Oscar De Kat Voorspelde De Dood Van 50 Patiënten In Dit Gezondheidscentrum.

Vele studies hebben een gunstig effect van dieren op de rehabilitatie van patiënten aangetoond. Er zijn echter individuen waarvan de aanwezigheid aan het bed zeer ongewenst is.  

Patiënten van het Steere House Medisch Centrum op het eiland maken zich zorgen over Oskar – een kat die in het gebouw woont. Zijn bezoek is vaak het begin van een tragedie.

1Oscar kwam bij het centrum als een kleine kitten en werd “geadopteerd” door lokale arbeiders. Hij is meestal erg verlegen en vermijdt liever het contact met mensen. Er is echter een interessante uitzondering.
Oskar bezoekt alleen de kamers van de patiënten die op het punt staan om te sterven. De kat voorspelde op deze manier al meer dan 50 doden. Het personeel van het centrum heeft geleerd zijn intuïtie te respecteren en op het juiste moment te reageren.

2Dankzij de ongelofelijke vaardigheden van Oscar raakte de arts en professor David Dosa van Brown University geïnteresseerd in dit unieke dier. Tot nu toe heeft hij echter geen wetenschappelijke verklaring kunnen vinden. De medische staf moet elke stap van de kat nauwlettend blijven volgen.
 

 Misschien dat dit zal helpen bij het redden van levens van verschillende patiënten. Zie het volledige verhaal van deze opmerkelijke kat.

Als je geïnteresseerd bent, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook.

Pagina 1 van 1


bron : youtube

Een test van 2 minuten van een gerenommeerd psycholoog! Kies een personage uit deze boom en ontdek jouw emotionele toestand!
De volgende test werd ontwikkeld door de psycholoog Pip Wilson en het doel was om de integratie van een groep kinderen van een Britse lagere school te bestuderen. Het werd al snel duidelijk dat hij ook goed werkt bij volwassenen. Met behulp hiervan kDeze portemonnee werd 24 jaar geleden vermist in de oceaan. Onlangs teruggegeven aan de eigenaar!
24 jaar geleden verloor een man zijn portemonnee in de oceaan. Hij was ervan overtuigd dat hij zijn portemonnee en zijn inhoud zoals ID’s, bibliotheekkaarten of ATM-kaarten voorgoed had verloren. De kans om het in het water terug te vinden was

Lokale inwoners waarschuwen om niet deze route te nemen. De man luisterende niet en kwam erachter dat zij 100% verkeerd zaten.
Hij besloot om landelijke toeristische gedeelte van de Grote Muur van China te gaan. Het enige wat ik niet beschouw het als een mislukking. Bewoners van het gebied waarschuwden hem tegen de verraderlijke pad, maar hij stond erop. Vier dagen later, na

Een moeder verloor haar dochter na het posten van haar foto op Facebook! Het had niet zo hoeven eindigen…
Voor de meeste mensen is het internet een zegen. Maar weinig mensen beseffen hoe gevaarlijk het kan zijn. Een moeder die iets ergs overkwam, heeft dit uit de eerste hand ervaren. Probeer jezelf in haar schoenen te stellen. Stel je voor dat je een uit