als een pionier, een avonturier die graag nieuwe emoties ervaart? Als je een persoon bent die graag extreme actie wil, zul je deze lijst met 17 verbazingwekkende foto’s genomen in gevaarlijke situaties ergens op de wereld pra

Ze Kocht Een Paar Citrusvruchten En Haalde Het Vruchtvlees Eruit. Vervolgens Goot Ze Er Gekleurde Gelei In. Het Resultaat? Geweldig!
Ik denk dat de meesten van jullie wel van smakelijke vruchtengelei houden. Ze roepen aangename herinneringen op van de zorgeloze kindertijd waar mensen graag aan terugdenken. Hun grootste voordeel is het gemak om het te maken en de onweerstaanbaar le