In plaats kinderen te leren hoe ze goed moeten drinken, VERGIFTIGEN deze bekers hen! Kijk hoe onverantwoord fabrikanten zijn!

De markt zit vol met gadgets en producten die worden verondersteld om het voor kleine kinderen gemakkelijker te maken nieuwe dingen te leren. Ongetwijfeld maakt de populaire Sippy beker deel uit van deze gadgets. Helaas denken fabrikanten die op winst zijn gericht niet goed genoeg na over hun product en daar beginnen de rampen.

Bekers van het merk Tommee Tippee, die in elk huis te vinden zijn waar een kind woont, bleek een broeinest van schimmels en bacteriën te zijn.Het begon allemaal toen Marie-Pier L’Hostie en Penny Powell een foto op het internet hadden geplaatst. Zoals later bleek, was Marie-Pier’s zoon voortdurend ziek, en zijn gezondheidstoestand verslechterde ondanks een behandeling. Haar vriend bekeek de beker waaruit de kleine jongen graag dronk. De tuit van de beker bleek een broeinest van schimmels te zijn! De beker is zo ontworpen dat het onmogelijk is de schimmels te zien totdat de tuit opengesneden wordt! De schimmels en bacteriën voelden zich er uitstekend thuis.

Facebook: pennyass

kubek1


De vrouw plaatste de foto’s op forums voor moeders en het bleek dat zij niet het enige slachtoffer was van het slecht ontworpen product.

facebook.com

ku4


Ondanks het met de hand of in de vaatwasmachine reinigen van de beker, zorgt de constructie van het mondstuk ervoor dat het niet grondig schoon gemaakt kan worden, wat bacteriën een uitstekende omgeving geeft om te groeien.

Ouders over de hele wereld begonnen de bekers van hun kinderen te controleren. Het resultaat zorgt ervoor dat we wel twee keer naar elk product voor kinderen kijken alvorens het te kopen. Geen enkele wasmethode zal deze restanten verwijderen, dus als je zo’n product voor een kind thuis hebt, kun je het maar beter weggooien!

Facebook: mariepier.sarrazin

kubek2

Pagina 1 van 1


bron : buzzfeed.com

Slechts 1 op de 10 mensen kunnen deze uitdaging oplossen! Test jezelf!
Onze hersenen kunnen, in meer of mindere mate, worden misleid. Optische illusies en puzzels zijn voor bepaalde mensen interessante rariteiten, die ze snel door hebben. Anderen moeten echt flink hun best doen om het mysterie op te lossen. Anderen kunnWiskundetrucjes die het tellen eenvoudiger maken. Ik vraag me af waarom ze het niet op school onderwijzen?
Wiskunde is niet het makkelijkste vak op school. Veel studenten hebben moeite met snel rekenen en het oplossen van problemen. Huiswerk is voor veel kinderen echt een opgave, en de lessen zijn vaak saai en moeilijk te begrijpen. Er blijken een paar sl

Angst? Voor hun, bestaat dit begrip niet! 15 foto’s die u laten ontspannen!
Deze foto’s kunnen u ongetwijfeld hartkloppingen… ongeacht hoe dapper u bent. Voor sommige situaties heeft u hoge weerstand nodig tegen stress en adrenaline. Bekijk hier 15 foto’s voor wie “angst” niet bestaat! (Gordon W

Mensen gebruiken deze 10 dingen elke dag.
Je zou niet geloven hoe lang geleden ze werden uitgevonden! 1. De oudste sokken. Uitgevonden in de vierde eeuw na Christus, en ze zijn ontworpen om te worden gedragen bij sandalen.