Het Bleek Dat Deze Kleine Zeehond Ernstige Gezondheidsproblemen Had! Kijk Wat Haar Redder Voor Haar Deed!

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand een kleine, onschuldige zeehond pijn zou willen doen, maar helaas lijden deze dieren vaak onder menselijke agressie.

Bryce is een kleine zeehond die aan de kust van Howard werd gevonden.

1Na het ontvangen van de oproep dat er een dier in gevaar was, haastte het Alaska Sea Life Centre personeel zich om hem te helpen. Na het veterinaire onderzoek bleek dat het dier blind was. Heel waarschijnlijk is hij zijn zicht verloren door een klap op het hoofd toen hij nog een baby was.

2Het was verrassend dat Bryce, die nu ongeveer acht maanden oud is, erin is geslaagd om te overleven, de wereld heeft leren kennen en normaal te functioneren door horen, ruiken en aanraken!
Kijkend naar Bryce is het moeilijk om te merken dat hij niets kan zien. Hij heeft echt geleerd om met zijn handicap te leven!

3bron : zooborns.com

Het wordt de meest gevaarlijke route genoemd in de wereld. Zie zelf of jij het aandurft!
Als je hoogtevrees hebt, de video hieronder van doorgewinterde duizeligheid. Huan Shan Shan zijn de meningen van de meest gevaarlijke route, met een welverdiende rust. Het parcours omvat een steile verticale klim en een houten platform met bouten aanZe Maakte Met Nagellak Een Patroon Op Het Wateroppervlak. Dan Doet Ze Haar Vinger Erin… Het Resultaat Is Verbluffend!
Heb je er genoeg van om je nagels op de traditionele manier te beschilderen en ben je op zoek naar iets alternatiefs?  De ideeën van Cute polish, een bekende youtube gebruiker, zou wel eens bij jouw smaak kunnen passen! In de film die we vandaag vo

26 uitvindingen die er niet alleen geweldig uit zien, maar ook nuttig zijn.
Hebt je ooit nagedacht over het doen van een geweldige uitvinding, maar bleef je jezelf vertellen dat het niet praktisch was en niet veel gebruik zou worden. Soms is het het proberen waard om zelf door te breken en je ideeën te ontvouwen. Deze 26 ui

Gigantische groenten! Het is moeilijk te geloven dat ze echt bestaan. Maak je maar klaar om onder de indruk te raken!
Peter Glazebrook uit Engeland werd beroemd als boer met de grootste groenten ter wereld, wat in het Guinness Book of World Records werd opgenomen. Hij is de trotse eigenaar van de grootste uien, aardappelen, bloemkool, bieten en rapen. In 2013 verbou