De toeristen waren geschokt toen zich een scheur vertoonde op de Glazen Brug in China. Het is 1000 meter diep onder hun voeten.

De 3540 meter lange loopbrug gemaakt van glas in de Yuntai Bergen – in het Geologische Park in China – knapte op een maandag onder de voeten van de toeristen. Dat gebeurde omdat een toerist tijdens een wandeling een roestvrijstalen beker liet vallen. De glazen loopbrug werd op 20 september geopend en is de tweede van zijn soort in China. De eerste werd opgehangen op de plaats van een oude brug boven een bergdal en vergt veel moed om over heen te lopen, omdat hij letterlijk tussen de bergtoppen hangt.

Het nieuws over de plotseling gebroken loopbrug maakte de Chinezen doodsbang. Er was hun verteld dat hij was gemaakt van meerdere glasplaten met een dikte van 2,7 cm, en in staat was om op elke vierkante meter tot 800 kg te dragen, terwijl hij nu al brak nadat er een beker op was gevallen.

De glazen platen moeten speciaal worden vervaardigd, en daarom moet er worden gewacht met de reparatie. Voorlopig weten ze niet wanneer hij zal worden heropend.“Ik hoorde plotseling een luide knal en het pad onder mijn voeten begon te bewegen”

1“Ik keek naar beneden en zag dat onder mijn voeten een stuk glas was gebroken”.

2“Ik wist niet wat de oorzaak was, maar veel mensen begonnen te schreeuwen. De persoon die het had veroorzaakt schreeuwde dat hij de brug kapot had gemaakt! Toen duwde hij de mensen opzij en rende weg. Het was echt eng. “

3
Ze Maakte Een Selfie… En Wat Zagen Ze… Daar Krijg Je Kippenvel Van! No. 4 Is Echt Eng!
Blijkbaar maken we momenteel in een uur meer foto’s dan tijdens de gehele vorige eeuw. Camera’s op de telefoon maken het mogelijk om op elk moment een foto te maken en op een sociale netwerksite te plaatsen.  Soms moet je wat beter naarZe tekende een kleine stip op haar hand. Even later kwam de politie naar haar huis. Je raadt nooit waarom!
Een vrouw hoorde over een ongewone campagne onder de naam “Black Dot”. Ze tekende een zwarte stip op haar hand, maakte er  een foto van en stuurde deze naar haar collega van de sociale dienst. Een paar uur later kwam de beambte met de po

Zodra je de eigenschappen van deze schoonmaakproducten leert kennen, gooi je al deze chemicaliën het huis uit!
Schoonmaken gebeurt helaas niet uit zichzelf. Mensen met een allergie hebben er de meeste moeite mee, niet alleen omdat ze het stof en vuil steeds opnieuw uit het huis moeten verwijderen, maar ook omdat ze geen gebruik kunnen maken van chemicaliën.

Voor de start van de middelbare school gaf een moeder haar dochter een belangrijke les met alleen tandpasta. Inspirerend…
Amy Beth Gardner, een moeder uit Cleveland, Tennessee, gaf haar dochter Breonna voor de eerste schooldag een belangrijke levensles die ze hopelijk de rest van haar leven zal onthouden. Voordat ze haar kind naar de middelbare school liet gaan, deed ze