Deze eigenaar liet zijn hond in de auto achter en ging zelf winkelen. Toen hij terug kwam, vond hij een briefje op het raam

Mensen denken vaak niet na en laten hun huisdieren of kinderen in de auto. Helaas kan dat tragisch aflopen. Het winkelen kan uitlopen met als gevolg dat het dier gevangen zit in een hete oven. En denk erom dat een hoge temperatuur zelfs tot de dood kan leiden.

Ongeacht de tijd van het jaar zijn er daarom campagnes om mensen zich er bewust van te laten worden. Anders dan bij grote campagnes doen ook gewone mensen mee met dat soort acties.

1

Rabie Hijazi uit Salzburg besloot deze campagne te steunen. Hij had gezien hoe mensen vaak niet nadenken en honden in auto’s achterlaten. Zelfs als ze maar even iets hoeven doen. Hij is een hondenliefhebber en elke keer als hij hoort dat honden het slachtoffer zijn geworden van domme eigenaren grijpt hem dat echt aan. Hij besloot er iets aan te doen.

2+bron : hefty.co

Deze kinderen zien er precies hetzelfde uit als bekende sterren van televisie. Dit moet je zien!
Nee, die beroemde mensen waren vroeger niet deze kinderen. Deze kinderen zijn onlangs geboren, maar lijken op beroemde mensen. Deze verklaring werd gecreëerd om de overeenkomsten te laten zien. Is het een zegen of een vloek om een kleine versie vanEen Boze Schildpad Kan Alles Doen Behalve… Rennen. Dit Is De Langzaamste Race In De Geschiedenis.
Geliefden tijdens hun romantische date irriteren kan vaak eindigen met een blauw oog. Soortgelijke regels bestaan ook in de wereld van de dieren. De onderzoeker Paul Rose verstoorde per ongeluk het paar reuzenschildpadden in een zeer intieme situatie

Na het winnen van een schoonheidswedstrijd ging ze naar huis om haar moeder te bedanken… Ze ontroerde miljoenen met haar acties!
De zeventiende jaar oude Khanittha Phasaeng won op 25 september 2015 de titel Miss Thailand. De schoonheidskoningin ging direct na de prijsuitreiking terug naar haar ouderlijk huis, zodat ze haar moeder kon bedanken voor alles. Ze vertelde dat wat ze

De man wilde enkel maar een stukje van het strand erbij maken. Later kon hij zijn ogen niet geloven!
Deze dolfijnen werden op wonderbaarlijke wijze gered.   (Video Screenshot)