15 regels van goed gedrag die als je ze volgt laten zien dat je goede manieren hebt

Goede omgangsvormen zijn van alle tijden. De manier waarop we anderen begroeten en aanspreken kunnen veranderen. Het is tegenwoordig gebruikelijk om iemand op een informele manier aan te spreken, zelfs in bedrijven waar dat voorheen onmogelijk was. Tijden kunnen dan wel veranderen, maar goed gedrag moet niet worden vergeten.

Daarom geven we je een paar tips over wat je moet doen om te laten merken dat je weet hoe je je moet gedragen. Het is een goed idee om ze te onthouden!


 

1. Wanneer je op een regenachtige dag iemand bezoekt, leg dan je opengeklapte paraplu niet op de vloer neer. Leg hem op het aanrecht of als dat niet beschikbaar is, vraag de gastheer dan om hulp. 

1 n


2. Of ze nu een wandeling maakt of aan het winkelen is, een vrouw dient altijd haar handtas zelf dragen. 

2 n


3. Laat geen gasten binnen zolang je nog in pyjama bent. Doe zelfs als je van plan bent om de hele dag in huis door te brengen, comfortabele kleding aan, maar loop niet in je pyjama rond. 

3 nbron : brightside.me

Terwijl je naar ‘Titanic’ keek, heb je vast geen aandacht besteed aan dit oudere paar. Dit is er met hen gebeurd – erg ontroerend
De film “Titanic” van James Cameron heeft maar liefst 11 Oscars gewonnen. Hij gaat over de werkelijke gebeurtenissen die in 1912 hebben plaatsgevonden. Het “onzinkbare schip” kwam in botsing met een ijsberg en eiste daardoor hDeze leeuw laat jou lachen totdat je tranen krijgt!
Deze krachtige “Koning van de Savanna” ziet er niet uit als een sterke jongen als je je gedraagt als een noodle! Ontmoet Hercules, een ongebruikelijke Afrikaanse leeuw.   Hercules is door een vrouw uit Manhattan genomen als een huisd

Twee Politieagenten Vonden Een Gesloten Kartonnen Doos. Toen Ze Erin Keken, Konden Zij Het Niet Geloven …
George Bernard Shaw zei eens dat hoe meer mensen hij ontmoette, hoe meer hij van dieren hield… en als je een aantal van de verhalen leest, is het moeilijk om het niet met hem eens te zijn. Twee agenten, Keith Day en Justin Adams reden in hun au

Na de dood van hun zoon vonden ze zijn wens in zijn dagboek geschreven! Je zult niet geloven wat deze jongen wilde bereiken!
Ouders zouden nooit het verlies van hun kinderen moeten hoeven meemaken. Voor ouders die een dergelijk lot toch hebben meegemaakt, is het een enorm trauma waarvan ze vaak niet kunnen herstellen. De pijn is te groot, vooral als het hun enige kind was.