Oscar De Kat Voorspelde De Dood Van 50 Patiënten In Dit Gezondheidscentrum.

Vele studies hebben een gunstig effect van dieren op de rehabilitatie van patiënten aangetoond. Er zijn echter individuen waarvan de aanwezigheid aan het bed zeer ongewenst is.  

Patiënten van het Steere House Medisch Centrum op het eiland maken zich zorgen over Oskar – een kat die in het gebouw woont. Zijn bezoek is vaak het begin van een tragedie.

1Oscar kwam bij het centrum als een kleine kitten en werd “geadopteerd” door lokale arbeiders. Hij is meestal erg verlegen en vermijdt liever het contact met mensen. Er is echter een interessante uitzondering.
Oskar bezoekt alleen de kamers van de patiënten die op het punt staan om te sterven. De kat voorspelde op deze manier al meer dan 50 doden. Het personeel van het centrum heeft geleerd zijn intuïtie te respecteren en op het juiste moment te reageren.

2Dankzij de ongelofelijke vaardigheden van Oscar raakte de arts en professor David Dosa van Brown University geïnteresseerd in dit unieke dier. Tot nu toe heeft hij echter geen wetenschappelijke verklaring kunnen vinden. De medische staf moet elke stap van de kat nauwlettend blijven volgen.
 

 Misschien dat dit zal helpen bij het redden van levens van verschillende patiënten. Zie het volledige verhaal van deze opmerkelijke kat.

Als je geïnteresseerd bent, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook.

Pagina 1 van 1


bron : youtube

De politie kan in het kader van een absurde wet deze hond met zijn prachtige glimlach laten inslapen. Moet deze hond echt dood?
Dura lex, sed lex is een rechtsbeginsel dat uit het oude Rome stamt, en aangeeft dat ook al is de wet hard, het nog steeds de wet is. Volgens dit principe staan regels en voorschriften voorop en moet iedereen ze opvolgen, ongeacht de omstandigheden.Het Ziet Eruit Als Een Gewoon Huis, Maar Als Je Naar Binnen Kijkt Zie Je Iets Bijzonders! Wow!
De eigenaar van dit atypische huis is Lillian Glanmire. Ze woont in Cork in Ierland en ze is geobsedeerd door Coca-Cola. Gedurende 30 jaar heeft ze alles wat verbonden is met deze beroemde drank verzameld. Haar huis is een echt museum. Gelukkig laat

Goede daden die je doet komt altijd terug!
Hoewel veel mensen het niet geloven en het als bijgeloof beschouwen, denk ik persoonlijk dat wat je aan de wereld geeft, altijd naar jou terug komt. In een of andere vorm zal het goede dat je met anderen deelt, naar jou terug keren, soms op een manie

8 redenen die je ervan zullen overtuigen dat het de moeite waard is om van je hond te houden!
Wie er nog niet van overtuigd is dat een hond de beste metgezel voor het leven is, zowel voor alleenstaanden als voor het gehele gezin, moet dit artikel lezen. Honden hebben zoveel empathie, warmte en vreugde in zich, dat elke dag stukken beter zal z