Oscar De Kat Voorspelde De Dood Van 50 Patiënten In Dit Gezondheidscentrum.

Vele studies hebben een gunstig effect van dieren op de rehabilitatie van patiënten aangetoond. Er zijn echter individuen waarvan de aanwezigheid aan het bed zeer ongewenst is.  

Patiënten van het Steere House Medisch Centrum op het eiland maken zich zorgen over Oskar – een kat die in het gebouw woont. Zijn bezoek is vaak het begin van een tragedie.

1Oscar kwam bij het centrum als een kleine kitten en werd “geadopteerd” door lokale arbeiders. Hij is meestal erg verlegen en vermijdt liever het contact met mensen. Er is echter een interessante uitzondering.
Oskar bezoekt alleen de kamers van de patiënten die op het punt staan om te sterven. De kat voorspelde op deze manier al meer dan 50 doden. Het personeel van het centrum heeft geleerd zijn intuïtie te respecteren en op het juiste moment te reageren.

2Dankzij de ongelofelijke vaardigheden van Oscar raakte de arts en professor David Dosa van Brown University geïnteresseerd in dit unieke dier. Tot nu toe heeft hij echter geen wetenschappelijke verklaring kunnen vinden. De medische staf moet elke stap van de kat nauwlettend blijven volgen.
 

 Misschien dat dit zal helpen bij het redden van levens van verschillende patiënten. Zie het volledige verhaal van deze opmerkelijke kat.

Als je geïnteresseerd bent, deel dit bericht dan met je vrienden op Facebook.

Pagina 1 van 1


bron : youtube

Facebook Comment
Alleen iemand die heel erg dapper of gek is zou kiezen voor deze wandeling! Kijk of jij dit ook zou doen!
Hoe snel denk jij dat je calorieën van chocolade zal verbranden? Misschien met een reis naar Zwitserland? Uiteraard, na zo’n lange wandeling zal je de meeste calorieën verbranden maar met angst! De uitgang naar boven is voorzien van een glazen vlHij nam een watermeloen en maakte er een klein gaatje in. Het resultaat zal je kinderen verrukken.
Watermeloen helpt de bloeddruk te verlagen en hartaanvallen te voorkomen; ze zijn een perfecte bron van antioxidanten, die het proces van huidveroudering vertragen. Ze bestaan voor 92% uit water, wat betekent dat ze een perfecte dorstlesser zijn. Maa

Denk je dat je oplettend bent? Kijk of je het mysterie van deze vakantiefoto kan oplossen
Waarneming is een erg nuttige eigenschap. Gelukkig kun je hierop oefenen, en daarom hoef je je geen zorgen te maken als er vaak iets aan je ogen ontsnapt. Maar train wel de ogen en hersenen, zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Er zijn een heleb

Ze hebben geen idee hoe dicht zij bij de dood waren! Hun staaltjes van verbijsterend!
Er zijn een aantal mensen met een saai leven. Zij hebben een injectie met spanning nodig om elke dag te kunnen leven! Het is een ware zoekerssensatie, welke van alles is afgestapt. Enkele die ontspannen! Na het zien van deze foto’s ga je je ech