Oscar De Kat Voorspelde De Dood Van 50 Patiënten In Dit Gezondheidscentrum.

Vele studies hebben een gunstig effect van dieren op de rehabilitatie van patiënten aangetoond. Er zijn echter individuen waarvan de aanwezigheid aan het bed zeer ongewenst is.  

Patiënten van het Steere House Medisch Centrum op het eiland maken zich zorgen over Oskar – een kat die in het gebouw woont. Zijn bezoek is vaak het begin van een tragedie.

1Oscar kwam bij het centrum als een kleine kitten en werd “geadopteerd” door lokale arbeiders. Hij is meestal erg verlegen en vermijdt liever het contact met mensen. Er is echter een interessante uitzondering.
Oskar bezoekt alleen de kamers van de patiënten die op het punt staan om te sterven. De kat voorspelde op deze manier al meer dan 50 doden. Het personeel van het centrum heeft geleerd zijn intuïtie te respecteren en op het juiste moment te reageren.

2Dankzij de ongelofelijke vaardigheden van Oscar raakte de arts en professor David Dosa van Brown University geïnteresseerd in dit unieke dier. Tot nu toe heeft hij echter geen wetenschappelijke verklaring kunnen vinden. De medische staf moet elke stap van de kat nauwlettend blijven volgen.
 

 Misschien dat dit zal helpen bij het redden van levens van verschillende patiënten. Zie het volledige verhaal van deze opmerkelijke kat.

Als je geïnteresseerd bent, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook.

Pagina 1 van 1


bron : youtube

Facebook Comment
Wij onthullen het grootste geheim van Kinder Surprise! Zo kun je speelgoed uit de nieuwste collecties vinden.
Ik persoonlijk ken geen kind dat niet geniet van een lekker Kinder Surprise-Ei. Niet alleen om de heerlijke melkchocolade, maar ook om de leuke verrassing die erin zit. Dit verkooppraatje werkt perfect bij de jongsten. Kinderen houden ervan om alle oAls je er achter komt wat de kleine zwarte puntjes, zal je zal bang zijn.
Denk er eens over, als het was, als je plotseling in deze plaats, en het lijkt erop dat je omringt zwerm van zeer vriendelijke mensen… Wel het is best een schok! Inwoners van de Braziliaanse stad Santo Antonio da Platina dergelijke opvatting zi

Ze brachten een bezoek aan een oude mijn, en nadat ze deze foto hebben gezien weten ze dat ze nooit meer terug zullen gaan!
Er zijn op aarde plaatsen die meer of minder eng zijn. Verlaten ziekenhuizen, spooksteden of huizen die in een niemandsland staan waar niet veel mensen komen. Waarom zou je je hart vermoeien met constante angst. Maar je vindt altijd wel iemand die do

Om een lucifer aan te steken hoef je de kop niet tegen de zijkant van een luciferdoosje te strijken. Doe het gewoon ZO!
De ontdekking van vuur was een van de grootste verworvenheden van onze voorouders. Aanvankelijk werd vuur gemaakt door twee stukken hout zo tegen elkaar te wrijven dat de schurende vezels spontaan ontbrandden. In de loop der tijden zijn de methoden v