Het Bleek Dat Deze Kleine Zeehond Ernstige Gezondheidsproblemen Had! Kijk Wat Haar Redder Voor Haar Deed!

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand een kleine, onschuldige zeehond pijn zou willen doen, maar helaas lijden deze dieren vaak onder menselijke agressie.

Bryce is een kleine zeehond die aan de kust van Howard werd gevonden.

1Na het ontvangen van de oproep dat er een dier in gevaar was, haastte het Alaska Sea Life Centre personeel zich om hem te helpen. Na het veterinaire onderzoek bleek dat het dier blind was. Heel waarschijnlijk is hij zijn zicht verloren door een klap op het hoofd toen hij nog een baby was.

2Het was verrassend dat Bryce, die nu ongeveer acht maanden oud is, erin is geslaagd om te overleven, de wereld heeft leren kennen en normaal te functioneren door horen, ruiken en aanraken!
Kijkend naar Bryce is het moeilijk om te merken dat hij niets kan zien. Hij heeft echt geleerd om met zijn handicap te leven!

3bron : zooborns.com

Een aangrijpend gezicht… Een hond kan zijn dode puppies niet alleen laten
Toen het 58-jarige gemeenteraadslid Paul Skinner met zijn vriend een ritje maakte, had hij niet verwacht dat hij een foto zou maken die het hele internet zou gaan beroeren. Vlak langs de weg in de buurt van Midville zagen ze een spaniël liggen. Ze lHoewel het op een afvalverwerkingsfabriek lijkt, is het in feite een fabriek voor het maken van hotdogs! Durf jij te kijken hoe ze gemaakt worden?
Frankfurter worst komt vaak onze tafels terecht. Het is een snelle snack, die geschikt is voor zowel het ontbijt als het diner. Je kunt ze gemakkelijk opwarmen en na een paar minuten zijn we klaar om het voorgerecht te serveren. Het product wordt als

Een 92-jarige man neemt afscheid van zijn geliefde vrouw door een buitengewone lied voor haar te zingen
Muziek en liefde gaan vaak hand in hand. Veel geliefden hebben hun eigen favoriete liedje dat hen beiden herinnert aan de meest prachtige en ontroerende momenten in hun relatie. Velen van jullie zullen deze woorden vast bevestigen – daar ben ik 100

Terwijl de vrouw bezig was met het maken van een selfie met een brug in achtergrond, probeerde de man zelfmoord te plegen!
Een toerist besloot om een selfie tegenover de beroemde Brooklyn Bridge in de Verenigde Staten te nemen. Op hetzelfde moment trok de politie een man van de brug die zelfmoord wilde plegen. Wie moet je zijn, om je op zo’n dramatisch moment zo te