15 regels van goed gedrag die als je ze volgt laten zien dat je goede manieren hebt

Goede omgangsvormen zijn van alle tijden. De manier waarop we anderen begroeten en aanspreken kunnen veranderen. Het is tegenwoordig gebruikelijk om iemand op een informele manier aan te spreken, zelfs in bedrijven waar dat voorheen onmogelijk was. Tijden kunnen dan wel veranderen, maar goed gedrag moet niet worden vergeten.

Daarom geven we je een paar tips over wat je moet doen om te laten merken dat je weet hoe je je moet gedragen. Het is een goed idee om ze te onthouden!


 

1. Wanneer je op een regenachtige dag iemand bezoekt, leg dan je opengeklapte paraplu niet op de vloer neer. Leg hem op het aanrecht of als dat niet beschikbaar is, vraag de gastheer dan om hulp. 

1 n


2. Of ze nu een wandeling maakt of aan het winkelen is, een vrouw dient altijd haar handtas zelf dragen. 

2 n


3. Laat geen gasten binnen zolang je nog in pyjama bent. Doe zelfs als je van plan bent om de hele dag in huis door te brengen, comfortabele kleding aan, maar loop niet in je pyjama rond. 

3 nbron : brightside.me

Deze dieren feesten wel erg overdreven! En jij, hoe is jou gezicht na een weekend feestje?
Elk feestje moet een keer stoppen. Wat op 1 uur in de nacht een goed idee lijkt, komt terug. Dan droomt u om in bed worden te worden met een glas water, doordat de keuken zo ver weg is… Bekijk hier hoe de dieren iets soortgelijks beleven! :D &#Ze Redden Het Diertje Toen Het In De Modder Zonk. Daarna Wasten Ze Het… Kijk Eens Wat Ze Uit De Prut Hebben Getrokken!
Het was een gewone dag op de bouwplaats in de buurt van het Londense Canary Wharf. Arbeiders hadden verschillende greppels gemaakt, dus toen ze gejank hoorden, wisten ze waar ze moesten kijken. Toen ze in één van de diepe gaten keken, zagen ze het

De juryleden waren onder de indruk van haar stem, en toen zij zich omdraaide om te zien wie zozingt, waren ze in shock.
In de Italiaanse The Voice kwam een geweldige kandidaat, een non genaamd Christina Sciccia. De was geweldig, en de jury in een shock toen zij zich omdraaiden. Zuster Christina won de talentenjacht. En dat vinden we helemaal niet vreemd! Als je dit op

Kijk hoe verschillend mensen $100 waarderen
De waarde van geld varieert nogal veel en hangt voornamelijk af van wie het in bezit heeft. Voor sommige mensen betekent een bepaalde hoeveelheid geld niets en voor anderen kan het een fortuin zijn. Dit werd goed aangetoond door een experiment dat we